Злати
Мерси за линковете за Кехлибар...Когато се прибера ще поработя малко по въпроса....за Сериала да го сложа на първа страница....
Желая ви хубав,благословен четвъртък
Ани
сложих статията просто като информация!Аз също не вземам отношение кой е прав и кой не,но и ми беше ясно,че Нургюл не напуска сериала от преумора,както писаха тогава
"На лъжата ,краката са къси"Повече няма да слагам никакви клюки около тях.Ако съм притеснила някой-се извинявам!!!

"Първата любов ръжда не хваща
Гости,Лу
хубаво,че ви е било интересно!Няма да коментираме,макар,че аз го изкоментирах
,но както пише Ани-такава съм....Това е положението
Злати
благодаря за линка на"Кехлибар"!Веднага се възползвах от него
Момичета,изгледах 1 серия на"Кехлибар"!Сериала ще е интересен и много драматичен!Щом ме разплака още в 1 серия...
-Даже перед страхом смерти не отказывайся от своей любви...
Лу
Боби 

Гости
Лу 
и за мен няма проблем какво пускаш,мисля че съм го писала!
Но понякога избягвам коментарите!Мнението си го запазвам за себе си!Всеки реагира различно! 

Злати
Боби
Гости
Цвети
Лу 

Винаги е хубаво да се обсъжда и нов проект.
Тио 

) по един или друг начин според зависи.
Наде
Ани 

пак ще се разпиша 
не се притеснявай, ако съм оставила такова усещане в теб тази сутрин 
четящите така научаваме и клюките. Не може всичко да ни харесва, така че понякога коментираме и в отрицателна посока, но не приносителят носи вина, а самият материал, който е предизвикал размисли.
, но всичко това се прави за нечия печалба ( печелят и изданията, печелят и самите разнасяни личности,
макар и не пари).
( редувам бг. сериал и Съдбата
)
За първи път гледам сериал не заради двойка, а заради тройка и главния "виновник" за това за мен е сладкишчето Каан.
От отдавна не ме беше развълнувало Дизи така.Препоръчани теми