"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 405
  • 743
  •   1
Отговори
# 150

Аз даже няма и да и го барам, tooth но с цаки от онзи период не го давам. Crossing Arms Joy

Аз да го докопам  Mr. Green- пък ще чакаш да те питам  hahaha hahaha hahaha
Нама как да стане, защото е минало-бешило, Whistling виж, в сегашния вид може да го докопаш стига да се разберете с Нурселинка, а ако зависи от мен предостъпвам ти го одма Laughing без да се замислям, защото от отдааавна съм на друга вълна.

# 151
Пряко включване от Мардин.Султанката яко я гони носталгията по сериала.Пише,че изживява отново историята на Съла и гледа с нейните очи.

А на 14 февруари е постнала във фейсбука си ето тази снимка с този текст:Love was ,
Just a word until I met you ! Love you
💜
Darling ....
Вече съвсем се обърках.Ненавижда МАА,влюбена в Бурак,а се обяснява в любов на кого по-точно newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 17:46 от Cheeky 89

# 152
Имам чувството, че профила във фейса не е на Джансу.

# 153
Чики,ти наистина ли вярваш,че тя ще падне на ниво да обижда МАА,след толкова години? Twisted Evil
Не съм влизала в този профил,но много на фейк ми прилича newsm78
Изведнъж,сдържаната Джансу,започва да плещи някакви глупости...и то по адрес на Мехмет! Joy
Ти до какъв извод стигна,че след около десет години,се е почувствала "прелъстена и изоставена" ли? hahaha
Е малко е закъсняла,ако е искала да покаже как се чувства! Joy
Нямам идея,кой ги сътворява тези неща,но гочно пък фейсбук,не е мястото,където Джансу Дере,ще бъде толкова откровена. Twisted Evil

# 154
Чики,ти наистина ли вярваш,че тя ще падне на ниво да обижда МАА,след толкова години? Twisted Evil
Не съм влизала в този профил,но много на фейк ми прилича newsm78
Изведнъж,сдържаната Джансу,започва да плещи някакви глупости...и то по адрес на Мехмет! Joy
Ти до какъв извод стигна,че след около десет години,се е почувствала "прелъстена и изоставена" ли? hahaha
Е малко е закъсняла,ако е искала да покаже как се чувства! Joy
Нямам идея,кой ги сътворява тези неща,но гочно пък фейсбук,не е мястото,където Джансу Дере,ще бъде толкова откровена. Twisted Evil
Права си.И аз се съмнявам да е толкова огорчена,но снимките и отбелязванията са много навременни и актуални.Кой може да има такъв достъп?

# 155
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аааа Наде йок артък   Naughty
Аз се натискам за МАРАЗ АЛИ  Mr. Green
Все си мисля че бих могла да се справя с този горд Лъв  newsm78 ама вече 12 години опитомявам Лъва в къщи  ooooh! та и с Мехметя чок зор ще видя  Mr. Green
То за сегашния му вид сме възложили трудната задача на Нурса  Whistling все пак тя успя да го измъкне от Зоната на Здрача  Crazy
Споко и вида му ще оправи  Flutter

# 156
  • near Sofia, Bulgaria
Пак сме на вълчата вълна  ooooh!
https://www.instagram.com/p/BDOeokmqG0n/
Явно човекът реши, че прекалено се е разкрил последно време  Rolling Eyes

А за профила на "Джансу" - тази личност ми е приятел във фейса, така че определено мисля, че е фен, но пък поства хубави снимки!  Peace

# 157
  • Разград
Darling ....[/color]Вече съвсем се обърках.Ненавижда МАА,влюбена в Бурак,а се обяснява в любов на кого по-точно newsm78 newsm78 newsm78

Няма никакъв Бурак, този профил е фалшив.

Права си.И аз се съмнявам да е толкова огорчена,но снимките и отбелязванията са много навременни и актуални.Кой може да има такъв достъп?

Не смятам че са актуални защото не ходила във Бодрум, нито пък в Мардин сега.

В групата и в контакта информацията е актуална и няма нищо такова.

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 22:06 от vania_e

# 158
Добра вечер, прекрасници Hug Hug Heart Eyes
Току що влизам, да ви кажа моето " умозаключение ";
Преди малко, ме осени миселта, че  МАА и Нирсъли, са вече щастливо семейство married и усилено luvbed за  ylinfant
Отивам да ви чета kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2

# 159
Точно днес,съмнявам се да са от щастливите и още повече за бебе Twisted Evil
Той откачи пак и определено има пак гръмотевици в рая. Joy
Явно,като се приберат в Истанбул и обстоятелствата си казват думата. Crossing Arms

# 160
Що така бе Скарлет, какво е станало???
Вчера бяха.... newsm78 newsm78 или днес беше #Crazy толкова щастливи!
Двамката... И кучо!!!

Силистре!
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Weary Weary Weary smile3518 smile3518 smile3518
Виждаш ли колко, и аз съм тъжна???
Толкова време съм тук, а никой! Никой никой, не се сети да ми подари "пушен" МАА!

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 23:38 от DIDI888

# 161
  • Пловдив
Що така бе Скарлет, какво е станало???
Вчера бяха.... newsm78 newsm78 или днес беше #Crazy толкова щастливи!
Двамката... И кучо!!!
Ето, не плачи!
Хайде, не плачи, ето ти го, че ще му падне фаса и ще му изгори коремчето с пътечката! [/img]

# 162
Хорти Hug bouquet
Сега, ще му измъкна цигарата, ще си дръпна и пак ще му я върна newsm53

# 163
  • Пловдив
Хорти Hug bouquet
Сега, ще му измъкна цигарата, ще си дръпна и пак ще му я върна newsm53

А такааа, браво, бъди колегиална!

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 00:10 от Hortensia1

# 164
Добро утро момичета кокичета, хубав ден ви желая.

Закуска и кафе от мен, и разбира се ШЕКЕР за кафето,  който ви поздравява сутринта.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт