Токуда Болница София - тема 22

• 101 319
  • 795
  •   1
Отговори
# 450
На мен пък Илиев ми е давал телефона си, даже два пъти, че го бях затрила. Но не ми го даде да му звъня при нужда, а да коментираме точно определени резултати и лечение.

# 451
Благодаря ви, момичета! Аз съм добре, просто вчера се бях поуплашила. Ще попитам Кирякова за телефон, наистина не сме го обсъждали досега и не знаех каква им е политиката.  Хубав ден bouquet

# 452
и аз имах телефона на д-р Герганова почти от началото на първата си бременност. звъняла съм й няколко пъти  Embarassed може просто лекарите да са различни, а може и да не се е сетила Кирякова да го даде на чача. но като цяло практиката е като зараждаш да отидеш в болницата и там да преценят дали и кога да се обадят на лекаря, защото нали се сещате, че понякога е фалшива тревога, понякога се проточва с часове и т.н.

# 453
  • София
Здравейте,

Искам за попитам кой е в АГ кабинета в понеделник, сряда и четвъртък?
Търсих в темата доста, но разбрах само отчасти.

# 454
Четвъртък - Илиев.

# 455
Понеделник - Димитров сутрин, Колева следобед.
Четвъртък - Маркова сутрин, Илиев следобед.

# 456
Сряда от 14 часа е Герганова

# 457
Сряда сутрин - д-р Колева по ЗК.

# 458
Препоръчайте унг, детски в Токуда.

Кюлев,много е добър

Благодаря, някой вадил ли е сливица в Токуда да сподели?!

# 459
Момичета, днес бях на преглед при д-р Герганова и с оглед на предната неуспешна бременност и това, че бебето върви едричко и вече е напълно доносено, тя предпочита да не чакаме до преносване и ако не се появи преди това, около термина да предизвика естествено раждане.
Доколкото разбрах, трябва да постъпя на предния ден и на следващия да е раждането. Има ли някоя от вас, при която се е наложило предизвикване на раждане?
Можете ли да ми кажете колко нощувки ще останем с бебето в болницата, ако всичко е наред - една преди и 2 след раждането ли? Знам, че по принцип за естествено раждане се остава 3 дни, но нямам идея как биха били разпределени в случая, а ми е важно да знам в кой ден ще ни изпишат, живот и здраве.

# 460
Изписването зависи от състоянието на майката и бебето. Възможно е да се стои ден или два повече дори при нормално раждане, затова точния ден на изписване се съобщава след като минат визитациите и по преценка на лекарите. Ако всичко е наред, в общия случай при естествено раждане ще си тръгнете 3 дни след появата на бебето. Ако се роди примерно на първи, ви пускат на четвърти.

# 461
Здравейте, можете ли да ми кажете при преглед при Димитров само 2Д ли гледа или включва и 3Д?

# 462
И на мен Илиев ми даде телефона си точно да коментираме лечение и резултати. Иначе да си кажа, че съм много доволна от прегледа и отношението му. Изобщо не ме е претупвал (някои момичета нали се оплакаха от това) Обърна ми много внимание и отговори на въпросите ни.

# 463
  • София
Здравейте, можете ли да ми кажете при преглед при Димитров само 2Д ли гледа или включва и 3Д?

Мен винаги ме е гледал само на 2D.

# 464
Да попитам, ако раждането тръгне през нощта, има ли дежурни лекари-анестезиолог и сие, които да те изродят? Или се чака да дойде твоя лекар сутринта. Също така след секциото включват ли системи или само дават обезболяване при нужда?

Общи условия

Активация на акаунт