Румъния

• 130 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Що се отнася до Сибиу и ние го разгледахме за 3 часа, бяха ни достатъчни, поне за центъра. Иначе за открития музей "Астра", както писах и по-горе е необходим цял ден. Там е много приятно през пролетта.

# 451
Планирам да отида на стандартната двудневна екскурзия, през август. Предполагам, че за това време няма да видя много, но поне ще се разходя и ще се снимам на интересни места Wink

# 452
Здравейте! Планираме пътуване към Румъния и имам доста въпроси, но ще питам когато се сетя, че още се ориентирам в инфо Innocent Исках да попитам за транспорта в Букурещ, т.като сме ходили веднъж, но така и не разбрахме от къде се купуват билети и как изобщо става номера Simple Smile
2-рото въпросче е - пред Парламента е безплатен паркинга, нали?

# 453
  • Букурещ
Здравейте! Планираме пътуване към Румъния и имам доста въпроси, но ще питам когато се сетя, че още се ориентирам в инфо Innocent Исках да попитам за транспорта в Букурещ, т.като сме ходили веднъж, но така и не разбрахме от къде се купуват билети и как изобщо става номера Simple Smile
2-рото въпросче е - пред Парламента е безплатен паркинга, нали?

В метрото, билети се купуват от автомат машина, за автобуси- на повечето спирки има бели будки с надпис RATB, от където преди качване се купуват от човек вече билети/карти за автобус
линии на автобуси:
http://www.ratb.ro/mobile/eng/v_bus_urban_en.php

метро:
http://www.metrorex.ro/first_page_p1352-2

# 454
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, колко ли струва седмичната винетка? Трябва да посетим Reduta Culture Center, да ме ориентирате нещо със паркинг?

# 455
Извинявайте, но нещо не ми позволи да редактирам поста, става въпрос за Брашов. Благодаря.

# 456
  • Русе
Венутката е 14 леи за лека кола.

# 457
  • Букурещ
Извинявайте, но нещо не ми позволи да редактирам поста, става въпрос за Брашов. Благодаря.

Има възможности за паркиране, които виждам в голяма близост:
паркингът на болница Regina Maria
Strada Pieții ( отворен постоянно)

паркинг на Bulevardul Eroilor 3

и още един на Eroilor 27

Аз лично, ако трябва да избирам ще паркирам на Regina Maria и 10 мин е пеша до културния център.

# 458
Много благодаря, като се върнем ще споделя как е минало.

# 459
Здравейте, много съм доволна от първата си резервация през Букинг. Имах големи притеснения. Брашов е много красиво място. Само времето е доста студено и ни изненада - 9градуса в 10ч.сутринта,а вчера в Букурещ де пържихме на 34 градуса.

# 460
  • Букурещ
Букурещ всяко лято е отврат жега, трайно!
А Букинг винаги е бил супер за мен откъм оезервации, имаме близо сто резервации през Букинг и нямам никакви забележки никога. Може би съм имала и късмет Wink

# 461
Ох, има задръстване и към Синая. Все едно съм във Варна.

# 462
  • Букурещ
Задръстванията са пословични тук навсякъде Wink

# 463
Аааа, на Букурещ минахме, като първенци,за скромните 20 мин.

# 464
  • Букурещ
Късмет сте имали мнооого голям!!!!

Общи условия

Активация на акаунт