Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Възможно е. По едно време работех денонощно, не спях, не се хранех като хората, само нерви и главоболия събирах, дори забравях да посещавам 00  Sick От тогава започна всичко. И до сега ме мъчи страшен запек, болки в корема, тежест и т.н
Опитай с отвара от дафинов лист и кора от лимон био  (само жълтата част, защото бялата горчи Sick), а може и без нея. Много помага при болки в корема bouquet
Болките са от спазъм на червото и натрупани газове, дафиновия лист действа ли газогонно!

# 166
  • Deutschland
Danilu, много ти благодаря  bouquet

Мими, възможно е. Корема ми постоянно се бунтува, все едно три деца се гонят вътре, а не съм бременна. Усещам пулсации в корема, все около пъпа. Чак следващият петък имам час при гастроентеролог и до тогава ще се побъркам

# 167
До кой ден може да се прави процедурата за премахване на полит във влагалището? Има ли изобщо значение и какво?

# 168
До кой ден може да се прави процедурата за премахване на полит във влагалището? Има ли изобщо значение и какво?
Да не става въпрос за полип на матката?

# 169
Danilu, много ти благодаря  bouquet

Мими, възможно е. Корема ми постоянно се бунтува, все едно три деца се гонят вътре, а не съм бременна. Усещам пулсации в корема, все около пъпа. Чак следващият петък имам час при гастроентеролог и до тогава ще се побъркам
И аз съм така....вече месец и повече...началото на май ще ходя на колоноскопия....дано няма нищо Praynig

# 170
  • Deutschland
Мими, дано. Дано всичко е наред. Досега съм нямала никакви здравословни проблеми и сега съм като в небрано лозе.

# 171
  • на острова на мечтите
Тук е много разпространена тази отвара и действа почти веднага. Мисля,че дафиноият лист има успокояващ ефект, при колики, а и много други полезни качества. Аз го използвам много в кухнята chef

# 172
Тук е много разпространена тази отвара и действа почти веднага. Мисля,че дафиноият лист има успокояващ ефект, при колики, а и много други полезни качества. Аз го използвам много в кухнята chef
Ще взема да направя, колко листа, колко вода...?

# 173
  • Бургас
Мога ли да забавя малко цикъла си , че ми предстои пътуване събота и неделя.....

# 174
Мога ли да забавя малко цикъла си , че ми предстои пътуване събота и неделя.....

Да, пий по едно разтворимо хапче Витамин с сутрин и вечер първите 2 дни, а после по едно.

Други дивотии не прави  Peace

Дами, дафиновия лист е билка, която бързо става отрова. В миналото се е използвала за предизвикване на маточно кръвотечение и аборт. Силен алерген е. Умната!

Дафиновия лист има силен протовопаразитен и атибактериален ефект. Същото ще получите ако пиете невен без да получите кръвоизлив или аборт.

# 175
На какво може да е симптом солен вкус на езика и нещо като изтръпване на езика?

# 176
  • на острова на мечтите
1или2 листа,300 мл. вода и около 3 см кора от лимон.

# 177
Да не става въпрос за полип на матката?

Да.

# 178
1или2 листа,300 мл. вода и около 3 см кора от лимон.
Ще приготвя много внимателно...имаме домашно дърво дафин

# 179
  • София
Вчера изпих и 5тото хапче от Клацид. Нямам особено подобрение (вече 3та,седмица възпалено гърло, понякога,и лека кашлица), дробовете са ок, според лекарката.
Яд ме е, че не взех опаковка със 7таблетки.
Сега да продължа ли? Вечер го приемам.

Общи условия

Активация на акаунт