Бурно лято се задава, ЮЛЧЕТО на 1 година става!

• 80 806
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, момичета Simple Smile

Ние бяхме малко на планина, а сега сме отново в София, колкото да стегнем багажа за морето. Ама голямо стягане ни предстои.... Като се познавам ще изнеса половината къща май. Мисля и предпазители за контактите да носим, гърнето, бурканчета безброй за принцесата, всичките дрехи, че нямам никакво намерение да пера. Някой ползва ли гащите на Либеро за морето? Удобни ли са? Иначе си мисля по памперс да я държа на плажа, въпреки че имаме подарени джиджани бански. Ама напишкани кърпи не ми се перат Simple Smile
А джапанки някакви взехте ли за малките крачета? Аз гледах на крокс ама не ми се дават толкова пари...

Здравей!
Да ти кажа и на мен не ми се дават много пари,а там където проверх бяха по 50-60 лв Sad
Ама какво да направим - това си е една индустрия...Мисля си да проверя Ipanema, там може да има и по-евтинки Grinning На моята джапанки не са й удобни, така че се насочвам и аз изцяло към кроксове. Ти успя ли да намериш нещо? Очаквам отговор най-скоро момичета, моля виии.. В края на седмицата заминаваме на море!

# 631
Сандали и на пясъка бос. Не съм се и замисляла за други обувки честно казано хаха Simple Smile

# 632
  • Варна, кв. Аспарухово
Сандали и на пясъка бос. Не съм се и замисляла за други обувки честно казано хаха Simple Smile
+1

# 633
Моят син беше бос. Според мен джапанките не са подходящи за скоро проходили крачета - има опасност да се извърти и изкълчи глезена.
Стельо го втресе от пясъка, така погнусен остана и се разплака. Стоеше на един крак и целия трепери, плажуващите около нас се заляха от смях. Пък аз намазах от това, че така Стелко си седя кротко на хавлийката и имахме грижа само с щерката  Twisted Evil
Момичета на 1.08 започвам работа. Да видим как ще е след 3 годишно майчинство  Rolling Eyes

# 634
  • Варна, кв. Аспарухово
Честити Рождени дни на Гергана (малко за вчера, ама) и на Борко  nbirthday

Леле месеца е към края си. Този хубав, слънчев юли Simple Smile

# 635
  • срещу двата комина :)))
честит празник на всички рожденници  newsm59

и на Сами му взимаха кръв и урина, всичко му е ок, даже хемоглобина му е 133  Crazy

# 636
  • София
Благодаря Ви за страхотните пожелания! Hug Да Ви се връща тъпкано! Simple Smile

Честито и от нас на всички останали рожденици - да са живи и здрави! newsm59 newsm38 bigdance2

На Дари няма да й взимат кръв и урина, тъй като вече в началото на месеца й взеха на два пъти, покрай стомашночревния вирус, който изкара.

# 637
  • Русе
И нашият рожден ден мина.
Малката госпожица вече стана голяма. Милата ако не я бях събудари щеше да си проспи гостите.😀😀😀
Да ни е жива и най-вече здрава.
Честит  празник и на другите рожденици. 😗😗😗

# 638
  • Пазарджик
Здравейте !
Благодаря за поздравленията!!!
Най-накрая и нашият РД мина.Беше мн хубаво градинско парти.Всичко мина  по план.
Иначе е много неспокойна вечер.Става по милион пъти .Не съм спала незнам от кога.
Това от нас.
Честит рожден ден и на всички други дечица,които празнуват!!!

# 639
Здрaвейте момичетa, и нaшия рожден ден минa, то не бяхa плaнове, то не бе чудо.
Блaгодaря зa поздрaвите, дa сa ни живи и здрaви децaтa, другото е лесно и постижимо.
Доволнa съм от зaведението, доволнa съм от тортaтa, че ми угодихa нa aкълa, сaмо моето момченце дa не бе тaкъв мрънкaч,изкaрa ме извън нерви.
 2ч ревa незнaйно зaщо, нaкрaя нaсред зaведението го събух и пуснaх по близкa сaмо, нямa тaкъв кеф.Трудно зaспa след купонa инaче беше щaстлив и доволн нaкрaя.ДК минa и вaксинaтa минa вече сме 79См и 11.300кг.Голям мъж отглеждaм момичетa, дaно стaне добър и достоен мъж.

# 640
Ехо привет! Не сме писали и чели отдавна. Алекс проходи на 10 месеца и това беше краят за майка му Simple Smile по същото време и започна да си бръщолеви. Направихме прощъпулник с роднини и приятели у дома, ще става лекар - хвана термометъра. Рожден ден беле в Борисова градина и е супер, че съм с лятно детенце. Дойдоха 20-30 човека - не съм чистила, нито мила. Екстра!

Отложиха ваксината за шарка до септември. Има 7 зъба. 11.100 кг и 78 см., ама е така от два-три месеца.

Пуснах кръв днес и хемото плюс още 4 показателя са под нормите, като хеноглобин е 87 Sad Утре искам да пусна само за желязо, иначе искат тази токсика малтофер да давам Sad

# 641
Здравейте,позагубихме се нещо,няма време за форума.
Да попитам,има ли други,освен Вики,които да не искат да ядат?Той,както си хапваше всичко,и то с голям апетит,изведнъж спря.Яде САМО попара и банани.Нищо друго,нито плодове,нито зеленчуци,нищо готвено...Вече две седмици е така,мислех че е период и ще мине,но вече ме притеснява,че не приема необходимите хранителни вещества.АМ си пие сутрин и вечер по 210мл.

# 642
Ние сме така от няколко седмици. Яде само сутрин попара или кус кус и следобед кисело мляко. Всичко друго отказва. Само взимам кухнята и я хвърлям. Аз мисля,че е от жегата.

# 643
Здравейте мами и Честит рожден ден на всички малчугани, да са ни живи и здрави  Hug
Аз искам да ви питам как успяхте да вземете урина Sad при мен нещо не се получава. Дали е възможно да гребна от гърненцето след като се изпишка сутрин 😀
Приятни разходки на всички Simple Smile

# 644
  • срещу двата комина :)))
Здравейте мами и Честит рожден ден на всички малчугани, да са ни живи и здрави  Hug
Аз искам да ви питам как успяхте да вземете урина Sad при мен нещо не се получава. Дали е възможно да гребна от гърненцето след като се изпишка сутрин 😀
Приятни разходки на всички Simple Smile

Недей да взимаш от там, защото урината няма да е стерилна и резултата няма да е адекватен. Аз взимам с тези найлоновите колектори, не съм имала проблем

Общи условия

Активация на акаунт