Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 602
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Алечка, някъде бях чела, преди много време, за жена, на която сърцето биело много силно след хранене и се оказало, че има ИР. Това беше много отдавна, но сега, когато се случи на мен, мозъкът ми "услужливо" ми го припомни.  Mr. Green
Момичета, случайно да знаете кога се пие пробиотик (преди или след хранене)? Досега беше лесно,тъй като трябваше да е 3 часа преди АБ. Но днес ми е последният ден, а ми се иска да продължа с пробиотика известно време,но не съм сигурна как (и колко пъти) да го вземам. newsm78
Този е, който пия:
http://www.seroyal.com/hmf-multi-strain-50.html

Погледнах пробиотика на детето. На него пише да се приема по време или след хранене. Ако на твоята опаковка не е указано друго, мисля че може да го приемаш по този начин.  Simple Smile

# 706
Смуках няколко хапчета от това Фуморосепт, което го рекламират и пих от на детето Ериуса. И не знам как , но мина. Но задължително ще ходя при личната пак да прося направления. Не се издържа с тая хипохондрия.

# 707
Малко след като писах предния пост усетих яко засърбяване в едната сливица и се изкашлях. Прилоша ми от страх. Сутринта като станах езика ми не беше чак толкова обложен, ама сега прогресивно побелява. Той от години ми и така обложен. Забелязвам, че само като пия или наскоро съм пила антибиотик ми е почти до нормалния цвят. Не знам какво, но нещо определено става с мен.

# 708
Алечка,благодаря за успокоението. Аз обичам да се притеснявам, както казва моя мъж.  Mr. Green
Kimmy, и моят език винаги е бил бял, но никога не ме е притеснявало (странно, но факт). Откакто почнах да пия Аб миналата седмица, забелязах, че не е вече бял, а мъжът ми каза, че дъхът ми се е променил и е много добър. Та сега не знам, бактерията ли да обвинявам за тези 2 неща или е имало друга причина.... newsm78
Момичета, кажете ми как да запазя доброто си стомашно състояние.  Laughing Факт е, че след Аб се чувствам добре, но ме е страх да не се върнат болките и киселините, че беше ужасно. Ще продължавам с пробиотиците, ще внимавам с храната, но нещо друго?

# 709
Аз пък от утре съм отпуска (с два месеца предизвестие за съкращаване на щата), та се започна с тежестта долу и притеснението....започвам отново да правя планове кой лекар да посетя и какви изследвания да пускам...
пфуууу и живот скапан

Стоенето вкъщи е противопоказно в случаи на хипохондрия. По време на отпуска ми е най-тегаво.

# 710
Дами, в тази тема всички сме щуравелки - хахавелки  Crazy Нали се разбрахме, че и от това сме болни  Hug

Мило ми е, че и вие като мен сте подтиснати и тревожни, че смятате, че лекарите нещо пропускат. Тъжно е, че в темата срещаме повече подкрепа, отколкото в близките ни, на които им иде да ни гръмнат като пак нещо се самодиагностираме  Crazy

Радвам се, че сме виртуални приятелки и се подкрепяме.  Hug

Ми то сития на гладния не вярва,че и наште близки,ама нека са живи и здрави,нека никога не разберат какво ни е ! Пия симпатил от няколко дена и съм доста по-добре нямам хипохондрия,поне временно нямам де,че не се знае кога пак ще ме стегне под лъжичката.Междувпрочем пия вит б12 че имам дефицит,а от него паник атаки ала бала.Май  има ефект де

# 711
Майка ми също е хипохондричка. Все кръвно мери, но не ме разбира.

# 712
  • Hisarya, Bulgaria
Момичета сега пък ухо ми се възпали и сега съм на едни капки.Постоянно ме нападат някакви бележки. Отчаяна съм и все си мисля, че ме застига най-лошото.

# 713
  • Hisarya, Bulgaria
Утре тръгваме на почивка,аз приготвих един куфар с лекарства. И тръгвам със свито сърце. Ами ако там ми стане нещо?

# 714
  • Стара Загора
Денислава и аз така  много ме боля ухо мислих че е възпалено . Отидох на УНГ оказа се ,че е запушено продухаха ми го и всичко се оправи.

# 715
Утре тръгваме на почивка,аз приготвих един куфар с лекарства. И тръгвам със свито сърце. Ами ако там ми стане нещо?
Там, където отиваш няма ли аптека? Аз се успокоявам когато локализирам най-близката аптека и болница   Mr. Green В последните години на морето хазяина е ветеринар и се успокоявам, че ако преритам ще ми помогне. Щот съм луда жаба, не за друго... 😀

# 716
  • Стара Загора
Вчера пък имах пробождания може би където е шийката на матката ,звънях на док и ми казаха ,че цял ден е в операционната и няма да може да ме прегледа ,а аз съм и със серклаж. Страх ме е да не стане нещо инфекция. Плаках,че  няма никакъв лекар да ме прегледа.... изплаших си. Всичко при мен започна когато миналата година при рутинен гинекологичен преглед и цитонамазка ми излезе лоша група последва конизация. Сега вс е наред и се надявам да успея да износя бебчо със серклажа.Само това ми е шанса.

# 717
Скрит текст:
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/psihologiya/1329-med-dia
Ето така и ние въздействаме върху себе си  ooooh!

# 718
Милички, извинявам се, че пак досаждам, но не се издържа вече това моето самонаблюдение. Нощеска дясната сливица ме заболя. В 5ч. ставах и си светих с фенер в гърлото. Като станах видях, че сливицата ми е леко покрита с нещо като бялопрозрачна слуз„ При преглъщане вече не ме болеше. Обаче имаше червена черта на кожата, която е зад сливицата. Взех стрепсилс интензив да смуча. Последва ходене по голяма нужда. Вторачване в изпражненията, че имаше бели частици и чак след като се поизпотих едно хубаво загрях, че това е непреработен сусам, тъй като вчера ядох едни пилешки хапки със сусам. Ходих до баба ми в жегата. Получих паник атака. Даже като се връщах и пресичах едно кръстовище си помислих ей сега да ме бутне една кола, да пукна, че да се свърши с тия постоянни страхове. Като се прибрах пак оглед на гърлото. Тази червена черта малко поизчезна. Не ме боли сливица или фаринск. Пеак съм в лудо и почти непрестанно мерене на температурата. И тя не спада и не спада.

# 719

Кими, успокой се !  Hug
Според мен нищо сериозно нямаш. Страхът ни е много голям.
Не се вторачвай. Изяж например един сладолед- ако ядеш, де.  Laughing
И аз когато анализирам всеки видим орган, телесна течност с анализатора в главата ми, нещата никак не са добри. Внушението е голяма работа.
Прочети една книга, изгледай лек филм. Аз съм същата, като всяка една тук, но в момента съм изключила всяко вглеждане и вторачване в тялото си. Щото вече ме питаха дали не ми се обажда и простатата  ooooh! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт