Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 319
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Ni4onka - бързо да се оправяте!
Кристин_ и нас ни сърбят много венците, постоянно дъвче нещо, ноооо засега няма признаци да избива зъбче.
Моят младеж иска да върви, само да докопа някой за ръцете и тръгва. Най-обича да върви след топка, и като я догони я рита. Още не е стабилен, ама желанието му голямо.

# 121
  • срещу двата комина :)))
и при нас е някакъв ужас с горните зъби - излизат вече от месец и половина, а още ги няма  Tired изправя се по мебелите,но от няколко дни започна да се пуска и да пада, супер любопитен е и иска всичко да види и губи равновесие  Tired вчера падна и си разкървави устата, вече се замислям да му купя от онези каски за прохождане  Crazy

имам въпрос за плуването за бебета - с каква пелена ходихте - едкратна или бански  newsm78

http://www.pakostnik.com/bg/banski-za-pluvane-7-9kg-momiche-bambino-mio

http://www.ibebe.bg/higiena/gashtichki-za-pluvane/gaschichki-za-pluvane-4210.html

# 122
и при нас е някакъв ужас с горните зъби - излизат вече от месец и половина, а още ги няма  Tired изправя се по мебелите,но от няколко дни започна да се пуска и да пада, супер любопитен е и иска всичко да види и губи равновесие  Tired вчера падна и си разкървави устата, вече се замислям да му купя от онези каски за прохождане  Crazy

имам въпрос за плуването за бебета - с каква пелена ходихте - едкратна или бански  newsm78

http://www.pakostnik.com/bg/banski-za-pluvane-7-9kg-momiche-bambino-mio

http://www.ibebe.bg/higiena/gashtichki-za-pluvane/gaschichki-za-pluvane-4210.html

Аз имам и двете, но още се чудя с какво да я обувам на морето. Като му дойде времето ще го видим явно Simple Smile

# 123
  • до едно тепе
Озъбени сме вече. Тая сутрин и бръкнах в устата и зъбчето вече боцка Mr. Green
Сега ще чакаме второто. Малко е по-нервна, но ако ги изкарва така много ще и се радвам Whistling

# 124
Търнър, в Кейп таун за плуването искаха бебетата и с двата бански - памперс за плуване и отгоре бански. Тук само с памперс искт. Аз днес отивам на плуването в 10:30 и ще сложа и двете. #Crazy Ако искаш може някой ден да се засечем там  Peace

# 125
  • срещу двата комина :)))
Търнър, в Кейп таун за плуването искаха бебетата и с двата бански - памперс за плуване и отгоре бански. Тук само с памперс искт. Аз днес отивам на плуването в 10:30 и ще сложа и двете. #Crazy Ако искаш може някой ден да се засечем там  Peace

супер, ти в Спарк или другия ходиш  Hug

# 126
  • София
Отчет от днешната ДК: ръст - 77 см. / + 4 см. / и тегло - 7600 / + 400 грама / - явно ще бъде манекенка. Heart Eyes Впрочем вчера сутринта дадох попара за първи път и изяде половин купичка. Simple Smile

# 127
Търнър, в този на околовръстното ходим. Честно казано останах малко разочарована вчера от липсата на ентусиазъм на инструкторката и особено като се загърби да си говори с едната мама и остави всички в басейна да се лутат. Sad

При нас нощните походи в леглото продължават. Зъби няма. Обмислям уикенд на село, че времето ще е прекрасно Flutter

# 128
  • Пазарджик
Здравейте ,момичета!
Времето е чудесно и ние почти по цял ден сме навън.Прибираме се за да яде и спи и пак излизаме.С храната сме до никъде.Само следобяд си хапва с кеф плодовото пюре иначе зел.с много зор изяжда 50гр..Все още не може да лази,но като гледа децата как ходят иска и тя.Прави доста добри опити ,но още е кекава.От няколко вечери спим по -добре(пу-пу)дано да не е за кратко.Е това от мен отивам да е будя ,че нощес пак ще я прспивам в 11.

# 129
Е това от мен отивам да е будя ,че нощес пак ще я прспивам в 11.
+1 Simple Smile Simple Smile
Ако не успее да се наспи следобяда добре, си дремва към 19:30 ч.20-30 мин.и после е бодър за къпане и мляко, нооо с приспиването- зор. Simple Smile
Все още се стряска при резки движения и шум,  Thinking , има ли и други така, мм иска да му баят  Thinking ?

# 130
Ние се стряскаме от шум. Преди и от резки  движения , но скоро не съм забелязала. В началото беше много страшни положението. Докато спеше само някой да я докосне по ръчичката и подскачаше или някой като кихне. Случвало се е каката да е в кухнята ние в спалнята и тя да кихне и малката подскачаше. Докато е будна ако говорех малко по високо пак се стряскаше. Сега е по добре обаче. Пак се стряска , но не толкова и също ми прави впечатление, че когато иска да вземе нещо и почва да трепери. В началото много ме стряскаше това треперене сега не чак толкова , но ми е странно и незнам защо го прави.

# 131
И Софи се стряска понякога от резки шумове. Според мен е нормално. Случвало се е и като се карам на домочадието да се разплаче. Малки са още и са чувствителни. Като порастнат ще свикнат и няма да се плашат. Даже в пубертета няма хич да ни отразяват, дали викаме, дали не...
В къщи е лудница - на едната й падат зъби, че ги сменя, на другата й растат. Малката пълзи навсякъде, докопа се до някое по-ниско място и се изправя. Вчера даже за няколко секудни се задържа сама права.
Темата замря нещо, ама явно е нормално в това хубаво време. Весели разходки. Hug

# 132
Хайде аз пак да се обадя да става навалица Simple Smile  !
Днес горещо и ние за пръв път излязохме предиобяд, напазарувахме за довечера ( основното ядене у нас ) и даже взехме детска кухня на свободен прием. Какво да кажа, дадохме 2 лв., дотук добре, супа домати рядка и безвкусна, естествено, надробих препечен хляб, сухар демек, яде малко, основното нещо зеленчуково, по-гъсто, яде го, пак с хляб. Моите манджи му ги правя по-гъсти и яденето е чистичкооо, пък днес здраво се омазахме Simple Smile . И десерта пробвахме, нишесте с половин бисквитка, оставих го за следобяд. Моите сл.об.закуски са основно леко сварен плод с малко нишесте, и в зеленчуковия обяд слагам основно зеленчуци. Simple Smile Тук по-воднисто, закашено, нишестяно. Нашият обаче всичко яде, пу-пу, не му пука, като види най-вече хляб и освирепява. Simple Smile
Мажа го със слънцезащитен крем. Позната баба вика: няма нужда, карай без крем и без шапка, да се калява  Shocked Видях го после нейното внуче, на 1,5 г., в още хладното в 10:30-11:00 ч (17°С) ,само!!!!! по боди с къс!!! ръкав.  #Crazy
Вече имаме лаптоп да се добера и аз някой път да пиша като бял човек, че с тез андроиди- мъкааа! Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 18:22 от Кристин_

# 133
И ние сме по къс ръкав навън още от сутринта и без чорапи. В тази жега аз не мога да го пека в дрехите. Rolling Eyes

# 134
Ох , тъкмо щях да ви питам как се обличате. Аз умирам от жега! Сега я облякох само с боди с дълго ръкавче и клинче с чорапки и шапка тип забрадка да пази главата от слънцето иначе на сянка сме без шапка , но мисля че й е топло, но пък ме е страх да я съблека повече знам ли? Вие как ги обличате?
Ние сега сме навън  аз си пия кафенце тя спи в количката ох кеф  Party

Общи условия

Активация на акаунт