"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 455
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Скрит текст:
Добра среща  Hug Heart Eyes Hug дружки-добродушки  Hug Heart Eyes Hug в слънчевия съботен ден.
Плени ме преди година и все още ме пленява и разтриса всячески  smile3521 smile3521 smile3521 Първичността в този мъж завладява твърде много съзнанието без значение дали играе или просто снима и споделя личните си емоции.
Сестрите му в предишните му връзки винаги са имали отношение към половинката, но тук за сега са доста обрани. Не са се приели за приятели във ФБ и не си харесват и коментират снимки и постове.  Thinking че Мехмет Акиф държи много на Нурсели и я държи настрани от семейството си, за да не му влияят каките в отношенията им. Вижте колко пътуват само. Разбира се, че са се запознали неформално,
но този път той спазва принципа "личният ми живот си е само мой и чужди мисли не ме вълнуват".

Марго, той винаги е спазвал този принцип. Да не би в предишните си връзки да е демонстрирал показност и да го е било еня за чужди мисли...не...не мисля. Колко много пъти сме търсили в нета фотки от предходните му връзки и те са били твърде, твърде оскъдни. Явно това е принцип в живота му, може би, независимо от това коя е партньорката.  Може би по-нататък ще имат общи снимки със семействата, ако връзката им се съхрани във времето,  така както имат общи снимки Селин, Мехмет и сестрите му, но да не изключваме факта, че там имаха четиригодишна връзка, така, че що е време занапред- ще видим... newsm78 newsm78
Хелен, не съм имала предвид тук личния му живот на показ за нас феновете. Всички известни личности са предпазливи в тази насока. Пишейки имах предвид, че този път е казал  Stop на роднините и близките. И Селин, и Тууче по един или друг начин се имаха със сестрите му. Каролина поради неизвестността си всячески се опитваше да се впише сред семейството, но каките не й цепиха басма, щом ги настъпваше по мазолче или ги ритваше в кокълчето  Wink Нурсели е вече 4 или 5 месеца на хоризонта, но той си я пази само за себе си Flutter Flutter Flutter и разбира се, двамата ни се показват, за им се радваме, че се обичат. Каквото е писано, то туй ще се случва  Praynig Praynig Praynig Peace

# 256
Привет ви момичета Hug Hug

Скрит текст:
Чета ви редовно, следя атмосферата в темата и въпреки, че ентусиазма доста ни е спаднал за мен е удоволствие да влизам при вас.  Доста момичета, от тези, които през изминалата една година бяха  неизменни обитателки сега ми липсват в темата, но всеки има право на избор. Затова се радвам, че виждам  ветеранките Надето, Сезони, Коте, Силистра, Маргото, Цвети-много рядко....Галка-много рядко...

Аз да ви кажа, чета ви, но рядко вече вземам думата, защото нямам интерес около двойката. МАА ми е безинтересен, за мен той вече е персона нон грата  за изкуството,  новото му младо гадже също не ме впечатлява, хората си живеят своя си нормален живот с любимите им животинки, да са живи и здрави, но по нищо не са по-различни от друга средно статистическа двойка обичаща релакс сред природата.
МАА ми е безинтересен сега, но сантиментът ми към него не ме е напуснал, слабост ми е и когато в друга тема се неглижира се пеня до ушите да го защитавам!
И това ми напомня как се пенихме преди една година да спорим върху казуса: "Хеле, виновен ли е Боран като се прави или, че не забелязва въртиопашката как му се натиска и подхранва ревността на Съла".
 Тогава само Надето  адвокатстваше на Боран, а всички останали му бяхме обвинителки....ееее, голяма веселба... Joy Joy.сега обаче като го гледам по ен пъти сериала.... newsm78 newsm78имала си право Наде...присъдата, която му издадохме на Агата не е била справедлива, ще трябва да обявим амнистия... Joy Joy Joy
Добър ден.
Хеленче, Hug Simple Smile за споделеното, newsm10 еххх наистина хубави времена бяха.
Я кажи бе мила каква присъда сме му били издали, че съм заборавила. newsm78

# 257
Хелоу,
 Наде, Отредихме му ролята на сваляч и флиртаджия Laughing
Ама 10 години по късно, все още си е  такъв. Върти малко и голямо около себе си. Heart Eyes

# 258
Скрит текст:
Привет ви момичета Hug Hug

Скрит текст:
Чета ви редовно, следя атмосферата в темата и въпреки, че ентусиазма доста ни е спаднал за мен е удоволствие да влизам при вас.  Доста момичета, от тези, които през изминалата една година бяха  неизменни обитателки сега ми липсват в темата, но всеки има право на избор. Затова се радвам, че виждам  ветеранките Надето, Сезони, Коте, Силистра, Маргото, Цвети-много рядко....Галка-много рядко...

Аз да ви кажа, чета ви, но рядко вече вземам думата, защото нямам интерес около двойката. МАА ми е безинтересен, за мен той вече е персона нон грата  за изкуството,  новото му младо гадже също не ме впечатлява, хората си живеят своя си нормален живот с любимите им животинки, да са живи и здрави, но по нищо не са по-различни от друга средно статистическа двойка обичаща релакс сред природата.
МАА ми е безинтересен сега, но сантиментът ми към него не ме е напуснал, слабост ми е и когато в друга тема се неглижира се пеня до ушите да го защитавам!
И това ми напомня как се пенихме преди една година да спорим върху казуса: "Хеле, виновен ли е Боран като се прави или, че не забелязва въртиопашката как му се натиска и подхранва ревността на Съла".
 Тогава само Надето  адвокатстваше на Боран, а всички останали му бяхме обвинителки....ееее, голяма веселба... Joy Joy.сега обаче като го гледам по ен пъти сериала.... newsm78 newsm78имала си право Наде...присъдата, която му издадохме на Агата не е била справедлива, ще трябва да обявим амнистия... Joy Joy Joy
Добър ден.
Хеленче, Hug Simple Smile за споделеното, newsm10 еххх наистина хубави времена бяха.
Я кажи бе мила каква присъда сме му били издали, че съм заборавила. newsm78
Наде здрасти Hug
а аз помня, щото бяхме настървени на Агата, бяхме на мнение, че той не полага усилия да успокои Съла и се прави, че не забелязваше ревността й, спокоен и прекалено близко допускаше въртиопашката до себе си,  ти твърдеше, че той и за момент не допуска за намеренията на въртиопашката, вярва й като на доктор и нищо повече,  през ум не му минава да се поддава на флирт- защото не вижда такъв от страна на въртиопашката, обаче повечето в тази теория не вярвахме и обявихме Агата за предател едва ли не, демек, че и той е един средностатистичски мъж, въпреки идеализирания му образ в нашите сърца,  дето като му падне и що да не се поразнообрази и прочие и прочие....ама бяха коментари с много чувство за хумор, което сега рядко забелязвам...та ти Наде му беше достойна адвокатка, добре го защитаваше в дългите си анализаторски пледоарии...веселба изобщо... Joy Joy

# 259
Ааааа сетих се, ми той Борето си беше чист като сълзица и бистра водица, наша Съла бе рогат добитък отвреме-навреме но с чиста душица и само нашият Ага успяваше да укроти опърничавата госпожа.

# 260
Хелоу,
 Наде, Отредихме му ролята на сваляч и флиртаджия Laughing
Ама 10 години по късно, все още си е  такъв. Върти малко и голямо около себе си. Heart Eyes

Сезонче здрасти   Hug Hug Hug

Анджък !!!!  ....на сваляч и флиртаджия.... Joy Joy

С една дума амнистия няма...присъдата си е в сила...Агата е бил под прикритие.... Joy Joy

# 261
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте, момичета  Hug Heart Eyes
Изчетох коментарите от вчера и се включвам с пояснение, заради нещо, което е писала Хеленчето  Peace Да, доста рядко пиша, но е разбираемо, понеже тук няма много новини, които да обсъждаме, по-активна съм в теми за сериалите, които следя в момента, там срещам някои от вас  Hug И докато тук темата се изписва бавно, там трудно смогвам да се включа понякога  #Crazy Но това съвсем не означава, че не ви чета, дори и да е за два-три дни неведнъж  Peace Просто тази тема ми е първата и я чувствам като дом, в който са ми близки обитателите - вие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако има нещо, което искам да кажа, го правя, иначе само чета с удоволствие и ще продължа да го правя занапред!  bouquet

# 262
Скрит текст:
Здравейте, момичета  Hug Heart Eyes
Изчетох коментарите от вчера и се включвам с пояснение, заради нещо, което е писала Хеленчето  Peace Да, доста рядко пиша, но е разбираемо, понеже тук няма много новини, които да обсъждаме
, по-активна съм в теми за сериалите, които следя в момента, там срещам някои от вас  Hug
Скрит текст:
И докато тук темата се изписва бавно, там трудно смогвам да се включа понякога  #Crazy Но това съвсем не означава, че не ви чета, дори и да е за два-три дни неведнъж  Peace Просто тази тема ми е първата и я чувствам като дом, в който са ми близки обитателите - вие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако има нещо, което искам да кажа, го правя, иначе само чета с удоволствие и ще продължа да го правя занапред!  bouquet

Галка здрастиии  Hug Hug Hug

В кои теми се подвизаваш бе душице? Аз  сега чета темите за Възела, много харесвам Ибрахим, чета и за Черната любов,  но там много кльопам Бурачко.

# 263
Да, присъдата му е отсъдена. Отмяна няма!
Чаровник е и успява да ги главозамайва дамите.
Ето мен вчера със снимката с джета ме докосна по особения начин.
Краката на мъжете действат доста разсейващо. Особено голите newsm53

# 264
Цитат на: Margarita Червенокоса вещица link=topic=912059.msg32815489#msg32815489 [spoiler
Скрит текст:
date=1458993631]
Скрит текст:
Добра среща  Hug Heart Eyes Hug дружки-добродушки  Hug Heart Eyes Hug в слънчевия съботен ден.
Плени ме преди година и все още ме пленява и разтриса всячески  smile3521 smile3521 smile3521 Първичността в този мъж завладява твърде много съзнанието без значение дали играе или просто снима и споделя личните си емоции.
Сестрите му в предишните му връзки винаги са имали отношение към половинката, но тук за сега са доста обрани. Не са се приели за приятели във ФБ и не си харесват и коментират снимки и постове.  Thinking че Мехмет Акиф държи много на Нурсели и я държи настрани от семейството си, за да не му влияят каките в отношенията им. Вижте колко пътуват само. Разбира се, че са се запознали неформално,
но този път той спазва принципа "личният ми живот си е само мой и чужди мисли не ме вълнуват".

Марго, той винаги е спазвал този принцип. Да не би в предишните си връзки да е демонстрирал показност и да го е било еня за чужди мисли...не...не мисля. Колко много пъти сме търсили в нета фотки от предходните му връзки и те са били твърде, твърде оскъдни. Явно това е принцип в живота му, може би, независимо от това коя е партньорката.  Може би по-нататък ще имат общи снимки със семействата, ако връзката им се съхрани във времето,  така както имат общи снимки Селин, Мехмет и сестрите му, но да не изключваме факта, че там имаха четиригодишна връзка, така, че що е време занапред- ще видим... newsm78 newsm78
Хелен, не съм имала предвид тук личния му живот на показ за нас феновете. Всички известни личности са предпазливи в тази насока. Пишейки имах предвид, че този път е казал  Stop на роднините и близките. И Селин, и Тууче по един или друг начин се имаха със сестрите му. Каролина поради неизвестността си всячески се опитваше да се впише сред семейството, но каките не й цепиха басма, щом ги настъпваше по мазолче или ги ритваше в кокълчето  Wink Нурсели е вече 4 или 5 месеца на хоризонта, но той си я пази само за себе си Flutter Flutter Flutter и разбира се, двамата ни се показват, за им се радваме, че се обичат. Каквото е писано, то туй ще се случва  Praynig Praynig Praynig Peace

Марго, разбрах те какво си имала предвид. newsm10 newsm10  Аз си падам малко Тома Неверни и за мен Времето е показателят за измерване на силата в човешките взаимоотношения.  Сега тази еуфория за младите влюбени мен не ме е обхванала,  да са живи и здрави нека се обичат и във времето го докажат. Както казваш...каквото е писано...ще стане! newsm03 newsm10

# 265
Хеленчееее,
Скрит текст:
видя ли, че е излязла новата серия на Възела с руски субки, а утре и с бг в Дата за теглене, умирам си от кеф Party с този сериал?!
Гале. Hug
Хеленче и аз съм като теб Тома Неверни, само замана е истината за всяко нещо, заман, заман и пак заман.

# 266
Да, присъдата му е отсъдена. Отмяна няма!
Чаровник е и успява да ги главозамайва дамите.
Ето мен вчера със снимката с джета ме докосна по особения начин.
Краката на мъжете действат доста разсейващо. Особено голите newsm53

Само че...тази снимка май не е нова?!!!
Така, че това не се брои, че те е докоснала. По фотките му отпреди 10 години не само докоснати...бяхме повалени...някои в кревата, други на масата, трети прави на вратата.....да не се връщам назад, че ще има
ела вълчо, изяж ма....

да се допълня.. мен ми дейсттват повече раменете на мъжете newsm44 ..а и..гърдите..... Joy Joy

и в този ред на мисли..на Боран раменете и гърдите ми са още в очите... Joy Joy

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 17:44 от helen.nona

# 267
Хеленчееее,
Скрит текст:
видя ли, че е излязла новата серия на Възела с руски субки, а утре и с бг в Дата за теглене, умирам си от кеф Party с този сериал?!
Гале. Hug
Хеленче и аз съм като теб Тома Неверни, само замана е истината за всяко нещо, заман, заман и пак заман.

Наде,
Скрит текст:
какво е заман.  Тази вечер ще я гледам серията, гледам ги после и с бг суб Адски се кефя на Ибо и малкия

# 268
  • near Sofia, Bulgaria
Хеленче,  Hug гледам "Любов под наем" и "Черна обич", за тях коментирам повече, иначе и аз гледам "Възела", но не онлайн, чакам преведена серия и не съм влизала в темата им  Peace Освен това гледам "Преселение" и "Статус на връзката объркан" на руски  Whistling Направо яко съм се зарибила  Stop ама ако видя нов проект на шефа, веднага се нахвърляме!  Laughing
В тази връзка, може да ударите едно рамо в тази анкета за звезда, която най-много ни липсва  Praynig
http://www.televizyondizisi.com/anket-ekranlarda-gormeyi-ozledig … cu-kim/295496/06/

# 269
Ох, да и раменете ме пощръкляват hahaha
Ето тази нова снимка ми гъделичка женската душа

Хелен,  ...." трети прави на вратата...". Ми напомни за един мой разказ/ блян, публикуван тук.

Общи условия

Активация на акаунт