Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 570

Kaderimin Yazildigi Gun / Денят, в който е написана съдбата ми, Е14, Sezen Aksu - Biliyorsun, бгсуб

https://youtu.be/-3I2COkcqRU

Бризче, Гости след това ще пиша, че сега гледам...

Песента, когато се прибираха от РД, както предположихме не бе преведена. Така тази част от населението, която гледа сериала по БТВ, губят много! Тази песен просто е свързана с действията на героите ни.

# 571
  • Бургас
Сиси, безкрайни благодарности за Любов назаем! Любим филм!!!

# 572
Деси - ами и ние които пишем се забавляваме и затова отново гледаме сериала....Особено като знаем кой какъв е....е още по-интересно....

Сиси права си....Кадир изяде времето...ама скоро ще се маха, така, че ще го изтраем още малко....

Лу - много дълги реклами мила...Направо изяждат времето.....
Но пък утре ще видим бясната Дафа и щастливия татко Кахраман, който веднага ще изпълни заръките на докторката....

Сега като гледам епизодите имам усещането, че любовта,хкоято Елиф потиска се превръща лека полека като приятелство между нея и Кахраман....
Вие как мислите  Thinking

Точно казано: Елиф искаше да бъде приятел с таткото на бебето, което носи, защото виждаше в негово лице единствения човек, който ще го обича и ще се грижи за него.

# 573

Втори сезон, трети епизод.  Може би най-вълнуващия момент и за двамата влюбени.

Керем е у  Еда   Куртан  /Седа Акман/, тя го е гушнала до гърдите си, Сабиха и  Галип не са се виждали от  половин година.  И двамата се втрещиха и изгубиха ума и дума.
Еда - Това бебе Ваше ли е?
Галип - Да!
Еда  -  На колко годинки е ?
Галип - Само на една.
Еда -  Колко красиво бебе !

Галип забрави физиономията си, стоеше като пън и непрекъснато гледаше високо към терасата, където е  Сабиха.

А Сабиха, когато Рухсар тръгна с колата си, тя пък взе, че й прилоша !
Върховен момент.
Непосъден ни на укор, ни на забрава !!!!

Такова нещо не се забравя !!!!

# 574
Моля да напишете  под какво  заглавие са били старите теми, за да ги прочетем от архива!

# 575
Лу

Цитат
Песента, когато се прибираха от РД, както предположихме не бе преведена. Така тази част от населението, която гледа сериала по БТВ, губят много! Тази песен просто е свързана с действията на героите ни.

Да стана така, както очаквахме....Не всички могат да гледат видеото, затова направих снимки с текста на песента....

# 576
Моля да напишете  под какво  заглавие са били старите теми, за да ги прочетем от архива!

На всяка тема най от долу на всеки първи пост има  линк с текст

Кликваш върху текста и излизат номерата на всички стари теми...
Не си спомням от коя тема започнахме да пишем за съдбата, но ще видиш по снимките на актьорите.....След 90 тема мисля, че беше....

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 23:43 от MAMA-AN

# 577
  • Стара Загора
Сиси,
Цитат
Слънце, утре вечер.  Мерием, Керем и Кадир взеха екранното време.
От бая серии взеха екранно време и накрая не разбрахме Кадир къде отиде и какво се случи с него newsm78                                                                       Ани,Гости,не знам вече с какви думи да нарека Дафа newsm78 Че е болна -болна е в мозъка,мисля,че в това всички се увериха.Сигурна,че Кахраман е забравил Ел и бебето и готов за ново щастливо начало с нея ShockedНе знам момичетата дето я защитаваха,че не била такава лоша сега на същото мнение ли са?Тя такава безсъвесна гадина си е родена Naughty Има на кой да прилича-"Крушата не пада по-далече от дървото"                                                                                                                                                                                                 Ани,
Цитат
Сега като гледам епизодите имам усещането, че любовта,която Елиф потиска се превръща лека полека като приятелство между нея и Кахраман....
Вие как мислите   Thinking
Мисля,че вече и двамата трудно удържат чувствата си един към друг,а приятелството беше до този момент!От тук нататък само безкрайна изгаряща любов,която не се подчинява на нищо и на никой!!!Това е моето мнение Naughty                                                                            Деси HugЛу Hug                            

https://www.youtube.com/watch?v=_MAOWr4ja28

# 578

Този сериал няма аналог никъде !!!
И такава любов също няма аналог  никъде !

Ти всеки ден гориш, изгаряш!
Ти вечно си обречен на горене !

Аз коленича пред Любовта
във филмите и хилядите влюбени!
Там....сред невероятните съдби
от ревност и  щастие  изгарям !!!

Пороци от  неутолена  плът
разнася със себе си  жената !!!
С п р и    с ъ р ц е!
Не в първата, а в днешната целувка
щастливо тържествува любовта !!!

И да стихнат  големите страсти
и да легнеш  под земен  покров,
желая ти едно -
вземи си за спомен и щастие
неспокойната дума
Л  ю  б  о  в  !!!!

# 579
  • Бургас

Втори сезон, трети епизод.  Може би най-вълнуващия момент и за двамата влюбени.

Скрит текст:
Керем е у  Еда   Куртан  /Седа Акман/, тя го е гушнала до гърдите си, Сабиха и  Галип не са се виждали от  половин година.  И двамата се втрещиха и изгубиха ума и дума.
Еда - Това бебе Ваше ли е?
Галип - Да!
Еда  -  На колко годинки е ?
Галип - Само на една.
Еда -  Колко красиво бебе !

Галип забрави физиономията си, стоеше като пън и непрекъснато гледаше високо към терасата, където е  Сабиха.

А Сабиха, когато Рухсар тръгна с колата си, тя пък взе, че й прилоша !
Върховен момент.
Непосъден ни на укор, ни на забрава !!!![/b]

Такова нещо не се забравя !!!!

[/spoiler]

И аз се връщам все към този момент!!! Права си-НЕЗАБРАВИМ!!! Толкова е хубава Айча във втория сезон! И, толкова прилизан Еркан! Защо в много от сериалите, в желанието си да изглеждат по-зрели и сериозни, че и по-възрастни, загрозяват актьорите??? Добре, че Еркан си е чаровен!!!!

# 580
Боби - тази вечер останах с такова усещане...Станаха си много близки...Мисля, че на Кахраман му е по-приятно да бъде в компанията на Елиф, отколкото с Дафа...Където е Дафа - там е напрежението...А с Елиф Кахраман си почива...
Начина по който му каза, че се притеснява, ако майка й разбере, че е бременна - ами нямаше никакво напрежение...Точно както всяка от нас би споделила с верен приятел притесненията си...
Въпреки всичките си проблеми, Елиф се усмихва...Очите й греят....а не е като Дафа като бурсук....Тази вечер когато Дафа се усмихна на Шюкрян, направо ме полазиха тръпки... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Тони  Hug Hug Hug Hug

# 581
Мили мои момичета, много ми е хубаво при  вас, но ще трябва да   чета и разбера къде е погребана в България в Странджа планина   древно  египетската  богиня и царица  Бекет.  Живяла е преди  Нефертити. Та сега ще открия гробницата й.
Нали Людмила  Живкова доведе от Оксфорд  професори и доценти да  го открият този гроб и не успяха, защото КГБ  убиха Людмила на 21 юли 1981 година в резиденцията в Бояна, а съобщиха на нещастния  български  народ  едва на  24  юли  1981 година  в 10.00 часа по  Радио  "Хоризонт", че току що я намерили мъртва във ваната си.

# 582
  • Бургас
Мили мои момичета, много ми е хубаво при  вас, но ще трябва да   чета и разбера къде е погребана в България в Странджа планина   древно  египетската  богиня и царица  Бекет.  Живяла е преди  Нефертити. Та сега ще открия гробницата й.
Нали Людмила  Живкова доведе от Оксфорд  професори и доценти да  го открият този гроб и не успяха, защото КГБ  убиха Людмила на 21 юли 1981 година в резиденцията в Бояна, а съобщиха на нещастния  български  народ  едва на  24  юли  1981 година  в 10.00 часа по  Радио  "Хоризонт", че току що я намерили мъртва във ваната си.

За района на Бекликташ ли става въпрос???

# 583
  • Стара Загора
Ани,
Цитат
Боби - тази вечер останах с такова усещане...Станаха си много близки...Мисля, че на Кахраман му е по-приятно да бъде в компанията на Елиф, отколкото с Дафа...Където е Дафа - там е напрежението...А с Елиф Кахраман си почива...
Това е абсолютно вярно,но това не е приятелство,а разбирателство!Така мисля Thinking Само като им гледах погледите,един към друг ми е ясно,че вече няма да могат да са далече един от друг  loveuuu А Дафа ми говори,че Ках я обичал, и без дете ще са щастливи и да продължът"щастливия "си живот заедно                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Не могат да се разделят!-Какви погледи....                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

# 584
Сиси май пак си забравила, че трябва да слагаш в скрит текст това, което пишеш извън темата...Пак ще се обидеш...ама само ти напомням....

Диалога в снимки и текст между Зия бей и Кахраман....

Не в блато, а в змиярник....

Общи условия

Активация на акаунт