Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 191
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Deutschland
В момента го караме вируса, дъщеря ми де. Първите три дни постоянна температура от 38,2. Сваляме, до час пак се качва. После започна и кашлицата, суха и дразнеща. Сополи имаше за кратко

# 211
  • Sofia
Често ми се случва като легна рязко по корем или стана да ми притъмнее пред очите,замъглява ми се погледа и виждам размазано около 2-3ч.,след като премине получавам главоболие...Какво може да е,кръвно,падане на кр.захар...?

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 21:00 от Doli

# 212
Мили дами, тревожи ме следното. Имам раничка, имам и hpv. Доктора каза,че няма да се гори за да не се разпространи инфекцията. Първо имуностимулатори. Въобще да му вярвам ли?

# 213
Какъв е актуалния вирус? Сополи, Т, и т.н. ли?

Всички го изкарахме и още го влачим даже.
Най-неприятна е отвратителната кашлица, която не минава със седмици.

# 214
Мда, забелязах. Изписаха Амбрекс за нея, но недолюбвам сиропите и не дадох. Ужасна е тая кашлица.

# 215
Мили дами, тревожи ме следното. Имам раничка, имам и hpv. Доктора каза,че няма да се гори за да не се разпространи инфекцията. Първо имуностимулатори. Въобще да му вярвам ли?

За пъри път чувам за такова лечение. Как точно горенето разпространява hpv?

МИсля, че трябва консултация с втори лекар и след това с трети, защото ще имаш 2 лекаря с 2 различни мнения Wink

# 216
  • на острова на мечтите

За пъри път чувам за такова лечение. Как точно горенето разпространява hpv?

МИсля, че трябва консултация с втори лекар и след това с трети, защото ще имаш 2 лекаря с 2 различни мнения Wink
какво е hpv newsm78

# 217
Само ми каза,че първо съм на имуностимуланти за няколко месеца и чак тогава евентуално ще се гори. Ами нямам как да взема второ мнение,  до сега толкова лекари обиколих и всичките са некомпетентни и нямам право на избор.

# 218

Цитат
какво е hpv newsm78
Human Papillomavirus - Човешки папиломен вирус

# 219

Цитат
какво е hpv newsm78
Human Papillomavirus - Човешки папиломен вирус
Най честата причина за рак на шиѝката на матката #2gunfire #2gunfire Разбира се това е при нисък имунитет и не лекуване навреме.....голяма част от папиломните вируси не са онкогении, само три щама са най опасни! Sad

# 220
Само ми каза,че първо съм на имуностимуланти за няколко месеца и чак тогава евентуално ще се гори. Ами нямам как да взема второ мнение,  до сега толкова лекари обиколих и всичките са некомпетентни и нямам право на избор.
Точно по този начин протича лечението......организмът се блъска с имуностимулатори, за да се освободи от вируса.....всякакви интервенции преди това , вкл. горене са противопоказани, именно, за да не се разнесе Hug
Не се тревожи, ще се справи организма, задължително след приключване на лечението трябва контролен преглед! Naughty Не занемарявай нещата... Hug Hug

# 221
  • На ръба..
Някой дали си е правил скенер на бял дроб с контрастно вещество..София или Варна..интересува ме за колко време излизат резултатите и какви пари искат...

# 222
Ако под скенер имаш в предвид компютърна томография, в Токуда София изчакахме около половин час и ни дадоха резултатите.

# 223
Симптоми: постоянна умора, вечер температура 37 до 37,3, 37,5, задъхване. Знам, че няма кой да постави диагноза само въз основа на тези симптоми, но някой има ли идея към какъв лекар да се насоча?

# 224
Симптоми: постоянна умора, вечер температура 37 до 37,3, 37,5, задъхване. Знам, че няма кой да постави диагноза само въз основа на тези симптоми, но някой има ли идея към какъв лекар да се насоча?
Пулмолог, лекар за белите дробове, това са признаци според мен на пневмония Sad

Общи условия

Активация на акаунт