Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 667
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Аз пак с 37...
А утре ми е последното хапче от АБ, последните два-три дни не ме боля ухо, тая вечер пак като бях навън ме заболя.

# 106
Ехо къде сте?
Аз пак с Т 37, само вечер, днес си допих последния АБ. И сега се чудя и мая утре да ходя ли на преглед или да се спра вече?
Както не ме боли ухото, и ей сега пак леко го усещам.

# 107
Спри се  Peace

# 108
Момичета понеже тук сме станали наполовина лекари, та да попитам болката в зоната на яйчниците на какво друго  може да се дължи (на прегледа при гинеколожката ми всичко е ок ). Мога ли да го бъркам с чревна болка или щеше да ме боли по нагоре в такъв случай  newsm78

# 109
Жасмина, къде точно е болката - по вляво, по вдясно? От апендисит оперирана ли си? Може и газове да са и може да го бъркаш с червата да.

Оф мен яко ме тресе хипохондрията и пак имаше рев. Напоследък имам чувството, че не мога да се грижа сама за себе си и изпитвам нужда да виждам родителите си, но не съм вече дете и те не могат да ми помогнат... Искам някой да се грижи за мен, но няма кой.

# 110
Болката е ту от ляво ту от дясно , по скоро чувството е като придърпване , както по време на овулация , ама е така целият месец  Rolling Eyes болката е е за кратко и после изчезва , нещо като бодежи е  newsm78

# 111
И аз съм малко преди овулация и имам болка с кръста силна...утре трябва да ми е овулацията, а вече два дена ме боли кръст и ниско долу в корема. Sad Според мен тези болки и придърпвания би трябвало да са номрални за овулационния период...ако не си в овулация...може да е от настинка, знам ли, не ми се е случвало. При мен по време на овулация се получава така

# 112
Жасмина, може да е овулация. Но ако продължава не е лошо да идеш на лекар.
Аз сутринта бях пак при ЛЛ, ухото ми е ок почти вече, но сега пак имам 37, а не ми е зле. Сутринта имах 36,6. Снощи след като имах 37,1, веднага след това пак я премерих и беше 36,9.
Каза ми да не пия повече АБ, аз си взех да ям пчелно млечице и това е.
Хем се притеснявам, хем обаче като няма нищо в тия изследвания и ухото рядко ме наболява?! newsm78

# 113
На мен също ми се е случвало такова придърпване, но не си следя овулации и не знаех, че може да е от това.

# 114
  • някъде
Only god can с какъв термометър мериш? Аз на електронните нямам вяра, а имам и един живачен, който не мери правилно.

# 115
С живачен.

# 116
Only God, по колко пъти на ден си мериш Т? Можеш ли да НЕ я мериш 48 часа?

# 117
Аз също имам един термометър , който е живачен и все показва ,че имам 37 и малко и не само при мен е така. Дай и някои друг да пробва да  я премери , може и твоя да е калпав  Naughty
Аз пък да се оплаче , от известно време ме боли гърлото и понеже трябваше да мина през личната за едни документи , та и казвам да ми предпише нещо за смучене , че от доста време ме дразни и тя като погледна вика - гнойна ангина и сега трябва да пия ужасните АБ  ooooh!

# 118
  • Варна
Здравейте и от мен  Peace

Миналата пролет исках още да пиша,но тогава бях много зле и нямах сили за писане.
Та не знам точно за тук ли съм,но искам да споделя с някого да ми олекне и ако възможно да получа някакво странично мнение близките вече ме мислят за луда.
По принцип съм хипохондричка,каквото чуя веднага получавам симптомите,миналата пролет бях много зле цял месец ревях и мислех че съм болна от нещо ,беше ме страх че нямам апетит и съм отслабнала.Бях при ЛЛ ,каза че ми няма нищо и ми изписа някакви безобидни хапчета за успокоение,пих ги 1-2 седмици и след това започнах работа и всичко приключи.
Преди около месец бях прекалила с кафетата за 1 ден изпих 4 а за мен това е много ,вдигнах кръвно започнах да се задушавам и да треперя,заведоха ме в спешни там ми мериха кръвното беше високо биха ми диазепам и ми изписаха Небилет ,който не пих а само мента,глог,валериан на сироп.Но всичко това се случи по времето по което почина Трифон Иванов и през цялото време и аз си мислех ,че ще получа инфаркт.
До преди седмица ми нямаше нищо,до момента в който се съобщи че е починал Павел Чернев и то пак от инфаркт ,точно през нея вечер пак получих сърцебиене,задух и ми беше изтръпнала ръката.Много се панирах влязох да чета какви са симптомите за инфаркт и естествено през всичките минах ,до днес .Сутринта станах и се качих на кантара -2 килограма съм и пак се филмирах ,че нямам апетит и съм отслабнала от нищото.Излязох на обяд всичко беше ок смях се ,вървях си и изведнъж в един магазин рязко ми стана горещо ,получих задух ,сърцебиене ,премрежи ми се погледа.Мина ми след няколко минути ,но когато се качих в автобуса едва дишах вече имах чувството,че се задушавам и ще припадна. Веднага отидох до ЛЛ ,но го нямаше и влязох при кардиолога на смяна измери ми кръвното каза че е ок 125 ,направи ми кардиограма каза че пулса ми е малко висок 86 ,при нормален 70 изписа ми Деанксит и Деган и ми каза да си взема направление за ендокринолог. Сега като не мисля за това съм ок ,но сетя ли се и имам чувството че ще ми изскочи сърцето.. Кажете ми момичета това моето какво е  Peace

# 119
Майка ми,която никога не е имала проблеми със сърцето в момента се оплаква от стягане,дядо ми също-вече 2 инжекции са му били в Бърза помощ,получавал и задух,висок пулс имал...Четох някъде днес,че много хора се оплакват,а проблема бил в цъфтежа на дърветата и растенията  newsm78 + почти всички съседи посетиха ЛЛ заради високо кръвно.Може би е от времето.

Общи условия

Активация на акаунт