Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Боби - мен не си ме притеснила...Винаги съм била откровен човек и съм си казвала каквото мисля...не знам дали е редно във форумите да е такъв човек...но не мога да бъда друга...

Злати
Мерси за линковете за Кехлибар...Когато се прибера ще поработя малко по въпроса....за Сериала да го сложа на първа страница....

# 256
Добро утро HugЖелая ви хубав,благословен четвъртък Flowers Four Leaf Clover                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Цвети HugАни Hugсложих статията просто като информация!Аз също не вземам отношение кой е прав и кой не,но  и ми беше ясно,че Нургюл не напуска сериала от преумора,както писаха тогава Naughty"На лъжата ,краката са къси"Повече няма да слагам никакви клюки около тях.Ако съм притеснила някой-се извинявам!!!

И двамата актьори ще си вдигнат рейтинга!
А, информацията е хубаво нещо!  Информацията не е клюка!
Аз лично ти благодаря за информацията! newsm51

# 257
Една песен в изпълнение на Йозджан
www.zapkolik.com/video/ozcan-deniz-her-sey-degisir-ft-pamela-fuat-522928

# 258
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Боби,Цвети,Лу Party
Боби мен не ме притеснява, това, което "слагаш" в темата....интересно ми е да го прочета, но няма да коментирам повече станалото между двамата актьори Naughty не искам да "напрягам"темата... Stop
хубав ден на всички в темата...

# 259
  • Стара Загора
Ани,
Скрит текст:
Макар,че общуваме само във форума(не се познаваме лично)съм разбрала,че си откровен и чувствителен човек.Такива хора като нас(защото и аз съм като теб)са на изчезване!Лицемерието е навсякъде,знам го от голям опит.Затова,мила,Ани,бъди винаги себе си и в живота и във форума Hug
На мен ми е винаги интересно да науча нещо ново за любимите ми артисти,независимо дали е хубаво или лошо.В случая нещата написани за Еркан не са в негова полза,но приемам и тях!Знаем,че след"Любов назаем"започна да пие и то си му пролича(отслабна,торбички под очите,набързо му побеля косата),но както и да е....Ако,по-нататък се снима в сериал,пак ще го гледам  Peace"Първата любов ръжда не хваща Grinning                                                                                                                                                                                           Гости,Лу waveyхубаво,че ви е било интересно!Няма да коментираме,макар,че аз го изкоментирах Wink,но както пише Ани-такава съм....Това е положението NaughtyЗлати Hugблагодаря за линка на"Кехлибар"!Веднага се възползвах от него Grinning                                                                                                                                                                                                                                           Момичета,изгледах 1 серия на"Кехлибар"!Сериала ще е интересен и много драматичен!Щом ме разплака още в 1 серия... Cry                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     -Даже перед страхом смерти не отказывайся от своей любви...
Любовь заканчивается там где есть смерть, сынок.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 13:57 от bojana maneva

# 260
Hakan Meriçliler е роден на 29 януари 1968 година в Измир  в семейство на гръцки емигранти. Завършва университет и през 2000 година е назначен като художник-стажант в Държавния театър.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 14:07 от Лукреция

# 261
Гости  Hug Лу  Hug Боби  Hug

Лу права си, информацията е хубаво нещо, но понякога границата с клюката е нищожна. Както стана с Хатидже, че ще играе в общ проект с Енгин А. Оказа се, че е клюка...А всеки ден пълнеха пресата със снимки и разни небивалици....

Боби браво на теб - изгледала си първи епизод на кехлибара  Peace

Гости мерси за поздрава  Hug

Елиф не само, че е биологична майка на бебето, което носи...След този случай нито Дафа, нито Къймет имат някакви права над детето, или някакви претенции........

# 262
Привет следобедно! Hug

Ани HugГости HugЛу Hug

Боби Hug и за мен няма проблем какво пускаш,мисля че съм го писала! Peace Но понякога избягвам коментарите!Мнението си го запазвам за себе си!Всеки реагира различно! Peace

Пускам първата песен от партито на Хазал! Peace

Paramparça 58. Bölüm | Ece Seçkin - Aman Aman

https://youtu.be/sWp9zXI5KT0

# 263
Дъждовен привет и от мен мили съфорумки !  Hug

Ани Hug Злати  Hug Боби  Hug Гости  Hug Цвети  Hug Лу  Hug

Благодаря на Боби за статията ,беше ми интересно .Хубаво е човек да е информиран ...и само да кажа -няма лоша реклама  Wink

Гости и аз съм тиха и кротка /доколкото мога да бъда де/  Joy

Що се отнася до сериала "Кехлибар " ,смятам че началото е интересно и добро .Благодаря на Ани и всички които ще го следим в темичката прекрасна....  bouquet Винаги е хубаво да се обсъжда и нов проект.
Лек ден ,макар и дъждовен ...

# 264
Злати  Hug Тио  Hug

Можем ли да упрекнем Кахраман, че заобича детето преди да се е родило.... Thinking

# 265
Злати  Hug Тио  Hug

Скрит текст:

Можем ли да упрекнем Кахраман, че заобича детето преди да се е родило.... Thinking
Здравейте. Simple Smile
Благодаря Ви за всяко споделено инфо за актьорите и не само, вземам отношение по въпроси които наистина ме докосват(не по всички само и само за да кажа нещо, абсурд Stop) по един или друг начин според зависи.
Таааа да си дойда на думата. Laughing
В никакъв случай не бих могла да упрекна Кахраман за обичта му към все още нероденото му дете.
Ние майките как заобичваме децата си още докато ги носим в утробите си, с мъжете е същото нищо, че не ги носят и раждат, те свикват с тях, а и бебчетата също с родителите си. Разбира се, че всички ние(майки и бащи) обичаме децата си още преди раждането им, та те са живи още от момента на зачеването им, след като се появят на бял свят ние започваме да се учим да бъдем майки и бащи, защото не сме се родили такива при все, че ние жените имаме силно развит майчин инстинкт за разлика от мъжете(по принцип, винаги има изключения).
Освен това туй дете за него е сбъднат блян, мечтан Божи дар и е съвсем нормално за мен да е още по-чувствителен на тази тема, и да е любвеобвилен баща още преди бебешорчето да се роди.

# 266
Наде да и за мен е съвсем нормално и бащата да обича нероденото дете...Но за мен това означава и друго. Колко много Кахраман е искал да има дете и да стане баща....Примирението му за което Дафа непрекъснато говори е само от чувство за вина, че Дафа е загубила детето при катастрофата и солидарност с нея....
Дафа толкова убедително непрекъснато повтаря, че са щастливи и без деца...Но това не е истина....

# 267
Тио HugНаде HugАни Hug

Довечера съм на Гордиев възел! Peace

Втората песен! Peace
Paramparça 58. Bölüm | Ece Seçkin - Follow Me

https://youtu.be/0pvgrgKVXxg

# 268
  • Русе
Здравейте  Hug

Не мога да подмина и...  Wink пак ще се разпиша  Peace

Боби  Hug не се притеснявай, ако съм оставила такова усещане в теб тази сутрин  Peace

Разбира се, че ще слагаш каквото откриеш и е по темата, а ние  Wink четящите така научаваме и клюките. Не може всичко да ни харесва, така че понякога коментираме и в отрицателна посока, но не приносителят носи вина, а самият материал, който е предизвикал размисли.
Аз по принцип не навиждам това слагане на заглавия на статии - дали ще копират новина в различни издания или правят някакви заключения  ooooh!, но всичко това се прави за нечия печалба ( печелят и изданията, печелят и самите разнасяни личности,  Wink макар и не пари).

Е, хайде стига ми по този въпрос и... отивам на кино  Simple Smile ( редувам бг. сериал и Съдбата  Wink)

# 269
Наде да и за мен е съвсем нормално и бащата да обича нероденото дете...Но за мен това означава и друго. Колко много Кахраман е искал да има дете и да стане баща....Примирението му за което Дафа непрекъснато говори е само от чувство за вина, че Дафа е загубила детето при катастрофата и солидарност с нея....
Дафа толкова убедително непрекъснато повтаря, че са щастливи и без деца...Но това не е истина....

Скрит текст:
И за мен значи това, и го написах, но с други думи.
Златеее Hug
Скрит текст:
и ти ли гледаш Възела, страхотен сериал(засега, че не се знае знае ли се както обичам да казвам), а главната двойка са ми голеееееми сладури?! Heart Eyes Heart Eyes За първи път гледам сериал не заради двойка, а заради тройка и главния "виновник" за това за мен е сладкишчето Каан. Heart Eyes От отдавна не ме беше развълнувало Дизи така.

Общи условия

Активация на акаунт