Сега гледах повторението, ако отговаря на реалността, финалното запичане на агнешкото беше някъде ок.8 мин., а каретата бяха доста големи, зоната на сигурността би била по-скоро 10-12 мин. и дори някоя отгоре за по-"български" вкус. Мисля, че ако каретата бяха по 4-5 ребра и готвачите - двама, поне за процесите на запечатване и омазване, щеше дори време да им остане.
Събин и Димитрия правиха пататниците на синия отбор, включи се и фитилджията с каскета накрая.
В червения Калоян, Весела и Милена подкараха подготовката на клина, Лъчезар - сосовете, Севда и Елизабет - гарнитурите, а Любомир стартира с оформянето и почистването на месото. После Весела и Милена се притуриха на гарнитурите, Севда пое реденето на чиниите, а Любо продължи да е сам на месото. Цвета изобщо не можа да представи читаво менюто на отбора си - "едно такова като пататник... едни по-леки гарнитури...". Този спанак изобщо не разбрах в клина ли отиде, при агнешкото ли, сосовете също не станаха ясни, добре че едната от певиците спомена за винен сос...
П.П. Според мен, Цвета спаси Севда, защото я счита за по-слаб играч от себе си, безрисков, един вид. Тя така си и формира отбора, в зоната на комфорта - жени, които на първо четене са по-пасивни /а не, примерно, Димитрина или Мая, които са устати колкото нея/ и неконфликтни млади мъже, които няма да й оспорват лидерската позиция.