Детската градина – всичко, което ни вълнува – 15

• 63 265
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Съгласна съм с Лъки изцяло Peace

Сега, да докладвам за нашата родителска среща-е, успях да си поставя само първия въпрос Mr. Green -този за ръждивата пързалка в двора, която ни къса панталоните. Директорката повдигна учудено вежди, все едно чува за първи път за проблема Mr. Green, но веднага разпореди на даскалките чичо Ганчо още утре да се заемел. То не че нещо очаквам, и да я зачуква, тя по-дърта от мен тази пързалка, но....нямало пари, естествено.
За болните на тържествата и изнасянето на играчки на двора - Артисаха Thinking

Иначе само нашата група имаше сешоар за ръце, та не сме носили хавлии досега. Счупен е, решихме по 5 лв да събере и да купим нов, вместо да ремонтираме този. За ремонт на някаква част искат 50 лева, а нов е около стотина Peace

30 лв общо събираме - за застраховка, сешоар и канц.материали.

Дневния порцион се вдига на 1.70 лв през учебната година, а през лятната ваканция си остава стария по 1.50 плюс такса от 10 лв на месец. Попитах дневната такса защо се вдига-нима вместо едно кюфте, ще дават на децата по 2?? Ами не-същият порцион като количество щяб да бъде, а таксата по-височка Stop Егати логика извадиха Close

# 646
teta, каква е тази такса 10 лв/месец?

# 647
зелено човече, и според мен не трябваше да отстъпва,но все пак баба и е главния настойник.Иначе е ясно,че тя щом веднъж видя,че и така минава номера,сега драмите ще са още по-големи.Не,че на мен не ми се къса сърцето като я видя как плаче,но трябва да се изтърпи. Rolling Eyes Месец,месец и нещо е само с нас,после има план майка и да я вземе при нея в чужбина.А там на нова детска.Сложно е при нас. Wink

# 648

Ами месечната ни Laughing
 Не съм от София, ако те учудва ниската такса ли? 10 лева е месечната такса, поне беше до сега, сега вече е трета ПГ и такса, както знаете, не се плаща, щото образованието ни е задължително и безплатно

# 649

Не съм от София, ако те учудва ниската такса ли? 10 лева е месечната такса, поне беше до сега, сега вече е трета ПГ и такса, както знаете, не се плаща, щото образованието ни е задължително и безплатно

Ехе, браво! Вашата община мисли за децата.
Моят син също е трета група, но само тетрадките са им поети от бюджета. Всичко друго се плаща. Месечна такса и допълнителни дейности, но сме доволни, че пък в частните е 10 пъти по-скъпо!  Shocked

# 650
И на нас само тетрадко-учебника ни е безплатен. Останалото - ньет, тц

# 651
  • София
Аз да засегна друг въпрос. В моя случай са притеснени,че не яде там. Иначе е спокоен,усмихнат и жизнен. Вярно само два дни е ходил,драмата е по-скоро че му се спи сутрин,а не че не му се ходи при децата. Като стигнем влиза без рев. Някой с подобен проблем или някаква идея? Вкъщи яде определени неща и нее иска готвени неща.. категоричен е в отказа,на 2.9г е.. вече почвам да се отчайвам

# 652
И моето дете не яде готвено.Първият ден не ял нищо,после само хляб,затова гледам да е закусил сутрин.

# 653
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Брей,къде това чудо безплатно образование или 10лв. такса???
Нас снощи Директорката се опита да ни направи диви и щастливи.Почти три часа родителска. newsm78

# 654
Ехеее, вие наредбата ли четохте?!?  Mr. Green Ние за 40 мин претупахме, ама накрая оставихме по 90 лв.  Sad Confused

# 655
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Четоха,попрескачаха.Даже за първи път ми се случи-бяха спретнали маси заредени с кафе,чай,соленки и бонбони.Определено се шокирах,като видях гледката,като влязох.

# 656
Четоха,попрескачаха.Даже за първи път ми се случи-бяха спретнали маси заредени с кафе,чай,соленки и бонбони.Определено се шокирах,като видях гледката,като влязох.

hahaha поне не сте били на гладен стомах!  Mr. Green

# 657
  • shumen
И аз съм съгласна с Лъки.
Нашата родителска среща ще е в Понеделник от 17 часа.Не знам обаче как ги мислят тия хора часовете.

# 658
Родителската на баткото е на 29.09 от 17:00. Което значи, че най-късно в 16:00 ще трябва да съм тръгнала от работа... добре, че ми влизат в положението и не ми правят проблеми. Ама ако работех на друго място, хич не знам какво щях да правя.  newsm78 Иначе ги разбирам хората, в 19:00 пускат СОТ-а, та няма много опции за стоене до късно.

# 659
  • София
Може би ще е по-удачно на родителската среща да попитам /щяло да има скоро/, но тогава отговарят ли на въпроси или само те говорят  Rolling Eyes

Винаги е имало възможност за дискусии и коментари - поне при нас  Peace

Анчето...., разбирам. Предстоят много промени и новости. Преценете си добре дали си струва напасването с  детската градина в такъв случай, ако наистина съвсем скоро ще се заминава. Ако обаче има и най-малко съмнение - твърдост и много говорене. По-малко изключения.

Аз имам две родителски на малките следващата седмица. Акъл не ми стига кога ще се забавляваме с първолака в тези дни  Tired

Общи условия

Активация на акаунт