Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Боби - въпреки, че сме гледали и коментирали тези моменти...не мога да се начудя, защо Кахраман прояви такава несигурност....Защо не каза на Елиф....Разбира се, това ще усложни живота и на двамата и ще позволи на трите змии да танцуват своя танц....

Криси - право на всеки е да харесва един актьор или не....Това, което се случи между Еркан и Нургюл, колкото и да е грозно, не ме кара да не харесвам актьорската му игра. Имам си специално мнение за двамата, което си е само мое и не ангажирам никого с него....Вече съм го писала между двамата актьори не се получи химия....Гледала съм Еркан във всичките му сериали...с другите партньорки не е имало такъв проблем. Тук не се получи....
А героя му Джихан не го харесвах още от втория епизод на сериала.
Някои момичета се отказаха да пишат в темата, може би, защото в заглавието фигурира и Еркан. Тяхна воля. Заглавието ще бъде такова, каквото е.  Ако няма желаещи закривам темата и толкова....

Дилаханъм  Hug Лу  Hug

# 211
# 212
# 213
# 214
Добро утро  Hug
Хубав ден, макар и духовит  Hug
Лу  Hug

Скрит текст:
Озджан Дениз о новом фильме вместе с Нургюль Ешилчай - "В мае думаем начать съемки. Будем сниматься вместе с Нургюль. Сценарий написал я сам. Сначала думали о комедии, но там получилось совсем другое. В фильме думали о психологии любви но в финале поставили и драму. В конце концов получился хороший сценарий о любви"

# 215
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugАни HugКрасива,вълнуваща и усмихната сряда Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

# 216
Добро утро  Hug
Хубав ден, макар и духовит  Hug
Лу  Hug

Скрит текст:
Озджан Дениз о новом фильме вместе с Нургюль Ешилчай - "В мае думаем начать съемки. Будем сниматься вместе с Нургюль. Сценарий написал я сам. Сначала думали о комедии, но там получилось совсем другое. В фильме думали о психологии любви но в финале поставили и драму. В конце концов получился хороший сценарий о любви"
Ани, благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51

# 217
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за инфото! bouquet

Боби Hug,благодаря за кафенцето! bouquet

Лу Hug

Аз почти всяка вечер съм на онлайн гледане на сериал,но през деня съм тук! Laughing

Има 2-ри фрагман на Парампарча!Като първия е,само са вмъкнали  Маиде като отива на гости при Дилара,предполагам като представител на фондацията! Прави си снимка с бебето и сигурно после ще я покаже на Харун!Опасна е! Laughing

Paramparça 59. Bölüm 2. Fragmanı

https://youtu.be/8nPAWbj5T2Y

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 218
Боби  Hug Лу  Hug

Скрит текст:
До сега имах възможност да пиша, но нямаше постове след моя...Сега по програма трябва да бъдем на разходка, но духа студен вятър и сме у дома, ама на вратата....

Пуснали са втори фрагман за Кехлибара

Kehribar 2.Bölüm 2.Fragmanı

https://youtu.be/fWVnVjxN95c

# 219
Ани Hug,благодаря за фрагмана на Кехлибар! Peace

Джихан в опасна близост с Айше! Laughing

# 220
Злати  Hug
Айча много хубава - като красавицата и звяра ще бъдат в сериала  Grinning Grinning Grinning...Но пък актьора може да играе добре и да компенсира....

Джихан ако повтори случая с Айше от първи сезон - влюбването в Гюлсерен...много ще ме разочарова....Като лапни шаран ще бъде....

# 221
  • Стара Загора
Злати HugЛу Hug                                                                                                                                                                         Ани waveyкогато имам време ще изгледам серията с руски превод на"Кехлибар",може и да е интересен сериала newsm78                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Приятен следобед на всички Hug

# 222
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Ани Hug Боби Hug

# 223
Боби  Hug Злати  Hug

# 224
Привет момичета !  Hug

Ани  Hug Злати  Hug Боби  Hug Лу  Hug ...

Ани благодаря за фрагмана на "Кехлибар"  bouquet

Положението става много напечено ... Ани  Айча наистина е прекрасна без излишен грим ,много естествена ,а определението ти е точно "красавицата и звяра"...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт