"Като две капки вода" - 4 сезон, 2 тема (14.03.2016 г. - 20.03.2016 г.)

• 27 461
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
О, да, време е за Кичка, на мъж да се падне, разбира се. А на дуета да се "падне"  да имитират Ритон.  Mr. Green .
Подкрепям!!! Joy

# 211
  • Вестерос
И Веско е пят май два пъти.

И Васко Кеца е въртян доста.

Сякаш няма други певци  Crossing Arms

# 212
О, да, време е за Кичка, на мъж да се падне, разбира се. А на дуета да се "падне"  да имитират Ритон.  Mr. Green .
Подкрепям!!! Joy
Липсва ви Кичето, знам аз  Hug

# 213
  • sofia
Подкрепям!!! Joy
Още пазя от мрежите, та мога да им услужа! hahaha
Кичка ис дъ бест!

# 214
Чудя се едно - Зуека и Рачков кога ще имитират  Laughing

# 215
  • Испания
Чудя се едно - Зуека и Рачков кога ще имитират  Laughing

Ще дойде и този момент.  Party

# 216
А Петя Бу? Май и тя е пята, много ми липсва и особено за баба й - фаталната жена!

# 217
  • София
А Петя Бу? Май и тя е пята, много ми липсва и особено за баба й - фаталната жена!

Снощи я врякаше по другото риалити на звездните стажанти.

# 218
  • София
hahaha hahaha hahaha
Вярно, ще е култово. Орлин, след Веско Маринов и полицията да вземе да изпее и това.

# 219

Снощи я врякаше по другото риалити на звездните стажанти.
Е! Точно де. И тук да повряка! ooooh!

# 220
  • София
Ама да поканят и Петя Бу в публиката, да ѝ дадат микрофона и тя да ни каже нещо позитивно на всичките ѝ фенове.  Crazy

# 221
Трябва да измислят по-колоритни образи за имитиране, с  по-характерно поведение.

# 222
Подкрепям!!! Joy

Мноу ясно. Окей  Sunglasses

# 223
  • Варна
Подкрепям!!! Joy

И това, ако може в едно предаване, та да ги съберат тримцата и пак да има баба Кица и кукумицин.... Сакън, нидяй!!!!  Joy

# 224
  • София
Трябва да измислят по-колоритни образи за имитиране, с  по-характерно поведение.

Ми например Азис са го имитирали в гръцкия и руманския вариант на предаването.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт