Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти, приемам всякакви идеи.

# 226
Благодаря ти, приемам всякакви идеи.
Дано не съм права, но искай снимка.....на бял дроб! Hug

# 227
по-добре питай личната лекарка на какъв доктор да отидеш, защото може да си профукаш парите за този пулмолог. Може би имаш някаква инфекция вирусна примерно и личната да ти каже да пуснеш ПКК и ДКК  Thinking

# 228
 Praynig
по-добре питай личната лекарка на какъв доктор да отидеш, защото може да си профукаш парите за този пулмолог. Може би имаш някаква инфекция вирусна примерно и личната да ти каже да пуснеш ПКК и ДКК  Thinking
Дааа задължително на личната, но при вирусна инфекция няма задъхване....това е признак на пневмониите, трудно изкачване на стълби и задъхване...тя и личната може да ти пусне снимка, останах с впечатлението, че нямаш личен доктор и затова питаш! Simple Smile

# 229
  • Варна
Задъхването може да е също проблем със щитовидната жлеза,сърцето .... и доста други.Само с тези оплаквания ще падне лутане  Confused

# 230
Задъхването може да е също проблем със щитовидната жлеза,сърцето .... и доста други.Само с тези оплаквания ще падне лутане  Confused
Да, но мъжете по рядко страдат от щитовидна, че и лека температура поддържа....а всъшност може и да не е мъж, защо така реших не знам
Пиши утре на къде да те насочили

# 231
  • Варна
Абе рядко,рядко аз имам проблем със щитовидната,като ходя на преглед доста мъже чакат на равно с мен.Но пък наистина там температура не би трябвало да има.Но пък и 37 градуса с тез фалшивите термометри не го броя.
Дори при проблем с бъбреците може да има задъхване.

# 232
Най добре да попита личната Simple Smile

# 233
ПКК е правена, урина, хормони, гърлен секрет, всичко е в норма. Май ще трябва да се пробват и другите варианти.

# 234
върнах направление - лекаря просто го хвърли. това означава ли че е все тая и ако не мога да използвам направление няма никаква нужда да го връщам на издателя? или е различно за направление за специалист и направление за изследване?

# 235
  • Mediterraneo
А ти какво очакваш да направи с бланка с твоето име? Хвърлила е направлението, но то не е изгоряло като бройка, ще го преиздаде на друг пациент. Независимо дали е за специалист или за изследване. Има нужда да се върне, така може да го даде на друг, иначе изгаря и се ощетява един пациент.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 21:16 от Тарталета

# 236
А ти какво очакваш да направи с бланка с твоето име? Хвърлила е направлението, но то не е изгоряло като бройка, ще го преиздаде на друг пациент. Независимо дали е за специалист или за изследва. Има нужда да се върне, така може да го даде на друг, иначе изгаря и се ощетява един пациент.
Да, правилно!

# 237
това предполага някакво действие, като да си запишеш, че 1 е върнал направление. иначе хвърлянето и аз мога да го свърша също така Simple Smile

# 238
Тя ще го хвърли,но ако го върнеш в същият месец, в който си го взела ще го изтрие от компютъра и така ще го даде на друг. Но ако месеца е изтекъл, доктора вече го е отчел в касата като дадено направление, и да го върнеш, все си е тази, загубил е 1 бройка от това направление.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт