Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 61 683
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
  • Мнения: 2 282
А бе отопих си аз,както се казва  Grinning вкусно стана и от риганчето. За другия път ще знам  Peace

# 721
  • Мнения: 9 161
 Joy особено с препечена филия е трепач. Аз сега видях за печенето там, пише силно загрята фурна, в такива случаи разбирай на макс Simple Smile

# 722
  • Мнения: 14 172
Благодаря ви за идеите на всички. bouquet Смятам да ѝ направя малък козунак, ще видя как ще го измисля.

# 723
  • София
  • Мнения: 5 606
Моля за рецепта за телешки ребра. Имам замразено парче, около 2 килограма и нямам никаква идея как да го сготвя.  

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 17:53 от tzvety26

# 724
  • Мнения: 477
8 гр. желaтин за колко течност е? Ще желирaм сок от компот, а на пaкетчето не пише  newsm78

# 725
  • Sofia
  • Мнения: 21 751
8 гр. желaтин за колко течност е? Ще желирaм сок от компот, а на пaкетчето не пише  newsm78
Не пише ли на пакетчето?!
На Йоткер е 10г за 500мл.

# 726
  • Мнения: 477
Ще пробвaм в 400 мл тогава, дано стане както го искам. Моренa,  bouquet

# 727
  • София
  • Мнения: 1 887
Здравейте, момичета и момчета! Имам един такъв странен въпрос - сложих два буркана мляко да се подквасяват, и като стана време да ги прибирам в хадилника - ми те изобщо не са се подквалисили, ама никак!!! какво мога да направя от това неподквасено мляко?

# 728
  • Sofia
  • Мнения: 21 751
Аз бих го ползвала в тесто.

# 729
  • Мнения: 9 161
или да го пресечеш за извара  Peace

# 730

Общи условия

Активация на акаунт