MasterChef България - сезон II (14.03. - 20.03.2016г.)

• 45 546
  • 457
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И на мен ми направи впечатление говора на Елизабет, но и аз го отдавам на живота в Италия, дори някак странно ми стана вчера как леко е заприличала на италианка.
А тоя "шеф" Петров що не вземе да се скрие някъде, въобще не знам кой се интересува от идиотските му изблици  ooooh!

# 361

А тоя "шеф" Петров що не вземе да се скрие някъде, въобще не знам кой се интересува от идиотските му изблици  ooooh!

Но говорите за него,нали  Wink То и това му е целта-няма лоша реклама.
Иначе,аз пък харесвам Севда.Има и по чувствителни хора,а когато се монтира материала и се набляга само на определени моменти е нормално да почнат да те дразнят насълзените очи на Севда,мачкането на доктора и т.н.Медии.На мен не ми харесва как Цвета като тръгне да се радва все едно "yes" и е в устата,а все мислех че сме в България. Rolling Eyes

# 362
  • София
Хора, белята става за секунди.Аз лично съм изтърсвала готов сладкиш, носейки го на по-светло, за снимка.Дори не разбрах кога се плъзна и пльосна.В един момент ми беше цял,току що изпечен в ръцете, в следващия момент беше разпльокан върху бюро, стол и под.

# 363
  • Mediterraneo
Така е, Тайне! Ама някак изглеждаше много скалъпено- тя погледна спокойно картофите на земята и нямаше кой знае каква реакция. А и при самото обръщане сякаш ръцете й бяха над плота, не знам. Като цяло му остави с впечатлението за нагласена работа.

# 364
  • Sofia
Бабата (Дима) и дядото (Събчо) да си ходят  Crossing Arms.И двамата са ми самодоволни и все нещо нареждат и поучават  ooooh!.
Елизабет май има някаква семейна или вътрешна драма  newsm78-златна клетка, отлитащо птиче...нескопосан сценарий ли що ли? Изглежда ми потискана от мъжа си и дали това се опитва да намекне,не е ясно  Thinking.
За кисненето на морски дарове в мляко знае и синковецът ми,даже  bowuu.Купувам само почистени калмари, рядко.Предпочитам да ми ги сервират  Mr. Green.
Севда-ми чувствителна е жената  Crazy.Ама, пък като е отишла там, да се стегне  Crossing Arms.Аз,затова и няма да се запиша за какъвто и да е състезателен формат Naughty.Да ме критикуват, да ми дават зор и да ми се карат-no way.

# 365
  • София
Аз засега не мисля, че чак дотам се простира сценария, до пльосването на пататника. По-скоро Димитрия не знаеше как да реагира, а останалите какво направиха - много не се видя.
Севда на мен ми е симпатична, по-емоционална е наистина, но пък само тя се опита да подскаже за изпичането на месото - между другото, аз не бих ги яла тези множества сурови неща, които се поднасят в шоуто, явно съм "консерва"  Crazy Дано преодолее това "впрягане", носи ѝ доста стрес.
Елизабет продължава да не ми е любима, само като я попитаха защо е ползвала мляко, и тя веднага - "Грешка, шеф". Много бърза да угоди на журито, а и личните отклонения за мъжа ѝ... Мне.
Събин се изложи наистина с това висене над тенджерата с "картофа", толкова ли нямаше какво друго да свърши. Ама и Цвета никак не се справи с организирането, само подвикваше общо към отбора, че и идеи не пожела да приеме.
Калоян отново отбеляза червена точка за мен Simple Smile , едно, че е стегнат и оправен с готвенето, а и успя да се включи да помогне на Любо.
Милена - браво за куража с калмарите, но ми изглежда някак нестабилна, даже мислех, че може да отпадне първа.
Весела и тя се представи добре, в критичните моменти беше стабилна и ѝ се получи.

# 366
  • София
Шеф Петров се изказва негативно са всички и за Манчев и де що има готварско предаване , той нали изпадна от едно такова  и не подкараха втори сезон и никъде другаде не го поканиха- вече ми е досаден само с критикарството си.
А журито този сезон определено е по-раздвижено, не толкова сковано като миналия сезон.

Петров най-много го боли от MasterChef. Това предаване той не може да преглътне. Явно го дразнят статута на тримата шефове, качеството и големият интерес към предаването. Много жлъч хвърля тука, не само публично, знам го от хора близки до него. Това си е чиста завист.

# 367
Моника в "Преди обед".

# 368
Сърбят ме ръцете да ходя във фейса и да поздравя Борис Петров с ей това парче:
https://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI

Къде я видяхте Севда да реве, аз само с насълзени очи съм я виждала? Може ли видео?
LaughingПраво в десетката е този поздрав

# 369

Всички които отпадат гостуват в " Преди обяд"
Не знам обаче защо вчера гостува Цвета

# 370
  • София
Такава звезда изпуска ли се, жената има потенциал за две-гостувания.
Пълна какафония беше монтажа на предаването снощи - само някакво тичане,викане - изобщо не става ясно кой какво готви и как.

# 371

Но говорите за него,нали  Wink То и това му е целта-няма лоша реклама.

Не виждам да му помага такава реклама.Колегите му водят предавания по телевизията, имат вериги ресторанти а той с тази злоба до къде е стигнал?Най-великият в молекулярната кухня, но само баба му го знае и трима четирима от Банско.

# 372
  • София
Да, не мога да разбера нарочно ли е или толкова си могат, но почти нищо не може да се разбере от монтажа за готвенето. Изпускането на пататника например го показаха сто пъти, а как се приготвя този пататник... явно не е важно.

# 373
  • Дъблин
И на мен ми направи впечатление говора на Елизабет, но и аз го отдавам на живота в Италия, дори някак странно ми стана вчера как леко е заприличала на италианка.
Чудех се на кого ми напомня говорът на Елизабет и вчера се сетих - на тризначките от ББ! Мисля, че и тя и те са от Благоевград, може да е нещо характерно за там.

# 374
  • Велико Търново
Въх, казвате на Събин "дядо", пък той почти на моите години - човека беше на 41г. май Thinking
И според мен, монтажа беше отвратителен и не можах да схвана кой, къде, какво прави - едно тичане напред-назад...като се замислиш, готвят почти два часа, а на нас ни представят 40-45 мин. Confused

Елизабет нещо не я разбрах - в златна клетка била, много обичала съпруга си....не знам каква е драмата й/не че и ме интересува особено/.
Продължавам да харесвам Любо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт