Звездни компромати - 278 част

• 101 219
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
ПП. Показаната снимка, обаче е от ноември 2010 година.
Дир бг пак не са разбрали  Laughing

# 376
  • София
Шер има към стотина пластики. Незнам какво толкова й се прехласвате. Майка й е забележителна, наистина.

# 377
Ами те доста жени от бранша са с пластики, но не всяка изглежда така Simple Smile

# 378
  • Rock & Roll feeling ...

А според Sportal е със старото си гадже:
http://www.sportal.bg/news.php?news=595020  Mr. Green

Tва всичкото е конспирация  Crazy Щото той реално е с единствената и неповторима Николета  Mr. Green

Днеска в автобуса 2 бабки обсъждаха веждите на Венета " е може ли такова нещо !?"  
Викам си, те добре ,че не са видели тези на Нило  hahaha

Ласкин,като цяло го харесвам, пиперлив,неудобен,не е и тъп. Ама сега ме дразни,че се дразни толкова нелепо и просташки от това,че са го хванали да пие... а той си пие ... или да се приеме такъв или да се промени. Доста жлъч има в написаното от него .... Един широкосроен човек е по-реалистичен и най-напред започва от себе си .

Джой , аз няма да се изненадам,ако след някоя и друга година Джоли се кандидатира за президент на Америка  Crazy
Най-красивата жена в съвремието,което живее,преуспяла актриса , майка на  свои и осиновени деца, хуманитарна доброволка и първата жена президент на Америка  Whistling Не звучи зле  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 22:47 от Relief

# 379
  • София
Много ме впечатли това, че заради Анджелина Жоли-Пит затварят хора, пътища и автомобили. Страхотна хуманитарна дейност. А след време, като се кандидатира за президент, може да спомене, че има общо пет-шестнайсет деца, от които три-четири е износила в корема си. Така ще направи популярна и Ирина де Опосум.

# 380
  • Rock & Roll feeling ...
Анджелина е пич по характер. Верно,че е суетна и себична малко... Ама това,нали в модерното общество не е проблем  Laughing И все пак мисля,че не е искала подобни почести,просто гърците й се подмазват!

"Ирина де Опосум"  Joy Joy Joy  кърти!

# 381
  • До морето
Край! За мен Тенчева вече е Ирина де Опосум  :lol

# 382
Гледахте ли Анджелина в Гърция как я приклещиха бежанците, тя сериозно се стресна, а едно момче ѝ свали гривната от ръката?

# 383
Оф, познавайки гърчолята, това със сигурност си е била тяхна нелепа самоинициирана и напълно излишна организация.  ooooh! Не вярва Анджелина да го е поискала.

Ирина се Опосум Joy Joy

# 384
# 385
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледахте ли Анджелина в Гърция как я приклещиха бежанците, тя сериозно се стресна, а едно момче ѝ свали гривната от ръката?
E, какво се стряска?! Да покаже нагледно какво е да си човечен и помагащ!
Охх, пак ми се доповръща от тая позьорка Sick Sick

# 386
# 387

hahaha хахаха, точно определение
Много ми е досадна и противна, особено с нейния лигав и влачещ се глас...  Sick
Не знам дали има друга в "звездния елит", която да ми е толкова антипатична  ooooh!

# 388
Има Калина Паскалева например ми е по-противна. Peace

# 389
Калина поне не е толкова често на екран, а Ирина се чуди как постоянно да се покаже  Peace

Общи условия

Активация на акаунт