"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 412
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, прекрасници Heart Eyes
Силистра Hug,мерси за кафенцето, здравословната закуска и ...прекрасния ШЕКЕР Heart Eyes
Аз ще добавя само ШЕКЕР, защото от този ,,глава не боли" Heart Eyes

Прекрасен ден Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 166
  • Пловдив
Добро утро на всички закусили и незакусили! Хубав ден и усмивка от Алакурт!

И един поздрав от Нурсели и Тони, за да е налице цялото семейство!
https://www.instagram.com/p/BDQDCkEHSz5/?taken-by=nurselisarikaya

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 12:00 от Hortensia1

# 167
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug Hug Hug
Мммм че вкусни кафенца и приказна закусчица  Heart Eyes
и за десерт ..... усмихнат МАА  newsm53
какво повече да искам  smile3521

За Джансу и аз да се изкажа / не че някой ме пита newsm62 newsm62 newsm62/

според мен този профил във фейса си е чисто фенски  Peace
и тазе фенка, дето се разписва от името на Джансу  ooooh!
така яко е влязла в сериала,  Naughty че е загубила представа за реала  Crossing Arms

Хубав пролетен ден!

# 168
  • София
                    Привет мили момичета!
                    Хорти, прекрасен ден си ни пожелала с МАА и красивото му момиче. Красив и привличащ с излъчване от времето на агата. Според мен нищо от чара му не е изгубено или по-скоро се възстановява, вероятно от новата любов в живота му. Дано да е така!

# 169
  • Пловдив
                   Привет мили момичета!
                    Хорти, прекрасен ден си ни пожелала с МАА и красивото му момиче. Красив и привличащ с излъчване от времето на агата. Според мен нищо от чара му не е изгубено или по-скоро се възстановява, вероятно от новата любов в живота му. Дано да е така!
Да, Нина, той никога няма да изгуби чара си, докато има любов в сърцето! Неговата чувствителна душа явно се захранва от любов и тя го прави красив и харизматичен! Убедихме се в това от информацията, която събирахме толкова време за живота и характера му!  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 12:30 от Hortensia1

# 170
Здравейте Момичета,
С удоволствие ви изчетох. Красиви снимки, странни клипчета, но това е Алакурт все пак.
Клипа с ултракъсите гащета е много съблазнителен.
Леко се изправя, дългите крака се извисяват.. .гърдите му се откриват....
Обедно време е, Спирам!!!

# 171
Здравейте Момичета,
С удоволствие ви изчетох. Красиви снимки, странни клипчета, но това е Алакурт все пак.
Клипа с ултракъсите гащета е много съблазнителен.
Леко се изправя, дългите крака се извисяват.. .гърдите му се откриват....
Обедно време е, Спирам!!!

Сезонче   wavey wavey wavey
тъкмо ми стана интиресно  Crazy Crazy Crazy ..... и ти "пусна завесата"  ooooh!

# 172
  • Пловдив
Хайде, дамиии, бързо във водата! Ще плуваме!

# 173
  • Разград

# 174
Здравейте, дами!  Който плувал, плувал.  Стъмни вече. 

Хорти, ако това, което си написала е вярно за него, то изглежда не е бил влюбен в К-то.   newsm78

Привет мили момичета!
Да, Нина, той никога няма да изгуби чара си, докато има любов в сърцето! Неговата чувствителна душа явно се захранва от любов и тя го прави красив и харизматичен! Убедихме се в това от информацията, която събирахме толкова време за живота и характера му!  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51 newsm51 newsm51

# 175
  • Пловдив
Здравейте, дами!  Който плувал, плувал.  Стъмни вече. 

Хорти, ако това, което си написала е вярно за него, то изглежда не е бил влюбен в К-то.   newsm78

Привет мили момичета!
Да, точно така, за мен е така! Тя е била избий клин след Тууче! Нищо повече. Просто Алакурт е кавалер, а те не плащат за кекс, но създават радости за обслужващия персонал и му купуват сладолед, за да си го ближат Joy Joy Joy Joy !!!

# 176
  • Разград

# 177
Добро утро момичета кокичета, хубав ден ви желая въпреки дъждовното време  bouquet

Закуска, кафе и ШЕКЕР от мен.

Скрит текст:

# 178
Добро утро момичета  Hug Hug Hug
Явно кафето ще е от мен тази сутрин  Mr. Green

е заповядайте тогава
Скрит текст:

Снощи сте плували с агата .....  Crazy после пак с него сте палували
после и луната заедно сте съзерцавали  Crossing Arms и на мен никой не ми  smile3552  Close
а колко обичам да гледам луната при пълнолуние  smile3518
хубаво настроение ви пожелавам в дъждовното време  bouquet

ПП. Еййй Силистра пак ме изпревари  Crossing Arms

# 179
Момичета, ако сте забравили напомням. Гласувайте за любима турска звезда bouquet

http://turskazvezda2016.blogspot.bg/2016/03/blog-post_22.html

Общи условия

Активация на акаунт