Аз не симпатизирах и не анатемосвах никому, всички имаха равен старт за мен, но се издъниха на правите по трасето, и затова в последствие засвидеталствах симпатии към някои персонажи, а към други не.
Коя е мумията?

ние го гледахме не само онлайн, но и правихме "преговор" на първи сезон....докато чакахме втория...
луда работа...
но беше весело в темата...и се радвам, че запазихме добрия тон....
Привет по нощите,момичета
Ани,мерси за снимките от Кехлибар
Тио,огън и вода го изгледах съвсем скоро и сигурно няма да повторя,много е тъжен и много плаках
Гости
драго ми е,че те виждам
ние го гледахме не само онлайн, но и правихме "преговор" на първи сезон....докато чакахме втория...
луда работа...
но с друг сериал.
луда работа...
но с друг сериал.

понеже питаш за АТВ, а аз имам доста голям опит с тази тв-я (
последните години любимката ми е все там), та... за сайта - имат хубав, но... за разлика от този на СТАР не го обновяват много бързо и не е толкова богат. Затова, ако търсиш инфо за Кехлибар трябва пак да разчиташ на рускини или сръбкини. 
не знам от къде е статията, която си сложила, но... според мен е твърде рано да се каже кой ( Нургюл или Еркан ) печели войната около мръсотията, която се изля. Засега той все още снима и май не се е сринал рейтинга на сериала ( тук по-разбиращите знаят
), а тя има планове, но... аз мисля, че е нужно и време за да се усети истинският резултат от всичко. Колкото до подкрепа или не от колеги... това не е никак лесно - едни са приятели и могат веднага да вземат позиция, други не знаят как стоят нещата и не прибързват водени само от някакви типично женски или мъжки съждения да се изказват ( за разлика от тези точно с подобно поведение - борци за права и т.н.), а сигурно има и други, които искат, но не могат да се изкажат, дали заради мнението им, че не трябва да се месят по една или друга причина, или пък заради обвързаност с проекти ( като например тези на ЕНДЕМОЛ).
придобиват нов, а аз... просто гледам напред и знам, че... поведението на един човек, говори най-добре за него самия, та... ''Поживьом - увидим'' 

Цвети 
Желая ви хубав,благословен четвъртък
Ани
сложих статията просто като информация!Аз също не вземам отношение кой е прав и кой не,но и ми беше ясно,че Нургюл не напуска сериала от преумора,както писаха тогава
"На лъжата ,краката са къси"Повече няма да слагам никакви клюки около тях.Ако съм притеснила някой-се извинявам!!!

е наминала снощи!
Няма почивка от сериалите!

Ани
Боби
,за споделеното! 

Шумят около себе си за да си вдигат рейтинга! 

Препоръчани теми