Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 001
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Ох Елиф къде тръгна точно сега. Не мисля че точно в този момент трябва да цъфне там. Пак ще стане мазало.
Леле това пък сега какво беше.
Жал ми стана за Якуб.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 20:41 от djoleva

# 271
Джоли и аз не одобрих това посещение на Елиф при Дафа. Не знам защо сценаристите го направиха. Дафа се държи надменно и се прави на жертва, докато Елиф се опитва да разсъждава, че няма по-скъпо от живота. Напълно излишно беше...
Тук отново изкривиха работата - Къймет обвини Зия, че тя е била принудена да крие неговата тайна...Явно, че на този етап са имали друго предвид, защото по-късно не Зия е имал тайна, а се оказва, че Къймет е имала ужасяваща тайна....
Както и да е...Вина за отношението на Зия към Якуп има само и единствено Къймет....

Боби, Цвети, Злати, Наде приятно гледане на възела...аз съм със Съдбата....

# 272
  • Плевен / София
Джоли и аз не одобрих това посещение на Елиф при Дафа. Не знам защо сценаристите го направиха. Дафа се държи надменно и се прави на жертва, докато Елиф се опитва да разсъждава, че няма по-скъпо от живота. Напълно излишно беше...
Тук отново изкривиха работата - Къймет обвини Зия, че тя е била принудена да крие неговата тайна...Явно, че на този етап са имали друго предвид, защото по-късно не Зия е имал тайна, а се оказва, че Къймет е имала ужасяваща тайна....
Както и да е...Вина за отношението на Зия към Якуп има само и единствено Къймет....

Боби, Цвети, Злати, Наде приятно гледане на възела...аз съм със Съдбата....
и аз съм в този салон... Crossing Arms още върви озета.... тази вечер мога да пропусна Дефне в образа на жертва... Stop

# 273
Цитат
Златеее  Hug
Скрит текст :
Скрит текст:
и ти ли гледаш Възела, страхотен сериал(засега, че не се знае знае ли се както обичам да казвам), а главната двойка са ми голеееееми сладури?!  Heart Eyes Heart EyesЗа първи път гледам сериал не заради двойка, а заради тройка и главния "виновник" за това за мен е сладкишчето Каан.  Heart Eyes От отдавна не ме беше развълнувало Дизи така.
Наде Hug
Скрит текст:
Гледам го от самото начало! Wink Много от актьорите са ми познати от др.сериали,които съм следила и реших пак да ги видя! LaughingА сладкиша е страхотен! Heart Eyes
Цвети HugАни HugГости Hug

# 274
Гости пропуснала ли съм те...Извинявай  Praynig
Дафа наистина се направи на голяма жертва - разликата между нея и Елиф била, че Дафа се е върнала от оня свят...Малко се съмнявам, но както и да е...Тя сама си го пожела, за да стане жертва....Докато Елиф
Скрит текст:
Също ще се върне от оня свят по вина на Дафа...а не защото тя така е искала....Вещица долна....

# 275
  • Плевен / София
Дафа наистина се направи на голяма жертва - разликата между нея и Елиф била, че Дафа се е върнала от оня свят...Малко се съмнявам, но както и да е...Тя сама си го пожела, за да стане жертва....Докато Елиф
Скрит текст:
Също ще се върне от оня свят по вина на Дафа...а не защото тя така е искала....Вещица долна....
Ани, ако знаех, че ще е толкова дълъг озета... Naughtyможех да  хвърля едно око на Съдбата... Peaceно се очаква да има ашка във Възела тази вечер и не исках да си развалям настроението..... Joy Joy Joyдано свършват вече рекламите... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
до кой момент сме в оригиналния епизод на Съдбата...

# 276
Скрит текст:
След дадената и отрова и животът на Елиф висеше на косъм. Но тя се пребори и остана жива както тя, така и бебето.
Аз мисля, че Елиф отиде при Дефне за да се увери, че е добре. Елиф мисли за бебето - нали трябва да им го даде, то е тяхно, на Ках и Дафа. Тя има мечти, които иска да осъществи, след като даде бебето.

# 277
Гости - стигнаха до момента, когато Кахраман убеждава Зия бей да се върне в имението и ще разкаже всичко пред цялото семейство...Утре вечер предстои Кахраман да признае, че са ползвали сурогатна майка и, че това е Елиф.....Но за да запази достойнството на Дафа, която няма да присъства на тази среща със семейството, Кахраман въпреки, че вече знае няма да каже, че Елиф не е сурогатна майка, а биологична....

Лу и според мен Елиф се тревожи за детето. Тя заобича това дете, макар, че не знае, че е нейно. Страхува се каква ще бъде съдбата му. И има основание да се страхува...Мисля, че още утре вечер Къймет ще заведе Елиф да направи аборт....Защото виждаш ли Дафа е посегнала на живота си.....

Цитат
След дадената и отрова и животът на Елиф висеше на косъм. Но тя се пребори и остана жива както тя, така и бебето.

Да така беше...Но Дафа тогава не разсъждаваше, че Елиф се върна от онзи свят...Пребори се не само за своя живот, но и за живота на бебето, без да знае, че носи собственото си дете...Но тогава Дафа не съжали Елиф....Защо аз да съжалявам Дафа...Отровата не беше избор на Елиф, а сега избора беше на Дафа....

Тук Кахраман ще попита само "Синът ми..." Много ми е жал тук за Кахраман....Предаден от двете жени в живота му.....

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 00:23 от MAMA-AN

# 278
Искам да гледам "Черна роза" /Карагюл/. Може и на руски език. Може ли да ми посочите сайт?

# 279
Гости - стигнаха до момента, когато Кахраман убеждава Зия бей да се върне в имението и ще разкаже всичко пред цялото семейство...Утре вечер предстои Кахраман да признае, че са ползвали сурогатна майка и, че това е Елиф.....Но за да запази достойнството на Дафа, която няма да присъства на тази среща със семейството, Кахраман въпреки, че вече знае няма да каже, че Елиф не е сурогатна майка, а биологична....

Лу и според мен Елиф се тревожи за детето. Тя заобича това дете, макар, че не знае, че е нейно. Страхува се каква ще бъде съдбата му. И има основание да се страхува...Мисля, че още утре вечер Къймет ще заведе Елиф да направи аборт....Защото виждаш ли Дафа е посегнала на живота си.....

Цитат

Да така беше...Но Дафа тогава не разсъждаваше, че Елиф се върна от онзи свят...Пребори се не само за своя живот, но и за живота на бебето, без да знае, че носи собственото си дете...Но тогава Дафа не съжали Елиф....Защо аз да съжалявам Дафа...Отровата не беше избор на Елиф, а сега избора беше на Дафа....

Тук Кахраман ще попита само "Синът ми..." Много ми е жал тук за Кахраман....Предаден от двете жени в живота му.....

newsm10 newsm51

# 280
  • Стара Загора
Искам да гледам "Черна роза" /Карагюл/. Може и на руски език. Може ли да ми посочите сайт?
http://vk.com/karaguldizi

# 281
Добро утро  Coffee Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Спорен и лек последен работен ден от седмицата  Hug
Днес ще чакаме снимките и озета за Парченцата....
Лу  Hug, Боби  Hug
Тази вечер ще имаме много емоционален епизод на Съдбата....

Целувка от Кахраман за всички момичета  love001 love001

# 282
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТЛИВ ПЕТЪК!НЕКА УСМИВКИТЕ И ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ СА С ВАС ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН                     Ани Hugмерси за целувката GrinningДовечера най после ще мога и аз да гледам серията на "Съдбата"!Тази вечер ще има и 2 серия на"Кехлибар"!                                                                                                                                                                                     Днес е Благовещение!Ани HugГости HugТио HugЗлати HugЦвети HugНаде HugЛу HugСиси HugБризче HugЧестит празник bouquet
Скрит текст:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Йозджан Дениз Крие Две Лица: Златна Ябълка За Клана И Безмилостен Дон Жуан                   Йозджан Дениз има рядко любящо и щедро сърце, но все още не е осъществил най-голямата мечта на мама
Йозджан Дениз в „Част от мен” изглежда съвършен за зрителките – красив, почтен, любящ и отдаден на семейството. Образът на Кахраман му приляга много и това е част от тайната на успеха на сериала.
Отделно от това се радва на сериозен авторитет в гилдията. Всеки негов проект има страхотен рейтинг, а той предпочита да похвали усилията на всички от екипа. Нищо не му е чуждо в шоубизнеса – направил е десет албума, радиопредавания, телевизионни програми, роли в киното и телевизията, режисура и писане на сценарии.
Йозджан Дениз е екипен играч и това не е никак странно – израснал е с шестима братя. Заради тях той напуска училище едва на 13 години. Започва да се занимава с пеене. Това е огромен риск, който се оправдава с времето. Прави страхотни хитове, продава албумите си не само в родината, излъчват го по MTV и не напразно дълго време е сред най-богатите певци.
Той не харчи парите си безразсъдно. Показва щедро сърце и се превръща в Златната ябълка за шестимата си братя. Купува на семейството си разкошен дом в Истанбул и не спира да помага на близките си до ден-днешен.Семейството със сигурност се гордее с успеха му, но и той си има цена. Актьорът страда, че липсата на образование му се е отразила – няма такава широка култура, колкото би му се искало. Майка му пък има други грижи. Нейният безценен камък все още е сам в живота!
На 43 години, след много публични връзки и след като обяви края на музикалната си кариера, той все още не е свил гнездо. Старата дама се оплака пред медиите. Понесла е, че е твърде зает, за да не може да ги посещава всяка седмица, според обичая. Не звъни, когато снима и на всичко отгоре – има само котка!
Говорила му непрекъснато: „Трябва да имаш семейство и дете. Като идвам на гости, искам да виждам тях, а не котката ти. Жена ти ще ми прави кафе, аз ще я целувам и прегръщам. Баща си в толкова филми, но не и наистина…”
Темата с бащинството е особено чувствителна и за Йозджан Дениз. „Отгледал” шестима братя, отдавна мечтае за наследници. Не се случило до сега, но вярва, че съдбата няма да му откаже и този дар!
Интересно е обаче коя ще успее да укроти своенравната звезда. Макар да е любящ син и ценен колега, отдавна са го нарочили за сърцеразбивач. На сметката му са записани твърди много разплакани момичета, някои от тях – добре известни!                                                                                                Списъкът на Дон Жуан:Едже Услу – Блондинката, с която си партнира в „Черна роза”, имаше достатъчно свои грижи и объркан живот, за да обсъжда историята им.
Тя обаче трябваше да види как Айча Айшън Туран го грабва пред очите й. Момичето играе негова дъщеря в сериала и след това получава главната роля във филм, който режисира.
Айча „танцува само едно лято”…или малко повече. Сега обаче медиите го свързват с двадесет години по-младата манекенка Бусе Нарджъ. Колко ще се задържи нежната Лолита в живота му е трудно да се каже. Блондинката обаче има от какво да се страхува. Прекрасният Йозджан Дениз има и тъмни страни!
За пороците на звездата могат да разкажат две много популярни дами. Фахрие Евджен в момента изживява красива любов с партньора си от „Чучулигата”, но още трепери при спомена за бурния си тригодишен романс с Йозджан. Легенди се носят за техните скандали, публични сцени и ревност. Двамата си размениха и пръстени, но техните „Мразя те – Обичам те” – отношения останаха в историята!
Докато Фахрие излекува разбитото си сърце с качествена работа и нов годеник, другите бивши не приемат нищо друго, освен кръв! Шебнем Шефер надмина всички с повече от срамни интервюта! Актьорът, разбира се, я съди за клевета.Йозджан Дениз и да не свие скоро свое гнездо, няма основание да страда. Колежките му наистина го обичат. С неколцина от тях поддържат приятелството си във времето и им става близък като член на семейството. Нургюл Йешилчай, например, изживя истинска война с партньора си в „Твоя мой живот”, но се завърна по-силна от всякога. Тя и Йозджан Дениз подписаха договор за нов съвместен проект – десетилетие след „Имението с лозите!”

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 09:32 от bojana maneva

# 283
Боби  Hug Бях се объркала, че Благовещение и деня на Майката е на 27 март....
Честит празник на всички които имат повод да празнуват и на всички майки  newsm51

Скрит текст:
Благовещение e празник за всички християни и едно от най-големите тайнства в християнството. Според Новия завет, на този ден Архангел Гавриил донася на Дева Мария благата вест, че чрез Непорочното зачатие, тя е избраната да роди Спасителя на човечеството - Сина Божий Иисус Христос.

Elif & Kahraman ve Toprak

https://youtu.be/oa490bmpp8I

# 284
Добро утро! Hug Hug Hug

Честито Благовещение на всички!Бъдете живи и здрави! Hug

Ани HugБоби Hug

Цитат
Лу Hug,Боби, ти е пуснала един линк! Peace
Ето тук са  всички епизоди! PeaceАз също го гледам!Има тема,която Бризчето Hugправи!
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/169 … sskom-yazyke.html

Приятен ден,момичета! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт