Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 269
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Според мен спешно посети невролог, аз скоро ходих, с доста по-откачено оплакване, даже няма да споделя какво, човека се държа много професионално, направи си ми обстоен преглед и т.н. и ми даде и адекватен съвет и терапия
Понеже мъжът ми има специфична автоимунна болест, диагностицирана рано по изключително неясни симптоми от невролог, а ранното диагностициране му спести инвалидизация, и може би дори живота, та от тогава гледам с друго око на невролозите. Иди се прегледай, па дано е хипохондрия.

# 541
Ще отида възможно по-скоро в такъв случай. Peace

# 542
Напоследък ми се случва да получавам едно схващане на стъпалата (и на двете ми се е случвало), нещо като крампа, но без болка, а палеца почва сам да се присвива въру показалеца и усещам сухожилието на стъпалото напрегнато, след известно време само се отпуска. Случва се предимно в моменти на физическо натоварване. А тази сутрин се събудих от типична крампа на прасеца, с болка за няколко минути...
Това дали има нужда от преглед и търсене на причина или просто са от нещата, които на всеки се случват от време на време?   

# 543
  • Sofia
Може да имаш липса на магнезий Thinking

# 544
Знам, че крампите се получават от липса на магнезии и обезводняване, но не мисля, че имам точно такъв дефицит.

# 545
  • на острова на мечтите
Знам, че крампите се получават от липса на магнезии и обезводняване, но не мисля, че имам точно такъв дефицит.
при мен се получава при смяна на обувки-ниски и високи и обратно. Вземам витамин Д в момента и крампите се уталожиха, слава Богу Peace

# 546
Искам да си изследвам вит. Д, но са 2 вида: Витамин D (1,25 ОН2-D3 )и Витамин D -общ. И двата ли се изследват. Много скъпо бе Crazy ... и Витамин B12 ...

# 547
  • Sofia
Колко да е скъпо Money

# 548
Никой ли не си е изследвал вит Д?

# 549
Здравейте. Три дена подред ядох плодове и пълнозърнести боклуци, зеленчуци и месо и сега корема ми е като в 5 месец издут. Споделете някакво лекарство, което да помогне с подаването и газовете.Пих еспумизан, но не ми действа по никакъв начин. Комфортекс справя ли се в такива случаи? Или пробиотик в такива случаи? Също тала гледах за Лесно начало на Аквасорс. Четох че се препоръчва заради ензимите и другите комплекси. Има ли някой да се е справил с този проблем с някой от тези препарати?
Благодаря предварително!

# 550
Здравейте до сега не съм си правила такова изследване със стъкълце (което го искат за чревен) и въпроса ми е дали ще окаже някакво влиянив това че имам хемороиди... за които ме е срам да отида на лекар :/

# 551
И мен ме е срам да ида на лекар за хемороидите, въпреки че ме мъчат от време на време. В Бургас има доктор, който ги премахва напълно, но пусти срам...

# 552
А дали ще пречат нещо на това излседване със стъкалцето (което не знам точно кое къде се лепи)

# 553
Инструкция, последното изследване е твойто
Острица Ентеробиоза (скоч лента) http://www.cibalab.com/documents/KindergardenGuide.pdf
Не влияе хемороида

# 554
Искам да си изследвам вит. Д, но са 2 вида: Витамин D (1,25 ОН2-D3 )и Витамин D -общ. И двата ли се изследват.
Никой ли не си е изследвал вит Д?

Аз съм си изследвала, Витамин D – общ. Струва 30 лв. в "Бодимед". След това се видя, че имам тежък дефицит на този специфичен витамин и оттогава съм на "Вигантол". Витамин D (1,25 ОН2-D3) не знам с каква цел се изследва, не съм запозната, но явно не е необходим, за да се определят нивата на този витамин в организма ти, ако това ще е целта на изследването. Питай и в лабораторията, като ходиш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт