Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 663
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
М, не знам, аз мазах Клотримазол, пих Микомакс и някакви глобули слагах, но не помня какви ....

Микомакс не мога да пия, защото съм алергична към активната съставка Флуконазол. Миналата пролет не ядох 10 дни от рани в устата, в следствие на изгаряне на лигавицата от алергична реакция към това.

# 91
А, аз не ти го препоръчвам, просто споделям. Не можеш ли да се чуеш с гинеколога си или ЛЛ?

# 92
А, аз не ти го препоръчвам, просто споделям. Не можеш ли да се чуеш с гинеколога си или ЛЛ?

Е, ще се чуя. А ти Кандида Албикас ли си отгледа с антибиотика? Питам, защото за мен е абсолютно логично да е станало точно това.

# 93
Не си спомням вече.  newsm78 Помня, че бях много изненадана, защото съм изпила много антибиотици и никога не съм имала такава реакция. Обаче беше непосредствено след приема на антибиотика и това беше обяснението на лекаря ми.

# 94
Чух се с гинеколожката си, каза ми, че може би правя дисбактериоза...не знам дали го казвам правилно. Каза, че да, възможно е да са се върнали гъбичките.

Каза да сложа една Клотримазол и да мина на живата бактерия после. Посъветва ме да си взема хубав пробиотик. Дофилус бил много добър за жени, само дето не знае откъде да си го взема.

Ох, писна ми...

# 95
И аз съм гъбясала, усещам. Но пък ми дойде, само да ми свърши и ще си пийна един Миломакс, ще си слагам клотримазол и ще се мажа. Колко мразя антибиотицитееееееееее

# 96
И аз съм гъбясала, усещам. Но пък ми дойде, само да ми свърши и ще си пийна един Миломакс, ще си слагам клотримазол и ще се мажа. Колко мразя антибиотицитееееееееее

Добре ми го каза майка- отиваш на доктор за един проблем, предписват ти лечение и от тия лекарства още 3 проблема. Лекуваш тях, още 3...в един момент имам чувството, че трябва да спреш просто всички лекарства, да почнеш да ядеш кисело мляко и да стискаш палчета да се стегнеш!

# 97
Да, точно! И ММ е на антибиотик, няма седмуца без да изсипем 50-60 лв в аптвката за лекарства.
Та сега за тия гъби ще се самолекувам. Не намирам смисъл да ходя, да чакам резултат от микробиология и пак да ми изпишат същото.

П.С. Втори ден съм с Т 36,6, много съм щастлива. Изчезна ми болката в дясно и усещането, че имам нещо заседнало в гърлото.

# 98
Да, точно! И ММ е на антибиотик, няма седмуца без да изсипем 50-60 лв в аптвката за лекарства.
Та сега за тия гъби ще се самолекувам. Не намирам смисъл да ходя, да чакам резултат от микробиология и пак да ми изпишат същото.

П.С. Втори ден съм с Т 36,6, много съм щастлива. Изчезна ми болката в дясно и усещането, че имам нещо заседнало в гърлото.

Сутринта съм в скандално ранен час на преглед за устата за афтите. И нямам желание за доктори повече...направо вече съм психически и финансово изтощена. Пробиотиците нямат странични ефекти нали? Преди малко по нощите си купих и изпих една капсула както пишеш. Уж били здравословни...дано! Sad

# 99
...в един момент имам чувството, че трябва да спреш просто всички лекарства, да почнеш да ядеш кисело мляко и да стискаш палчета да се стегнеш!
Аз май до там стигнах с моите гъби.  Tired
А иначе намазване с Клотримазол крем почти винаги ме е облекчавало, за жалост временно...

# 100
Най-интересното е, че точно след раждането микробиологията ми беше чиста. А винаги съм имала нещо, ама винаги.
Афтите стоматологът ми ги маже с ваготил, адски боли обаче с 2 намазвания изчезват.

# 101
Ходих днес при доцент за тия неща с устата. Колебае се между алергия и травма. Каза да не се притеснявам и да си взема Био Гайа Дент.

Защо тогава не мога да спра да се притеснявам...  Embarassed

# 102
Защото си хипохондричка  Hug

Отпусни се, здрава си!

# 103
Аз май търпя някаква положителна промяна, та ще се опитам да ви я предам и на вас.
Казах ви, че съм фамилно обременена, майка ми и нейната първа братовчедка са оперирани от рак на гърдата. На мен декември ми откриха фиброаденом на лявата гърда 10 мм, лекарят ми прави и ехограф, каза след 6 месеца пак да ида. Вчера се бях притеснила и мислех да си записвам час при проф. Гаврилов от онкологията за преглед. Обаче аз тоя фиброаденом не си го напипвам, демек не расте. Отделно, че моят мамолог доста щателно ме прегледа и освен мамографска снимка, ме гледа и на ехограф и пуска доплер на въпросния фиброаденом.
Така или иначе юни месец съм пак, пък каквото има да става ще стане. Каквото зависи от мен съм го направила с профилактични прегледи.
/Не че не четох в нета на колко жени са им открили рак на гърдата, а уж са имали фиброаденоми и те./

С тия притеснения постоянни повече си вредим. Никой не може да избяга от съдбата си. Hug
Така че обичайте близките си, зареждайте се с положителни емоции и гледайте малко по-философски на живота. Hug

/Много съм ербап сега, дано не ме тресне някоя криза и да не се вкарам пак в някой филм/ Praynig

# 104
Аз като е лошо времето усещам, че затъвам...

А вие вярвате ли в такова нещо като нервна кашлица? Факт, че пуша, но няма логика веднъж в седмицата, след стресови моменти и вечер почвам да кашлям, сухо. Покашляне през кратки периоди от време и рядко по-силно. Докато го мисля кашлям. Като се разсея с нещо спира  newsm78

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 21:13 от Alina12

Общи условия

Активация на акаунт