Лакове за нокти-104

• 124 724
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Ясно, мерси Simple Smile

# 466
  • In transit
Здравейте, намъквам се в темата ви с няколко въпросчета.
Търся си подобен на този лак като цвят.
Цветът е Gossip ladies, но не се продава отдавна, а ми е любим.  Heart Eyes
Ето и друга снимка на лака:
Скрит текст:
Намерих тези, като подобни на него, но вие имате по набито око и се надявам да ми помогнете  Praynig Hug
Скрит текст:

И още нещо... този преливащия ефект как се постига? Blush
Скрит текст:

# 467
  • София
Многоооого, много отдавна не съм качвала снимки, сега ме отмързя  Mr. Green

# 468
  • Вестерос
Опито сякаш най си прилича  Peace

# 469
  • Стара Загора
Pepe, страхотни маникюри! Crazy С печат са правени, нали?

Mikkey, преливката се прави с гъбичка. Като онези за лице, които продават. Мен ме прави приятелка с обикновена за чинии, но полепя от нея по нокътя и става грапаво. Иначе нанасяш от 3 цвята директно върху нея и с потупващи движения налагаш на плочката. Twisted Evil

# 470
  • София
Мерси, Ивче! С печат.

# 471
От днес съм така:

# 472
  • Пловдив
Скрит текст:

Десиссслава на средния пръст кой е лака?
 bouquet

Golden Rose Color Expert 43  Peace bouquet

# 473
Kaкто винаги показвате чудни маникюри  Heart Eyes .
Аз съм без лак.Дадох си малко почивка.
Иначе най-новия лак който ще се присъедини към моето малко и скромно семейство от други лакове  пътува към мен, понеже не си го намерих офлайн... Поръчах онлайн Simple Smile
надявам се и на живо също толкова да ми хареса:) Някой имал ли го е ?По същия начин като снимката ли изглежда?

# 474
# 475
  • В полите на Пирин планина
Зази, много е хубав!  Heart Eyes

# 476
  • Стара Загора
Миналата седмица си взех един от новите подхранващи лакове на Есънс Colour & Care (02 I care for you) и снощи го сложих. Покрива добре на 2 слоя и има хубав блясък. Цветовете са чудни за пролетта. А лятото на тен ще стоят още по-готино сигурно.. Whistling
http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/grizha-vzstanovjavane-na … g-nail-polish-02/

Скрит текст:

Този глитър съм го слагала веднъж и какво му се е случило, мъчих се сума ти време да го отворя. Докато не видях че е протекъл и почти целия около капачката е засъхнал. С 300 зора успях и чистих 5 минути, яко киснене падна. ooooh! Хич няма да поискам други от тях. Naughty

# 477
  • Ст Загора
Иве много  нежно , аз пък искам от Yes love мятай го насам  Simple Smile ако не го искаш , ама едва ли

# 478
iv4enceto_91 много ми харесва  Heart Eyes Неприятно е протичането на лака, аз имам 3 от тази серия и още 3-4 глитъри от други колекции на Yes Love и никой не ми е протичал сам, единият даже е с леко прецакана капачка, но и с него не съм имала такива проблеми  Thinking

# 479
Essie ми пристигна.Чудесен е  Heart Eyes

цвета е същия като на горната снимка , но снимам с телефон и не мога да го хвана добре.
На снимката още не съм почистила изцапаното от страни  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт