Токуда Болница София - тема 22

• 101 322
  • 795
  •   1
Отговори
# 435
Аз алергии нямам и 2 пъти съм била под пълна упойка, но все пак ми се ще да знам за алергии към какво е теста.
Към съставките на упойката.

# 436
На една от лекциите в Токуда присъстваше анестезиолог- не му помня името. Попитах го не трябва ли да се направи тест за алергия към упойките, той каза по-добре не, защото понякога при първи контакт с упойката нямало реакция (например теста), но при следващ (самата упойка) можело да се отключи... (не ми прозвуча логично). От там нататък никой нищо не ми каза за тест. Имаше среща на всички момичета от стаята (ние всички бяхме за секцио на следващия ден) с анестезиолог в техен кабинет и това беше....

# 437
Тези, които са раждали, ако могат да кажат как стои въпроса с посещенията? Може ли да влизат повече един човек в стаята в часовете за посещение?

# 438
В общата стая посетители не се допускат. Вие може да излизате по всяко време.

# 439
Разбирам. А таткото бебето има ли възможност да го вижда или само като се роди го показват и после чакат да ни изпишат?

# 440
След като се роди бебето бащата може да дойде да те види за 5 минути, закриват другите легла със завесите, за да не се виждат останалите майки.

# 441
Таткото и други членове на семейството виждат бебето чак след изписването. След раждането за малко през прозореца на бебешкото отделение.

# 442
  • ту тук, ту там
Неее, пускат го при бебето таткото първия път! Не е само през прозорчето. После вече на изписването чак.

# 443
Здравейте, нахълтвам с молба - може ли да помоля да ми изпратите телефон на Кирякова на лично съобщение,ако го имате, разбира се. Търсих я в родилно, обадих се и на АГ регистратура, но си е тръгнала, а се следя при нея (31 г.с.) и е важно да се свържа с нея. Много благодаря!

# 444
  • София
Здравейте, нахълтвам с молба - може ли да помоля да ми изпратите телефон на Кирякова на лично съобщение,ако го имате, разбира се. Търсих я в родилно, обадих се и на АГ регистратура, но си е тръгнала, а се следя при нея (31 г.с.) и е важно да се свържа с нея. Много благодаря!

Здравейте,

не знам дали някой би се съгласил да ти даде личния телефон на даден лекар. След като не го е дал/а на теб значи има причина. "Малко" е кофти така да се раздава телефона на даден лекар.

Ако имаш притеснение за нещо директно отиди в болницата. Там винаги има лекар/и които ще ти обърнат внимание, а ако трябва те/тя/той ще се обади/обадят на твоя лекар.

# 445
Уважавам мотивите ти, но аз никъде не съм поискала ЛИЧЕН телефон, а евентуално служебен gsm, на който бих могла да я потърся, тъй като на стационарните не успях да се свържа (лично съм я виждала да говор поне по два различн апарата, предположих, че има служебен). Както и да е... паднах леко, ще дочакам до утре да я търся в отделението. До болницата няма как да отида, просто защото би ми отнело около 2 часа, а и не смятам че е необходимо да отивам по спешност... Не ми се е налагало да се обаждам досега, дори не сме говорили за телефони, но може би си права, че има някаква много лична причина да не го даде на мен точно  Peace

# 446
  • София
Уважавам мотивите ти, но аз никъде не съм поискала ЛИЧЕН телефон, а евентуално служебен gsm, на който бих могла да я потърся, тъй като на стационарните не успях да се свържа (лично съм я виждала да говор поне по два различн апарата, предположих, че има служебен). Както и да е... паднах леко, ще дочакам до утре да я търся в отделението. До болницата няма как да отида, просто защото би ми отнело около 2 часа, а и не смятам че е необходимо да отивам по спешност... Не ми се е налагало да се обаждам досега, дори не сме говорили за телефони, но може би си права, че има някаква много лична причина да не го даде на мен точно  Peace

Извънявай ако съм те обидила или засегнала.
Те повечето май нямат служебни, а лични и до колкото съм чела поне тук много малко от лекарите там си ги дават на пациентите. Но моето предложение към теб е като отидеш следващият път директно я попитай за телефон или в дадени случаи ако изникне нещо как може да я намериш или какво да направиш.
Поставям се и на твое и на лекаря на мястото - ти искаш да се свържеш лично с нея защото тя ти знае случая и ще си по спокойна, но пък и тя ако и се обадиш без тя да ти е дала телефона си - няма да се почувства ОК и със сигурност ще си има едно на ум да не си дава повече телефона защото и го раздават пациентките, а тя може би не иска много хора да и го знаят по една или друга причина.

P.S. Аз като ходих при Илиев (2013 г.) и той не си даде телефона и ми каза ако има нещо директно отивам в болницата и те от там му се обаждат. А след това като се преместих при Димитров още на първия преглед той си даде личния телефон и ми каза при най малкия проблем или притеснение да го търся по всяко едно време. Но малко се лекарите, които правят това - да си дават личните телефони и да кажат на пациентите си да ги търсят по всяко време.

# 447
  • ту тук, ту там
Да, в Токуда не си дават телефоните АГ-тата. Иначе всички лекари имат служебни, в цялата болница. Дори номерата им са близки. На мен също не ми дадоха преди години. Което намирам за гадно. Дано всичко е наред и притеснението ти е напразно, Chacha!

# 448
  • София
А по мое наблюдение имат служебни и лични телефони. Не вярвам да има лекар,който да си дава личния телефон ей така. С първата ми бременност моята докторка ми даде един номер. Сега ми даде и личния ( тя наблегна,че е личен), за да мога за някой неща да я питам по Вайбъра.

# 449
И на мен др Димитров ми даде телефона си. не намирам за правилно да са поели към теб ангажимент като родилка и да не ти дадат номер за връзка. Все пак като са ставали лекари АГ са наясно, че тази професия е призвание и не е като да си чиновник от 8 сутринта до 5 вечерта , да затвориш тефтера и да си ходиш у дома.

Общи условия

Активация на акаунт