Хайде, покажете си спалните 8

• 166 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Тези в Юск ще издържат според мен. Те са дървени летви сковани на рамка и върху нея залепена картинка/ снимка - обхваща я .

# 706

Ето я нашата BESTA под телевизора.

Хареса ми холната Ви маса - откъде е закупена? цена? дърво и стъкло ли е комбинацията, или дърво и мрамор?

# 707
  • София
Дърво и мрамор е масата и е наследство от бабата и дядото на ММ 😁. Искам да я сменя отдавна, но все не стигам до нея. Пак мрамор искам, но с черна метална основа. Такава.

Иначе подобни като нашата съм виждала в ОЛХ.

# 708
  • Mostly in my mind
Tasia,  вашата е по-хубава. Simple Smile

# 709
tasia, много Ви е хубава масата. Аз търся да купя като Вашата маса. 

# 710
  • София
Да, момичета, масата е хубава, благодаря ви! Просто е доста амортизирана, мраморът е “цъфнал” на няколко места, като шупли, които са се разпукали. Основата също вече е доста нестабилна, а мраморът тежи и ме е страх да не се сгромоляса някой ден и да ми направи паркета на нищо. То хич не му е мястото тук , в темата за спалните, да ни извинят останалите. ☺

# 711
Здравейте, нямам нищо за показване, но имам един въпрос. От два месеца обикалям из Интернет и търся легло  Crazy Особеното е, че е предвидено за малка стая и ми се иска да е размер 100/200 или 110/200. Пълно е матраци за такъв размер легла, но легла не намирам  Rolling Eyes По-малките ширини не са вариант. Та, някой скоро да е купувал легло в такъв размер? В краен случай, че взема с ширина 120 см  Sad

Може да си вземеш подматрачна рамка с необходимия размер с крачета и после някой мебелист да ти я облече, ако желаеш. А може и да си спиш на нея както е.

Скрит текст:

# 712
Момичета, някоя взимала ли е подобен сет от вивре - https://www.vivre.bg/p-1866244/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0 … amp;ch_id=1866238
Харесах същите и подобни от алиекспрес, но от Китай излиза по-скъп продукта, отпечатан е на по-специална хартия. Интересува ме, дали от вивре е по-нискокачествена отпечатката? Някой, ако е поръчвал доволен ли е?

# 713
Момичета, някоя взимала ли е подобен сет от вивре - https://www.vivre.bg/p-1866244/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0 … amp;ch_id=1866238
Харесах същите и подобни от алиекспрес, но от Китай излиза по-скъп продукта, отпечатан е на по-специална хартия. Интересува ме, дали от вивре е по-нискокачествена отпечатката? Някой, ако е поръчвал доволен ли е?

Имам от Алиекспрес такива отпечатки. Идват на руло, върху нещо като канаваца, не е хартия имам предвид. Много са ок като качество, поне моите.

Рамки купувах от юск, от тук.

Тези от линка са много мънички обаче..педя на 15 см. Додта надребнено ще е с тях ми си струва...

# 714
  • София
Къде мога да видя наживо в София спални с надстройка?

# 715
  • BG
Здравейте, ще помоля за съвет. В спалнята ни гардероб, легло, скрин са такива . Воси се венге с ... нещо си. Искам да пребоядисам стените  и да сложа ламинат. Тази стая единствено оставих с паркет, понеже бил вечен и т.н., но ми изглежда соц и искам да го сменя. Въпросът ми е какъв ламинат да избера-светъл, тъмен и също какъв цвят на стените би се връзвал с мебелите. Мислех си за нещо светло шардоне или подобно, но имам кофти опит от миналата година, когато боядисвах коридора. Бях взела сивкав цвят, но след боядисване се получи синкав отенък,   който не ми харесва.

# 716
Естественият паркет може да се изцикли и лакира в много цветове.
Честно казано никога не бих заменила паркет с ламинат...

# 717
В нас паркетът от тъмен стана светъл. Трудно му свикнахме на светлия - сега се чудя как ни е харесвал тъмния.

# 718
  • BG
Циклили сме го, в началото беше светъл и ми харесваше, но бързо пожълтя отново.

# 719
Омаслете го в по-тъмно.
Никакъв ламинат не може да изглежда по-красив. Дворците по света са с естествен паркет, за какво соц излъчване става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт