Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 271
  • 737
  •   2
Отговори
# 135
Сутринта имах нещо като кървава нишка ,след избърсване.Цикълът ми свърши миналият петък,и днес това,не е кръв ,просто нещо като нишка ,ако ме разбирате .Някакви идеи от какво може да е ,забравих да спомена ,че снощи правихме и секс,но непосредствено след него нямах нищо.

Кога ти е последната цитонамазка?

# 136
Сутринта имах нещо като кървава нишка ,след избърсване.Цикълът ми свърши миналият петък,и днес това,не е кръв ,просто нещо като нишка ,ако ме разбирате .Някакви идеи от какво може да е ,забравих да спомена ,че снощи правихме и секс,но непосредствено след него нямах нищо.

Кога ти е последната цитонамазка?
На мен пък днес при избърсване точица кръв, цикълът ми свърши във вторник, последна цитонамазка август....
ултразвук на яйчници преди две седмици, единия яйчник с фоликул....без други особевности....боли ме и кръст? Мого се тревожа..в понеделник на гинеколог...нали знаете, че съм от параноичкте  #2gunfire

# 137
Да, видях сестрата, когато подготвяше апарата.
Много странно, днес питах хирурга и ми каза, не няма фиброскоп със сменящ се накрайник, и каза че апаратът струва 180 000лв., накрайникът е с лампичка и камера и не може след всеки пациент за се купува нов, демонтират и измиват и дезинфекцират, камерата не струва лев и два....
много  е вероятно сестрата  да е разопаковала стерилизираният накрайник,който се опакова преди да го стерилизират, както всички инструменти по закон трябва да се прготвят.
Опакова се, всички инсрументе се мият с вода и после накрайниците се киснат в разтвор.....опакован  под налягане няма как да се сложи, нали има камера, ще се развали? newsm78

# 138
  • на острова на мечтите
Да, видях сестрата, когато подготвяше апарата.
Много странно, днес питах хирурга и ми каза, не няма фиброскоп със сменящ се накрайник, и каза че апаратът струва 180 000лв., накрайникът е с лампичка и камера и не може след всеки пациент за се купува нов, демонтират и измиват и дезинфекцират, камерата не струва лев и два....
много  е вероятно сестрата  да е разопаковала стерилизираният накрайник,който се опакова преди да го стерилизират, както всички инструменти по закон трябва да се прготвят.
Опакова се, всички инсрументе се мият с вода и после накрайниците се киснат в разтвор.....опакован  под налягане няма как да се сложи, нали има камера, ще се развали? newsm78
newsm78 ами модерните стерилизатори  работят на друг принцип. Исках да закача снимка на апарата,но не успях.

# 139
  • София
С гранофорин, някой боравил ли е скоро? Чудя,се с,какво мога да го впръскам в гърлото, като дете мазането с тампон бе много болезнено.
Сложи го в сламка и нека някой го издуха в гърлото ти
Разрежда ли се?
Разбрах, че не трябва да навлиза в белите дробове.

# 140
  • на острова на мечтите
Mimi,пардон,пардон  и пак пардон PraynigПрава си,сега се сетих,че после сестрата монтира на наконечника апаратчето  (камерата ),обаче след това и слагат един силиконов предпазител. Извинете,ама понякога чета и пиша без да се съобразявам, че не съм обяснила добре Embarassed
Мина ли вече изследването?

# 141
С гранофорин, някой боравил ли е скоро? Чудя,се с,какво мога да го впръскам в гърлото, като дете мазането с тампон бе много болезнено.
Сложи го в сламка и нека някой го издуха в гърлото ти
Разрежда ли се?
Разбрах, че не трябва да навлиза в белите дробове.
За самия препарат незнам, просто дадох предложение как да го приложиш на гърлото

# 142
Mimi,пардон,пардон  и пак пардон PraynigПрава си,сега се сетих,че после сестрата монтира на наконечника апаратчето  (камерата ),обаче след това и слагат един силиконов предпазител. Извинете,ама понякога чета и пиша без да се съобразявам, че не съм обяснила добре Embarassed
Мина ли вече изследването?
Не, при нас никой не слага силиконов предпазител, как да  дам да ми го вкарат.....като кой знае на кой е вкарван преди това Sick Sick Sick От друга страна това изследване ми е важно, имам проблеми с дебелото черво, последно ми е правена колоноскопия преди седем години...нямаше нищо страшно, но е хубаво на пет години да се прави това изследване...! #Cussing out

# 143
mimi.7299, къде ще я правиш колоноскопията, ако не е неуместно да попитам?

# 144
mimi.7299, къде ще я правиш колоноскопията, ако не е неуместно да попитам?
И това не съм решила....в държавната има дисциплина, но няма пари за дезинфекция, в частната има препарати, ама персоналът безотговорен, имам възможност и в София, защото съм от там , но не живея там....????? newsm78 Някой ако има предложения? newsm78

# 145
  • София
болница Доверие в Овча Купел. 3дни те държат, но те гледат под лупа.  Peace

# 146
  • на острова на мечтите
болница Доверие в Овча Купел. 3дни те държат, но те гледат под лупа.  Peace
Три дни за едно изследване,което трае 15 - 20 минути  newsm78 Провери, може и  половин ден да те задържат само.

# 147
Въпрос.  При раничка на шийката на матката прави ли се тест за хламидия,  защото ако има не може да зарастне раничката и при нераждали опасно ли е да се гори раничката? Защо не се прави директен тест за HPV, а първо се гори? 

# 148
Здравейте!

От около 3 месеца имам проблем основно с едното око. Сутрин е събуждам с надуто око. Кожата около окото е много суха. Мажа го с какво ли не. Алергозан пия и пак не се оправя. Много се надува и боли Sad Ходих при кожен лекар, тя ми изписа крем за лице и фон дьо тен за 70 лева... Не си ги купих, защото просто я видях как тя искаше да ми ги продаде тези неща без да приеме проблема ми.Чудя се дали очен лекар ще знае какво ми е Sad

Пробвай при очен, може да има някакво вътрешно възпаление, някое каналче нещо да е запушено.
Какво лечебно може да има в един фондьотен.

# 149
  • на острова на мечтите
Здравейте!

От около 3 месеца имам проблем основно с едното око. Сутрин е събуждам с надуто око. Кожата около окото е много суха. Мажа го с какво ли не. Алергозан пия и пак не се оправя. Много се надува и боли Sad Ходих при кожен лекар, тя ми изписа крем за лице и фон дьо тен за 70 лева... Не си ги купих, защото просто я видях как тя искаше да ми ги продаде тези неща без да приеме проблема ми.Чудя се дали очен лекар ще знае какво ми е Sad

Пробвай при очен, може да има някакво вътрешно възпаление, някое каналче нещо да е запушено.
Какво лечебно може да има в един фондьотен.
на очен лекар. Може да е вътрешна инфекция.

Общи условия

Активация на акаунт