Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен / София
Така.....готови ли сте за довечера......Дафа пак ще я захапе зеленото чудовище и ще действа първо сигнално.....пригответе успокоителните.... Naughty

# 31
От снощната серия най ме изкефи Шукран как се беше пльоснала на пода с чаша в ръка подслушвайки скандала на пияната Дафне

# 32
Здравейте мили сладурчета,  приятна вечер.

Приятно гледане на съдбата.

Няма да ви изреждам по една, защото ще прескоча някое момиче. Всички много хубаво пишете.

Хайде филма започва - чувам го.

Приятно гледане на Съдбата.

Едно момиче питаше  хубаво ли е да си баба ?  За мен - изключително хубаво,у направо прекрасно.

Когато съм си родила децата бях млада и ми се ходеше непрекъснато по купони, екскурзии, кина, театри, опери - за всяка вечер си намирах  развлечение  и децата ми пречеха, а сега с внуците - направо е рай с тях. Обич, любов, очарование и много много емоции.

всички тук сте прекрасни.  Удоволствие да ви чета и комуникирам с вас.
Обичам ви. И простете, ако има нещо нередно от моя страна.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 20:10 от sisi55

# 33
Закараха Елиф в гнездото на осата.
Сега вече може да я тормози спокойно.Дано не се включи и Емине.

# 34
Привет на всички  Hug Нямам възможност да изреждам имена, за да не изпусна епизода...
Е вече Керем научи половината истина...На Дафа не й трябват никакви обяснения - тя си знае....и ще стане отново панаира....

Закараха Елиф в гнездото на осата.
Сега вече може да я тормози спокойно.Дано не се включи и Емине.

Няма да има тази възможност Емине....Дафа ще сложи всичко на куп и......

# 35
Май скоро всички ще разберат не само Керем.
Имам чувството ,че Кахраман беше готов да признае че детето е негово само и само да спаси Елиф и Керем от онзи психопат
И  стана ми жал за момент  и за Керем когато разбра истината

# 36
Джоли

Цитат
стана ми жал за момент  и за Керем когато разбра истината

Керем остана много изненадан, но сега не ми е жал за него.

Скрит текст:
Защото по-късно ще направи такъв проблем на Елиф заради неговата невъздържаност и егоистичното в него....Двамата с Дафа са един тип...Егоисти....

# 37
  • Плевен / София
Ани,Джоли,Сиси Hug
Емине си приказва...но кой слуша....накрая пак тя е виновна, че Дефне първо действа....после мисли...но Кахраман и върна с нейните камъни по нейната глава....сега пък той отива на работа и после ще говорят..... Peace

# 38
Тази вечер Емине ми хареса с това което каза на Дафа- "Не се оправдавай отново"
Явно и тя е усетила ,че Дафне винаги търси вината ,причината за собствените си проблеми в другите ,не в себе си.
За себе си винаги има оправдание
И се опита да накара Кахраман едва ли не да избира между нея и Елиф
Само че забрави най важното-Кахраман за разлика от нея вече е усетил силата на бащинството,в сърцето му има нова любов -към детето
И за сега той избира детето си то е най важно
В  тази битка победителят няма да е дафне

# 39
  • Плевен / София
Тази вечер Емине ми хареса с това което каза на Дафа- "Не се оправдавай отново"
Явно и тя е усетила ,че Дафне винаги търси вината ,причината за собствените си проблеми в другите ,не в себе си.
За себе си винаги има оправдание
И се опита да накара Кахраман едва ли не да избира между нея и Елиф
Само че забрави най важното-Кахраман за разлика от нея вече е усетил силата на бащинството,в сърцето му има нова любов -към детето
И за сега той избира детето си то е най важно
В  тази битка победителят няма да е дафне
точно това я попита и Къймет....ако трябва да избират....сигурна ли е , че ще изберат нея.... Joy Joy Joy

# 40
# 41
# 42
  • Стара Загора
Привет,момичета Hug waveyНе можах да гледам серията,но като ви изчетох ми стана ясно до къде сме!Прочетох и мненията на момичетата от другата тема и забелязвам,че Дафа има фенки и в Б-я.Чудя се как я защитават и я ожалват newsm78 Кахраман щеше да се разведе с нея,даже Елиф да не беше се появила.Той не обича Дафа,просто е с нея от съжаление Naughty                                                   

# 43
Сладури, тая  Дафа е цяла вещица.  Да я разчекнем на парчета, че да не остане и помен от нея.

Ето я - пък  в Чучулегата - същата изродена  фантазия. Забравих й името.

Аз сега ходих да  чета за древноегипетската  царица  Бастет с глава на котка.

Лека нощ ,  приятни  сънища.

# 44
Гости  Hug Джоли  Hug Боби  Hug Сиси  Hug Наде  Hug

Който постави Дафа на място - в смисъл, че не е съгласен с нея, тя винаги задава един въпрос  "Ти на чия страна си"...Много пъти Дафа ще попита Емине на чия страна е. Не оправдавам Емине, защото с нейното бездействие се случват неприятни неща за Кахраман...Първата работа, след като разбра, че нейния Шехин е Максут е, че трябваше да сменят ключалките на входната врата...Големи техники, който звънне Емине гледа на монитор и тогава отваря...Да ама Максут да не е луд да звъни, като има ключ....
Съжалявам, но Къймет ще се окаже на този етап по-умна от Дафа -Кахраман няма да убие детето, за това, че Дафа не го иска....Гости е писала за мнението на Къймет.
Боби - права си ...Оказва се, че не само при мамашите, Дафа има фенки и при нас....Всеки е свободен да пише каквото желае и да харесва когото иска.
Оправданието, че сценаристите очернят Дафа е несъстоятелно. Да очернят Дафа, но пък правят Кахраман и Елиф големи бели птици, но не лебеди....
Кахраман нито е първия, нито последния, който се е влюбил в друга жена...още повече, че и той самият ще го каже по-късно, че и без Елиф брака му с Дафа е бил приключил...Имал е късмет, че Елиф се е появила на пътя му.....
Оправдавайки Дафа, означава, че изкарват Кахраман виновен....А той е единствения честен човек в този сериал....При него няма лъжа...няма интриги....Никога, никого няма да нарани.....
Но съм много изненадана, че никой не съжали до сега Елиф.....И защо ли се изненадвам.... Thinking Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт