Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
Деси,Криси,Джоли,Тио,Злати Hug
Деси, съжалявам,че трябва да го кажа, но приключих с Еркан..... Peace
Криси,в много случаи Елиф действа емоционално, прибързва с изводите но тя наистина се почувства предадена....а и Кахраман доста грубо и каза "не сега".... хормоните и бушуват, преля и капката както казваш и така....тръгна си...но ще се върне.... Joy Joy Joy

# 76
Тио HugГости HugДеси HugКриси HugДжоли HugНаде Hug

Озета на Парампарча за 58еп.! Peace
Скрит текст:
Paramparça

Dilara'nın oğlu doğuyor!
Dilara, oğlu Demir’i kucağına alırken, Cihan, Harun’un bebeğine babalık yapmanın burukluğunu yaşar. Rahmi Bey, Cihan’a Deniz’in paraları neden suratına fırlattığını anlatır. Bu arada Deniz’in annesi ile ilgili bildiği tüm gerçekleri de Cihan’a açıklamak zorunda kalır. Tıpkı, Ozan’ı Zeynep’ten korumak zorunda olduğu gibi Cihan şimdi de, Cansu’yu Deniz’den korumak zorundadır.

Duygular Frenlenemiyor!
Hazal, terapisti Ayşe’yi görmeye kliniğe gider. Aynı dakikalarda Harun da Ayşe’yi ziyaret için kliniktedir. Ayşe artık Cihan’a olan duygularını frenleyemez. İkili arasında tehlikeli bir yakınlık başlar. 18’inci doğum günü için Ece Seçkin’in sahneye çıktığı ihtişamlı bir parti veren Hazal ise Cansu için hayat boyu unutamayacağı bir hediye planlamıştır...

Yayın Günü: 21 Mart Pazartesi
Yayın Saati: 20.00
Ето и снимките! Peace

# 77
Здрасти Злате. Hug
Боби, приятно изкарване.
Като гледам снимките ииииии.... Дилара вместо да дондурка внуци с тези големи деца, тя ще дондурка поредното си дете, #Crazy абе циганска работа за мен и туй то.

# 78
  • Плевен / София
Здрасти Злате. Hug
Боби, приятно изкарване.
Като гледам снимките ииииии.... Дилара вместо да дондурка внуци с тези големи деца, тя ще дондурка поредното си дете, #Crazy абе циганска работа за мен и туй то.
  и на тази възраст излиза от родилен дом с фигура все едно не е родила... Thinkingв болницата с халатите ли лежат в леглата....

# 79
Наде HugГости Hug

Ще има парти за РД на Хазал!Май ще има изненади! Laughing Peace

И озета на руски език! Peace
Скрит текст:
КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 58- ОЙ СЕРИИ

РОЖДАЕТСЯ СЫН ДИЛЯРЫ!

В то время когда Диляра взяла в объятия сына Демира, Джихан будет испытывать горечь от того что будет отцом ребенку Харуна. Рахми бей объяснит Джихану почему Дениз бросил ему в лицо деньги. Он будет вынужден поведать обо всем на счет матери Дениза. Джихан вынужден защищать Джансу от Дениза, как когда то был вынужден защитить Озана от Зейнеп.

ЧУВСТВА НЕ ОСТЫВАЮТ

Хазал идет к Айше на прием, в эти же минуты и Харун в клинике. Айше больше не может затормозить свои чувства к Джихану. Между обоими начнется опасное сближение. В честь 18 летия Хазал устроит грандиозную вечеринку с Эдже Сечкин на сцене. Хазал приготовила для Джансу подарок который она никогда не забудет...

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

# 80
  • Плевен / София
Злати като гледам снимките и озета....всички много бързо забравиха Гюлсерен.....срамота....жалко ....тя не заслужава това... Peace

# 81
Злати като гледам снимките и озета....всички много бързо забравиха Гюлсерен.....срамота....жалко ....тя не заслужава това... Peace
Гости Hug,така е! Peace

Тази вечер от 20ч. по АТВ започна сериала ''Кехлибар'' с Айча Варлъер! Peace

# 82
  • Плевен / София
Злати, Party
 аз гледам Съдбата....."...щях да се радвам на чуждо дете..." и това го казва жена, която много иска да стане майка.....жени, които наистина искат да бъдат майки осиновяват деца и се грижат за тях като родни майки....Дефхне с лека ръка реши, че бебето ще се махне.....без да я интересува възможен ли е аборт от медицинска гледна точка...и този път реши без да я интересува какво иска Кахраман..... Stopдублъора на Кахраман въобще не можа да предаде яростта му.... Peace и както винаги Дефне не е виновна.... Crossing ArmsВиновна е Елиф, че я забремениха с нейно дете без да я питат..... ooooh!
Истина е, че всяка жена трудно приема мисълта, че съпруга и ще стане баща от друга , чужда жена....но тук в случая няма изневяра....всичко е плод на медицинска манипулация и заради това не мога да простя отношението на Дафне към Елиф... Stop
"...сега за Елиф ли ще страда ме...." ами в този случай за мен тя е най потърпевша....... Peace
За Кехлибар ще изчакам да видя как ще тръгне сериала....

# 83
Дали и Кахраман сега ще скрие истината от Елиф.

# 84
  • Плевен / София
Дали и Кахраман сега ще скрие истината от Елиф.

Джоли,
Скрит текст:
засега ще си замълчи..... ooooh! и ще му излезе после през носа... Naughty

# 85
Едно изпълнение на О. Дениз

# 86
Привет момичета  Hug
Изчетох всички коментари и благодаря за всичко - коментари за Съдбата, Озета на Парченцата, снимките за следващия епизод...
Неуморни сте  Hug Hug Hug Hug Hug
Първо да попитам Злати за парченцата - нали Хазал и Джансу са родени в един ден, аз ли нещо не разбрах, но ще има парти за рождения ден на Хазал  Thinking Thinking
Не разбрах и заощ Джихан ще трябва да защитава Джансу от Дениз,, както Озан от Зейнеп  Thinking Може би защото имам един пропуснат епизод....

Относно Съдбата - моята любов....Спомням си, че при онлайн гледането упрекнах Елиф, че си тръгна....Но сега съм напълно съгласна с нейното решение....
В този дом живота на Елиф е кошмар....Дафа си изкарва всички ядове на нея....Но не спира да повтаря, че Къймет е виновна....Ами да се блещи на Къймет, да си изкарва отровата върху нея....Както вече сте писали Дафа упитреби една много грозна дума за Елиф - нищожество....Ами за мен Дафа е нищожеството....Защото знае, че Елиф няма никаква вина за това, че е майка на детето, което носи, дори и не знае....Но Дафа знае, но приема лаврите от Зия бей....човека и кафтан ще й купи ако тя пожелае.....Ами нали се пише на много честна....Защо не каза тя истината, пък да видим какво ще стане след това.....Но Дафа нали тайно си мечтае, че ще бъде султанката на фамилията....
Дафа никога не поема никаква отговорност....виновни са другите - тя е света вода ненапита....Какво да кажела на Кахраман - както той каза истината.....Но Дафа не е убедена тогава какво ще стане.....Дали Кахраман няма да предпочете майката на детето си....вместо бозавата змия.....
Съгласна съм с всички, които казвате, че на този етап Дафа постъпва глупаво...Но скоро, много скоро двете учителки ще обучат ученичката и тя ще ги надмине......

Четох и другата тема....Някои момичета ме изненадват много яко....
Вече става банално, че сценаристите щели да изкарат тяхната любимка Дафа лоша.......Е, ние не знаехме когато гледахме онлайн какво са решили сценаристите и на къде ще върви сценария....Така, че не сме имали такива кахъри....
Само не ми е ясно едно.....Защо никой не разсъждава от гледната  точка на Кахраман, а само от гледната точка на бозавата вещица......Елиф да я оставим - и според тях както и според Дафа тя е селянка.....Няма как по друг начин да разбирам, къде бил Кахраман, къде била Елиф - ами това са думите на Дафа.....

# 87
  • Плевен / София
Ани Hug среднощно добре заварила....да...никой не попита Кахраман какво иска и как се чувства....по важното е как се чувства Дефне...нали тя е " излъганата " съпруга...но от кого ...от Елиф ли.....или от мама и съпругата, която се кълне, че не може да го загуби....много пъти написах , но пак ще го кажа....ако Дефне и Кахраман бяха наистина  близки и споделяха всички свои мисли и чувства...Дефне щеше да каже какво е научила в Кипър.... Crossing Arms
Ани, наистина , когато гледахме, ние не знаехме какво са намислили сценаристите.....за разлика от гледащите сега, които уж гледат само БТВ....но не е така, защото говорят за събития, които няма как да знаят от случващото се досега и с тях упрекват за поведението на един или друг герой....
това си е техен проблем....нашите вълнения бяха наистина истински, защото не знаехме какво да очакваме....и си пишехме наши сценарии....да си спомним колко нещо изписахме за това как ще започне например втори сезон....сега е лесно...пускаш серията и гледаш... Naughty

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 23:58 от gostenka68

# 88
Цитат
Първо да попитам Злати за парченцата - нали Хазал и Джансу са родени в един ден, аз ли нещо не разбрах, но ще има парти за рождения ден на Хазал  Thinking Thinking
Ани Hug, така е и двете са родени в един ден!Но в озета пише,че Хазал ще организира партито с певицата Едже Сечкин!Може би това ще е подаръка за Джансу, за който пише в озета!Така и двете ще празнуват! Peace
Цитат
Не разбрах и заощ Джихан ще трябва да защитава Джансу от Дениз,, както Озан от Зейнеп  Thinking Може би защото имам един пропуснат епизод....
Ани,нали епизодът от понеделник не съм го гледала с превод,но до колкото си спомням Рахми ще разкаже на Джихан за миналото на Нергиз-майката на Дениз! Peace

Ани Hug Гости Hug,не се палете,да си пишат! Peace

# 89

Моля ви, пуснете ми, ако е възможна, серията от тази вечер. Че бях на рожден ден и не можах да я гледам!

Общи условия

Активация на акаунт