Лакове за нокти-104

• 124 496
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Лейди, супер, много красив цвят.  Simple Smile

# 61
  • София
Мога ли да ползвам лакочистител за разреждане на лак, или ще го разваля? Нямам разредител.

# 62
ще го развалиш
купи си, намира се лесно и не е скъп разредителят  Peace

# 63
  • Перник
http://rumqna88.snimka.bg/daily/manikyur.867599.36718903
Днешното ми творение.
Снимката не е много хубава, но такава ми е техниката.

# 64
  • София
ще го развалиш
купи си, намира се лесно и не е скъп разредителят  Peace

Wink

# 65
Момичета, от къде поръчвате този топ лак на Пош?

# 66
Ди, благодаря  Hug !
Аз се прибрах и бързам да ви пиша какъв топ ползвам в момента, че да не забравя после - GR http://www.goldenrosestore.com.tr/userfiles/productlargeimages/product_3106.jpg , още се опознаваме, харесва ми, че съхне за секунди, ще видим по-натам как се държи.

Здравей! Колко време след нанасянето на последния слой лак го нанасяш? Благодаря.

# 67
  • В полите на Пирин планина
Момичета, от къде поръчвате този топ лак на Пош?

От e-bay.

# 68
Нали днес не успях да си взема поръчката и понеже ми беше криво а се бях настроила за нови лакове.
Минах покрай лилито и си взех ето този катрис
http://dupeslist.de/essie-dupes-romper-room-vs-catrice-97-love-affair-in-bel-air/ страхотно нежно розово.Виждам ,че е едно към едно с  еssie romper room .
Харесах си и база за нокти на катрис и този топ лак.За топ лака разбрах ,че е добър от вашата тема, но основата добра ли е?
Колебая се между топ на катрис и топ лак бързосъхнещ на essie кой ще ми препоръчате вие?

# 69
Ивче, благодаря  за споделеното! Трябва да се пробва и HK girl, трябва! Ще ровя и за още интересни топове, ако открия нещо уникално ще споделя Simple Smile

# 70
Нианка, пробвай този на Faby, аз съм много доволна от него. Peace

# 71
  • Вестерос
Аз имам питанка към момичетата, които използват 8 в 1 на Евелин. Правите ли някакви почивки от него? Защото аз не... Но се чудех дали няма пък да е хубаво да го редувам с нещо?  Thinking
Днес го загледах, търсих си основа, но на него пишеш три дни подред да си слагаш пласт и после да ги махнеш, а не да се ползва за основа и се отказах и все тази на есенс 

# 72
  • волно калдъръмче
4 дни го носих като основа с един нов лак от бързосъхнещите на Golden Rose. За пръв път ми се задържа повече от два дни, без да прозират връхчетата на ноктите. Днес го махнах, защото исках да сменя цвета. Сега мисля да го мажа само с терапевтична цел. Не знам дали трайността на лака се дължи на 8 в 1 или просто бързосъхнещият си е траен. И двата ги ползвам за първи път.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 20:04 от Райчун

# 73
И аз съм с бързосъхнещ на ГР в момента. Вече изгубих колко дни минаха, но няма почти никакви забележки, приятно съм изненадана. Даже ми идва да го махна, защото ми омръзва.

# 74
  • Den Haag
Благодаря за новата тема  bouquet

Ползвам топ лаковете на Катрис и на Есенс и от двата съм много доволна, като с втория ми издържат повече лаковете  Peace.

Не мога да намеря този Евелин 8 в 1, издирвах го по тукашните дрогерии но няма. Има витрина на Евелин, но се предлагат други 3 топ лака, този изобщо го няма показан на витрината. Sad

От кои сайтове извън България поръчвате лакове на О.П.И, Зоя и др.?

Общи условия

Активация на акаунт