Лакове за нокти-104

• 124 728
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Може да прозвуча много тъпо, но то този сайт безплатна ли е доставката наистина? newsm78

Когато отворите сайта, първото нещо което се вижда е това - до името пише FREE SHIPPING WORLDWIDE!
На повечето китайски сайтове им е безплатна доставката, какво е чудното тук? Laughing

# 451
Може да прозвуча много тъпо, но то този сайт безплатна ли е доставката наистина? newsm78

Когато отворите сайта, първото нещо което се вижда е това - до името пише FREE SHIPPING WORLDWIDE!
На повечето китайски сайтове им е безплатна доставката, какво е чудното тук? Laughing
Никога не съм поръчвала от чужд сайт, а с българските съм свикнала с високите им доставки. Та ми беше много странно, че от другия край на света ще ми пратят нещо, което струва 2 лева без доставка. Crazy
А на някой пишеше Free shipping но с някаква сума от 199$, ако поръчаш за толкова ли е безплатно?

# 452
  • в страната на абсурдите
Това пише в сайта на Born Pretty:

Worldwide Free Shipping - No Minimum Orders

We provide worldwide free shipping service to all customers ignoring the price and distance with no minimum order requirements . And we make sure the products you bought reach you by free shipping safely and intactly.

Не се чуди за доставките от чужбина - има много корейски и китайски сайтове, които са с безплатна доставка. При американския iherb доставката е 4 $. За българските - без коментар. Grinning

# 453
На 21 март имам изпратена поръчка от БорнПрити и още я няма. Нормално ли е такова закъснение?

# 454
  • Стара Загора
На 21 март имам изпратена поръчка от БорнПрити и още я няма. Нормално ли е такова закъснение?

Да. Възможно е. Понякога и 2 месеца се бавят. Последната ми поръчка, която пристигна, бяха я шипнали на 02.03 и пристигна едва миналата сряда. Пиши им все пак, защото ако е на голяма стойност и не си платила за тракинг номер, може да не върнат парите. Срока май беше 45 дни.

# 455
  • София
Еее, сериозно ли, Ивче?! 
Моята поръчка е от 4 ти март/шипната на 22ри/  и още я няма, ходих дори до пощата да питам онзи ден. Почвам много да се дразня, не ми е за парите, ако изгорят, но си бях поръчала готини неща, а не мога да си ги ползвам.
Ами,  то наистина бг сайтовете може да имат висока доставка ама поне ти пристигат нещата, а не да чакам некви китайци от онзи край на света😠

# 456
  • Варна
 Всеки сам си решава в крайна сметка. Чуждите сайтове даже китайските като али и борн прити имат сериозни финансови защити и всичките са в полза на клиената. За толкова години нямам неполучена доставка с невърнати пари даже често се случва да ми върнат парите и поръчката да дойде в последствие. Сори но не всеки е готов да даде 20лв. за някоя джаджа,която реално струва 2лв. Поръчвам и ако дойде ОК ако ли не диспут/пейпалски или в системата на сайта за тия,които не ползват пейпал и всичко е ОК/

# 457
  • Стара Загора
Всеки сам си решава в крайна сметка. Чуждите сайтове даже китайските като али и борн прити имат сериозни финансови защити и всичките са в полза на клиената. За толкова години нямам неполучена доставка с невърнати пари даже често се случва да ми върнат парите и поръчката да дойде в последствие. Сори но не всеки е готов да даде 20лв. за някоя джаджа,която реално струва 2лв. Поръчвам и ако дойде ОК ако ли не диспут/пейпалски или в системата на сайта за тия,които не ползват пейпал и всичко е ОК/

+1

Еее, сериозно ли, Ивче?! 
Моята поръчка е от 4 ти март/шипната на 22ри/  и още я няма, ходих дори до пощата да питам онзи ден. Почвам много да се дразня, не ми е за парите, ако изгорят, но си бях поръчала готини неща, а не мога да си ги ползвам.
Ами,  то наистина бг сайтовете може да имат висока доставка ама поне ти пристигат нещата, а не да чакам некви китайци от онзи край на света😠

Е, няма нищо изненадващо. Peace
Всички знаем, че поръчките от чужбина и особено от Китай, се забавят много понякога. Няма нужда от притеснения. Ще дойде след празниците. И аз мислех, че е възможно поръчката ми да е открадната или загубена, но се успокоявах със забавяне и се оказах права. Peace

Яйца няма да боядисвам, но си нашарих ноктите. Joy

Скрит текст:

# 458
  • Бургас
Ив,суперски са. Heart Eyes

# 459
  • Бургас

Яйца няма да боядисвам, но си нашарих ноктите. Joy

Скрит текст:

много, много красиво   iv4enceto

bouquet

# 460
  • В полите на Пирин планина
Ивче, страхотно.  bouquet

# 461
  • Вестерос
Сам ли става така лака?

# 462
  • Стара Загора

Да, напуква се при съхненето. Преди години бяха доста актуални, но с такова ситно напукване се намираха трудно тук и момичетата поръчваха от нета.

# 463
  • Вестерос
Другите ги знам , напукващите се, още имам на голдън роуз и перфект, но такъв точно ситен като дантела не съм виждала

# 464
  • Стара Загора
Както казах тук не се продаваха от ситните. Имаше китайски някакви и на Бари М сякаш, но аз не съм купувала и не помня с точност. А ситното напукване става от нанесен много тънък слой.

Благодаря на всички.  bouquet Hug

Весели празници!

easter easter

Общи условия

Активация на акаунт