Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 281
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Има ли разлика между Зиртек и Зиртек Д? newsm78Четох листовките в интернет, ама май не намерих разлика, освен в цената.

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 18:11 от Palmyra

# 106
Има ли разлика между Зиртек и Зиртек Д? newsm78Четох листовките в интернет, ама май не намерих разлика, освен в цената.
В Зиртек съдържанието на активната съставка Цетиризинов дихидрохлорид е 10 мг., в Зиртек Д концентрацията на последната е 5 мг., но пък е добавен и псевдоефедринов хидрохлорид, който е назален деконгестант.

# 107
Голяма е разликата. Зиртек Д има отбъбваща лигавицата съставка и е доста ефективен по мое мнение. За какво ти трябва?

# 108
Хора, както вече казах предстои ми колоноскопия, изключителна паника съм и се чудя как става дезинфекцията на апарата, който влиза знаете къде,  Mr. Green има камера и лампа и се чудя дали може да се дизенфекцира качествено....? newsm78 Ако има медицинско лице в темата, да помага..... Praynig

# 109
Хора, както вече казах предстои ми колоноскопия, изключителна паника съм и се чудя как става дезинфекцията на апарата, който влиза знаете къде,  Mr. Green има камера и лампа и се чудя дали може да се дизенфекцира качествено....? newsm78 Ако има медицинско лице в темата, да помага..... Praynig
Нямам идея, но са ми правили гастроскопия с пълна упойка и абсолютно нищо не усетих, нито имах проблеми после.

# 110
Нямам идея, но са ми правили гастроскопия с пълна упойка и абсолютно нищо не усетих, нито имах проблеми после.
Гастроскопията е друго, бъркат в стомаха, не в .....по малка е вероятвостта да пипнеш зараза, усещането не ме притеснява, аз съм издръжлива и при това знам, че ще е с упойка  Thinking

# 111
Гастроскопията е друго, бъркат в стомаха, не в .....по малка е вероятвостта да пипнеш зараза, усещането не ме притеснява, аз съм издръжлива и при това знам, че ще е с упойка  Thinking
Всичко ще мине без проблеми, ще видиш. Peace

# 112
Ще мине, ясно е, не ме е страх от самото изследване, а от безотговорен персонал дето мие уредите не както трябва ? Thinking

# 113

Капитан Морган, не бих се доверила и успокоила ако някой във форум ми каже, че му се е случвало. Редно е да се направи консултация и изследвания. Глава е това, някак без нея няма да е пълноценен живота  Laughing

Оценявам хумора ти, но правих консултация с няколко специалиста, предстоят ми консултации с още и никой не открива какъв ми е проблемът, а се чувствам ужасно! Чета постоянно и се допитвам с личният, за да разберем къде точно да ме прати, за да открият проблема!  Peace

# 114
правих консултация с няколко специалиста, предстоят ми консултации с още и никой не открива какъв ми е проблемът, а се чувствам ужасно! Чета постоянно и се допитвам с личният, за да разберем къде точно да ме прати, за да открият проблема!  Peace

Разкажи ни повече къде те стяга и кога се случва.  Peace Как се чувстваш когато се случи? Вие ли ти се свят?
Какви изследвания имаш? ЯМР? Скенер?
Врат сниман/сканиран ли е?
Спортуваш ли? Имаш ли проблеми с крайниците - подувания, болки? /търсим дискова херния/

Алетернативна медицина какво си правила?

Аз разсъждавам така - първо се отхвърлят страшните неща - тумори, доброкачествени образувания, мини кръвоизливи, множествена склероза. За това се прави ЯМР, Скенер или както прецени лекарят.
Следва УНГ - но синузит и уши /вестибуларен апарат/ трудно ще дадат стягане в задната част.
Очен преглед.
Препарати за оросяване на мозъка /съвсем умерено/.
Невролог.
Магнезий като допълнителен прием.
Иследвания на лимфа и лимфни възли.
Терапия за врат и рамене - шип във врата дава подобни симптоми.
Боуен терапия
Иглотерапия
Хомеопатия и фитотерапия.
Масажи, санатотиуми, йога.

# 115
Скрит текст:
bouquet
На някой занимава ли му се да ми погледне резултатите от ПКК и СУЕ, да ме притесняват ли някои завишени ст-ти?
На рентгенова снимка се видя разкъсване на връзка на глезена и разместване на ставата.

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 07:32 от ##bvlgari##

# 116
  • Mediterraneo
Абсолютно нормални изследвания.

# 117
Момичета, утре ще ходя да си изследвам TSH. Дали има значение за изследването това, че в момента съм в края на цикъла ми?

# 118
Момичета, утре ще ходя да си изследвам TSH. Дали има значение за изследването това, че в момента съм в края на цикъла ми?
Не

# 119
И аз знам, че няма значение денят от цикъла. Peace

Общи условия

Активация на акаунт