"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 446
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Е, Чики, тук удари в 10-ката! Много е хубава тук Нурсели - фигурата и е толкова изящна! Браво!

# 241
Сезони, "Есен в Ню Йорк"

# 242
Благодаря ви Момичета!
Май никой от тези филми не съм гледала, но като имена са ми познати.

Силистра, пусни го и ако в началото те грабне, значи по натам ще те накара да потръпнеш. Grinning

# 243
Ооо на Есен в Ню Йорк,голям рев пада!
Харесва ми,но втори път не мога да го гледам! Crossing Arms

# 244
  • София
                       Браво Чики и от мен. Ами като не  харесват МАА и Нурсели  да не ги гледат и да замълчат, а не да избиват комплекси с отявлената си злоба и да натоварват другите с отрицателна енергия. Съжалявам ги.
                       Сезони предложените филми и аз ти препоръчвам да ги изгледаш. Класика са.

# 245
Бреййй. smile3506

# 246
"Извинявай,ако те нарека любов моя"
"Извинявай,но искам да се оженим" -  1  и 2 част,в ролята на главния герой е Раул Бова
"Писмо в бутилка"

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 22:32 от daviki

# 247
Ами хубавото си е хубаво. Така  трябва да се отвръща на простотията-с усмивка  изящество и финес.

# 248
wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Преди Еркан Петеккая vs. Нургюл: Бой и скубане на коси провалиха топ сериали
Надежда Димитрова  25 март 2016

Не само Еркан Петеккая трудно преживя да дели светлините на прожекторите със звезда от неговия ранг

Войната на Еркан Петеккая и Нургюл Йешилчай беше шумно отразена и предизвика лавина от коментари. Хората обичат да се забавляват със скандалите на известните, само че това не помага много на проектите, в които участват. Когато звездите се карат и дори – бият зад кулисите, това просто проваля дори хитовите сериали. Та кой ще повярва в страстната любов на екрана, когато всички знаят, че звездите не могат да се гледат?!

Еркан Петеккая с години ще опитва да избърше срама от обвиненията в тормоз, подозира yahoo.ws. Разкритията на Нургюл Йешилчай и екипа сринаха не само авторитета му, но и повлияха на „Твоят мой живот”. Сериалът от №1 взе да губи позиции и малцина вярват, че ще има трети сезон.

Ето и други примери за „междузвездни войни”, които провалиха поредици:

Родният зрител в момента гледа първите серии на „Войната на розите”. В началото на снимките всички са ентусиазирани, но към края снимачната площадка се превръща в арена на ожесточен конфликт. Не, централните актриси се разбират добре, но…Влюбените „Гюлру” и „Йомер” не могат да се гледат! Дамла Сьонмез и Баръш Калъч толкова страстно се карат, че стигат до размяна на плесници! Скандалът се раздухва от пресата и продуцентът не издържа! Вместо да налива пари в проекта, поръчва на сценаристите да напишат финал и сериалът приключва на 68-ия епизод!

Властната Каймет от „Част от мен” се играе от достолепната Гюл Онат. Ветеранката е със солиден опит в сериалите, колегите я ценят, а журналистите отбелязват, че не обича интригите. Тя обаче влезе в директен физически конфликт с партньора си от „Сезони на любовта”. Сбиха се с „Неджип“ и той се зарече дори да я съди!

Неостаряващата красавица Небахат Чехрие е като зла мащеха за младите си колежки. Тя запозна Мерием Узерли с бащата на детето й. Сторила й се самотна. След това обаче даде интервю, в което я упрекна за избора да бъде самотна майка. Самата тя е направила аборт, за да не го причини на детето си. Конфликтът между двете не се изглади и това стана причина, Мерием да избяга буквално от сериала.

За Небахат няма да намери добри думи и Туба Буюкюстюн. Двете снимаха в „Черни пари и любов”. Ветеранката я характеризира като красавица, но намекна, че не цени таланта й: „Мога да коментирам хора само на моето ниво и възраст, но тя е още млада…Нека зрителите я оценяват. Те виждат…”

Зрителите още помнят разочарованието си от „Завръщане”. Сериалът свърши чудесно, но никога няма да видят Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт заедно. Снимките в Анадола за тях бяха кошмар. Тя го обвиняваше, че е тиранин и грубиян. Той – че е истеричка, глезла, която проваля снимки заради колебанията си в личния живот. Сериалът още жъне успехи по света. Джансу Дере е снимала само в хитови сериали, но дамският любимец Алакурт, също като Еркан Петеккая загуби имиджа си на герой!

Загубил го...грънцииии... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 249
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утрооо къзлар  Hug Hug Hug

кафе и закуска от мен
Скрит текст:

еййй човешката злоба и завист нямат почивен ден  ooooh!
на който не им харесва Нурса с Акиф, пък да не ги гледат  Naughty

Хубава събота от мен  bouquet

# 250
Привет ви момичета Hug Hug

Чета ви редовно, следя атмосферата в темата и въпреки, че ентусиазма доста ни е спаднал за мен е удоволствие да влизам при вас.  Доста момичета, от тези, които през изминалата една година бяха  неизменни обитателки сега ми липсват в темата, но всеки има право на избор. Затова се радвам, че виждам  ветеранките Надето, Сезони, Коте, Силистра, Маргото, Цвети-много рядко....Галка-много рядко...

Аз да ви кажа, чета ви, но рядко вече вземам думата, защото нямам интерес около двойката. МАА ми е безинтересен, за мен той вече е персона нон грата  за изкуството,  новото му младо гадже също не ме впечатлява, хората си живеят своя си нормален живот с любимите им животинки, да са живи и здрави, но по нищо не са по-различни от друга средно статистическа двойка обичаща релакс сред природата.
МАА ми е безинтересен сега, но сантиментът ми към него не ме е напуснал, слабост ми е и когато в друга тема се неглижира се пеня до ушите да го защитавам!
И това ми напомня как се пенихме преди една година да спорим върху казуса: "Хеле, виновен ли е Боран като се прави или, че не забелязва въртиопашката как му се натиска и подхранва ревността на Съла".  Тогава само Надето  адвокатстваше на Боран, а всички останали му бяхме обвинителки....ееее, голяма веселба... Joy Joy.сега обаче като го гледам по ен пъти сериала.... newsm78 newsm78имала си право Наде...присъдата, която му издадохме на Агата не е била справедлива, ще трябва да обявим амнистия... Joy Joy Joy

# 251
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Хеленита  wavey wavey wavey
на мен също в последно време не ми е толкава интересен вече МАА и живота му, обаче му се радвам, че е щастлив и влюбен  smile3521 smile3521 smile3521
но както казваш и моя сантимент към него не е изчезнал  Naughty
аз го харесах като актьор и искам да го виждам такъв  Crossing Arms, ама кой ме пита мене  ooooh!
но пък ми е безкрайно приятно да си бъбря и споделям с вас  love001 love001 love001
и това е главната причина да продължавам да съм тук Peace

# 252
Привет Хеленита  wavey wavey wavey
на мен също в последно време не ми е толкава интересен вече МАА и живота му, обаче му се радвам, че е щастлив и влюбен  smile3521 smile3521 smile3521
но както казваш и моя сантимент към него не е изчезнал  Naughty
аз го харесах като актьор и искам да го виждам такъв  Crossing Arms, ама кой ме пита мене  ooooh!
но пък ми е безкрайно приятно да си бъбря и споделям с вас  love001 love001 love001
и това е главната причина да продължавам да съм тук Peace

Котенце Hug Hug
абе сестрите му имат ли някакво отношение към Нурселито, сещам се, че при Карото в началото на връзката им, в соц мрежите показваха отношение, споделяха фотки, харесваха и тем подобни...сега как се проявяват, имат ли позиция, дават ли някакви нишани... newsm78 newsm78 или са в изолация и те самите спрямо младите влюбени newsm78

# 253
  • София
Добра среща  Hug Heart Eyes Hug дружки-добродушки  Hug Heart Eyes Hug в слънчевия съботен ден.
Плени ме преди година и все още ме пленява и разтриса всячески  smile3521 smile3521 smile3521 Първичността в този мъж завладява твърде много съзнанието без значение дали играе или просто снима и споделя личните си емоции.
Сестрите му в предишните му връзки винаги са имали отношение към половинката, но тук за сега са доста обрани. Не са се приели за приятели във ФБ и не си харесват и коментират снимки и постове.  Thinking че Мехмет Акиф държи много на Нурсели и я държи настрани от семейството си, за да не му влияят каките в отношенията им. Вижте колко пътуват само. Разбира се, че са се запознали неформално, но този път той спазва принципа "личният ми живот си е само мой и чужди мисли не ме вълнуват".

# 254
Добра среща  Hug Heart Eyes Hug дружки-добродушки  Hug Heart Eyes Hug в слънчевия съботен ден.
Плени ме преди година и все още ме пленява и разтриса всячески  smile3521 smile3521 smile3521 Първичността в този мъж завладява твърде много съзнанието без значение дали играе или просто снима и споделя личните си емоции.
Сестрите му в предишните му връзки винаги са имали отношение към половинката, но тук за сега са доста обрани. Не са се приели за приятели във ФБ и не си харесват и коментират снимки и постове.  Thinking че Мехмет Акиф държи много на Нурсели и я държи настрани от семейството си, за да не му влияят каките в отношенията им. Вижте колко пътуват само. Разбира се, че са се запознали неформално, но този път той спазва принципа "личният ми живот си е само мой и чужди мисли не ме вълнуват".

Марго, той винаги е спазвал този принцип. Да не би в предишните си връзки да е демонстрирал показност и да го е било еня за чужди мисли...не...не мисля. Колко много пъти сме търсили в нета фотки от предходните му връзки и те са били твърде, твърде оскъдни. Явно това е принцип в живота му, може би, независимо от това коя е партньорката.  Може би по-нататък ще имат общи снимки със семействата, ако връзката им се съхрани във времето,  така както имат общи снимки Селин, Мехмет и сестрите му, но да не изключваме факта, че там имаха четиригодишна връзка, така, че що е време занапред- ще видим... newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт