Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 008
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен / София
Ани, щом Дафинка има и симпатизанти сигурно има защо, но за мен е строго индивидуално, и е според зависи.
Аз не симпатизирах и не анатемосвах никому, всички имаха равен старт за мен, но се издъниха на правите по трасето, и затова в последствие засвидеталствах симпатии към някои персонажи, а към други не.
Коя е мумията? newsm78
Скрит текст:
майката на Дефне
щях да си почина...но.... сърце не трае... Joy Joy Joy Joy

# 241
Гости, мерси за отговора.
Тъй като гледах сериала с мишката в нета обръщах внимание предимно на главната сюжетна линия и мумията както и някои други подробности са ми убегнали, или може би не са ми направили особено впечатление както мумията предполагам, и не само.

# 242
  • Плевен / София
Тъй като гледах сериала с мишката в нета обръщах внимание предимно на главната сюжетна линия и мумията както и някои други подробности са ми убегнали, или може би не са ми направили особено впечатление както мумията предполагам, и не само.
Наде, Hug ние го гледахме не само онлайн, но и правихме "преговор" на първи сезон....докато чакахме втория... Joy Joy Joy Joy  луда работа... ooooh! но беше весело в темата...и се радвам, че запазихме добрия тон.... Peace

# 243
  • Стара Загора
Ани,Сиси,Тио,Наде,Джоли waveyПривет по нощите,момичета Hug wavey                                                                                                                          Ани,мерси за снимките от Кехлибар Grinning                                                                                                                                    Тио,огън и вода го изгледах съвсем скоро и сигурно няма да повторя,много е тъжен и много плаках  Cry                                                                             Гости Hugдраго ми е,че те виждам Grinning                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Нургюл Йешилчай спечели срещу Петеккая (Краят на „Твоят мой живот” – край на кариерата му?)                                                                                                                                         За Нургюл Йешилчай животът продължава, но Еркан Петеккая се прости с образа си на романтичен герой                                                                           Нургюл Йешилчай удържа трудна, но категорична победа над Еркан Петеккая. Той успя да получи статут на единствена голяма звезда „Твоят мой живот”, тя обаче е на път да го изтика от Голямата игра!След месеци взаимна неприязън, актрисата напусна хитовия сериал. Скандалът можешеда утихне, ако самовлюбеният й колега не се задоволи само с прокуждането й. Той си позволи коментар пред журналист, тя отвърна с още по-скандално интервю…И тогава стана страшно!

Запали се истински обществен дебат за позицията на жените не само на снимачната площадка, но и в държавата. По форуми взеха да плюят Еркан Петеккая, младите им колеги от „Твоят мой живот” ясно показаха подкрепата си към екранната си майка, накрая се намесиха и звездите на шоубизнеса.Популярни имена като Мине Тугай („Времето лети” и „Кварталът на богатите”) подкрепиха актрисата. Споделяха интервюто й по социалните мрежи с коментар, че разкрива премълчавани истини за работа им. Бившите й партньори се надпреварваха да хвалят Нургюл Йешилчай – била талантлива, принципна и не се главозамаяла от славата.Най-големият удар срещу Еркан Петекая тепърва предстоеше. Човек, който е работил в първия сезон на „Твоят мой живот” потвърди, че Джевдет Мерджан напуснал заради актьора. Първият му режисьор пък разкри в социалните мрежи, че Голямата звезда се появявал пиян на снимките. Чакали го с часове да дойде. След това – да се изкъпе и изтрезнее.

Петеккая се опита да се защити. Работил с изключителни жени, които му станали скъпи приятелки – Хатидже Шендил (в „Дила”), Айча Бингьол и режисьорката Зейнеп Гюна Тан (във „Времето лети”). Никоя от тях обаче не даде изявление в негова подкрепа.

Зрителите отдавна забелязаха, че Еркан Петеккая никога не присъства на сбирките след старите си сериали. Появи се само на сватбата на Хатидже, но тя реално беше поканила всички големи имена в бизнеса. Дори колегите му от „Твоят мой живот” не споделят с него премиери, рождени дни и вълнуващите събития от живота си.За капак – момичето, което сам избра да му партнира в сериала – Шукран Овалъ, отказа коментар, за да не се намесва в грозната история. Явно с имиджа на романтичен герой, който поддържаше до скоро Еркан Петеккая вече е свършено. Той опита да излезе от положение. Обяви, че темата вече е приключила, но пусна отровни стрели към врагинята си. Не изпитвал никакъв интерес към нея. Дори да останели сами на остров, пак нямал да я погледне! Завеждал дело срещу зложелателите.Какъвто и да е реши съда обаче, за него обаче е късно! От тук нататък трябва да избере – или роли на злодеи, или второстепенни образи.

А бившата му партньорка видимо лети о щастие. Актрисата направи изложба, радва се на любов у дома, подари си пътешествие до Корея и дори има договор за нов вълнуващ проект. След броени месеци, ще я видим с неин любим колега – Йозджан Дениз. Звездата от „Част от мен” засне първия си хитов сериал с нея. Сега не спира да демонстрира щастието си, че работят заедно след 14 години! Явно всички в бизнеса предпочитат да са с Нургюл Йешилчай на снимачната площадка!

# 244
Наде, Hug ние го гледахме не само онлайн, но и правихме "преговор" на първи сезон....докато чакахме втория... Joy Joy Joy Joy  луда работа... ooooh! но беше весело в темата...и се радвам, че запазихме добрия тон.... Peace
Познато Гости, Hug но с друг сериал.
Здрасти Боби, Hug
Скрит текст:
добре ли си вече
и мерси за споделеното, беше ми интересно да го прочета!?!
Много се изложи Еркан в моите очи, а явно и не само, но аз и преди бях чела в пресата за него не особено ласкави изказвания, явно е имало защо.

# 245
  • Плевен / София
Познато Гости, Hug но с друг сериал.
Здрасти Боби Hug
Скрит текст:
добре ли си вече
и мерси за споделеното, беше ми интересно да го прочета!?!
Много се изложи Еркан в моите очи, а явно и не само, но аз и преди бях чела в пресата за него не особено ласкави изказвания, явно е имало защо.
така е Наде Joy Joy Joy
Боби, благодаря за интервюто, но няма да го коментирам... smile3505

# 246
Наде, Джоли - мумията е Невал, която ще се появи в 14 оригинален епизод - накрая....Тоест през другата седмица....
Скрит текст:
Това е майката на Дафа....
Много от героите в този сериал си имат специални имена в зависимост какви чувства възбуждат в мен - напр. Къймет и Дафа са отровни змии и вещици...Невал е мумия...Назлъ е мрънкалото...Максут е арапина...по време на гледането може да се появят и други....
Наде и при мен всички тръгнаха с равен старт...но много бързо разпознах двете вещици....За нищо, абсолютно за нищо вече не мога да съжаля Дафа....Този звяр ми отрови живота година и половина....
Джоли - точно това цели Дафа - Кахраман още 7 години да чувства угризения....Но криви ще й излязат сметките...Къймет ще се почувства много виновна и ще предприеме действие, което ще запрати Кахраман направо при Елиф.....Следващата седмица предстои да видим какво ще се случи.....

# 247
  • Стара Загора
Наде,здравей Hug
Скрит текст:
Благодаря,по-добре съм Peace
Гости, на мен ми беше интересно да разбера как ще приключи тази разправия м/у Еркан и Нургюл newsm78 Еркан го залюбих от"Любов на заем"и ми е първият любимец!Жалко за него,ако е вярно това Sad                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Нова снимка с Ози                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

# 248
Наде, Джоли - мумията е Невал, която ще се появи в 14 оригинален епизод - накрая....Тоест през другата седмица....
Скрит текст:
Това е майката на Дафа....
Много от героите в този сериал си имат специални имена в зависимост какви чувства възбуждат в мен - напр. Къймет и Дафа са отровни змии и вещици...Невал е мумия...Назлъ е мрънкалото...Максут е арапина...по време на гледането може да се появят и други....
Наде и при мен всички тръгнаха с равен старт...но много бързо разпознах двете вещици....За нищо, абсолютно за нищо вече не мога да съжаля Дафа....Този звяр ми отрови живота година и половина....
Джоли - точно това цели Дафа - Кахраман още 7 години да чувства угризения....Но криви ще й излязат сметките...Къймет ще се почувства много виновна и ще предприеме действие, което ще запрати Кахраман направо при Елиф.....Следващата седмица предстои да видим какво ще се случи.....
Не случайно хората казват, че вместо да му избодат очите му изписали вежди както в случая за Кахраман, право при Елифче. Heart Eyes
Скрит текст:
Нека си по-добре Боби, радвам се. Party
Лека нощ момичета. Grinning Heart Eyes

# 249
Боби  Hug Гости  Hug
Сега погледнах какво предстои...Вече сне на 13 оригинален епизод...Другата седмица ще ходим на рожден ден.... party041

А в други ден предстои да видим това....

# 250
  • Стара Загора
Ани Hugхубави неща предстоят Peace Ел и Ках направо тичат един към друг и вече няма да могат един без друг HugЗнаем,че Дафа няма да спре с мизериите и интригите,но"има ли любов има и път" Naughty                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

# 251
  • Русе
Добро утро!  Hug

Тези дни само препрочитах какво сте сътворили, ама сега и да се обадя  Simple Smile

Ани  Hug понеже питаш за АТВ, а аз имам доста голям опит с тази тв-я (  Wink последните години любимката ми е все там), та... за сайта - имат хубав, но... за разлика от този на СТАР не го обновяват много бързо и не е толкова богат. Затова, ако търсиш инфо за Кехлибар трябва пак да разчиташ на рускини или сръбкини.  Thinking

Като например тук... - https://vk.com/vkturksinema

Боби  Hug не знам от къде е статията, която си сложила, но... според мен е твърде рано да се каже кой ( Нургюл или Еркан ) печели войната около мръсотията, която се изля. Засега той все още снима и май не се е сринал рейтинга на сериала ( тук по-разбиращите знаят  Blush), а тя има планове, но... аз мисля, че е нужно и време за да се усети истинският резултат от всичко. Колкото до подкрепа или не от колеги... това не е никак лесно - едни са приятели и могат веднага да вземат позиция, други не знаят как стоят нещата и не прибързват водени само от някакви типично женски или мъжки съждения да се изказват ( за разлика от тези точно с подобно поведение - борци за права и т.н.), а сигурно има и други, които искат, но не могат да се изкажат, дали заради мнението им, че не трябва да се месят по една или друга причина, или пък заради обвързаност с проекти ( като например тези на ЕНДЕМОЛ).

Мен лично не ме интересуват подобни интриги и разпри и си мисля, че едни ще забравят бързо, други - се отказват от любимеца си, трети -  Wink придобиват нов, а аз... просто гледам напред и знам, че... поведението на един човек, говори най-добре за него самия, та... ''Поживьом - увидим''  Wink

Хубав ден ви желая!  Hug

# 252
Здравейте момичета  Hug
Днес отново сме "арестувани"...Вече втори ден не можем да излизаме навън - от вчера вали и няма намерение да спира...На Сладурчето вече му омръзна и става нетърпелив....

Боби  Hug Цвети  Hug
Повече не искам да вземам отношение по скандала между двамата актьори. Всеки за себе си е прав, а другия виновен...Цялата история е грозна. А преминаването от частното към общото за положението на жените в Турция на мен ми е неправдоподобно....Като гледам в сериалите, а те отразяват голяма част от действителността, нямам такива впечатления за жените в Турция....Станали са толкова изобретателни, че ме смайват.....

По време на излъчването на Съдбата очаквах, че журналистите ще опровергаят в пресата случващото се в сериала, че това не е истина....Че е пресилено това, което правят жените в сериала....Само един журналист написа, че не всичко, което се показва в сериала е вярно - хората не притежават такива имения, къщи, вили, коли....Че там хората се събуват когато влизат в домовете си, а не ходят с обувки....За лъжите, за интригите на някои от жените в сериала нищо не се споменаваше....
Ние които сме гледали сериала знаем за какво става въпрос, а тези, които сега гледат за първи път ще научат......

Много се разписах....Приятен ден, макар и дъждовен и мрачен  umbrella

# 253
  • Стара Загора
Добро утро HugЖелая ви хубав,благословен четвъртък Flowers Four Leaf Clover                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Цвети HugАни Hugсложих статията просто като информация!Аз също не вземам отношение кой е прав и кой не,но  и ми беше ясно,че Нургюл не напуска сериала от преумора,както писаха тогава Naughty"На лъжата ,краката са къси"Повече няма да слагам никакви клюки около тях.Ако съм притеснила някой-се извинявам!!!

# 254
Добро утро! Hug Hug Hug

Гости Hugе наминала снощи! wavey Няма почивка от сериалите! Laughing

Наде Hug wavey

Цвети HugАни HugБоби Hug,за споделеното! bouquet

Ани,ето ти линкова за Кехлибар в контакта-снимки,фрагмани и превод на епизода!! Peace

http://vk.com/kehribardizi

http://vk.com/kehribaryenidizi

И аз чета инфо за даден актьор,но винаги си имам едно наум! Peace Шумят около себе си за да си вдигат рейтинга! Laughing

При нас леко ръми! Peace

Желая ви приятен ден! bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 10:15 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт