Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Според вас при главоболие в тила, което продължава 3-4 дни и се усилва при умерени физически дейности до нетърпимо, на какъв доктор се ходи

# 481
  • Bulgaria
Знаете ли колко време може да се пие чай от мечо грозде за възпаление на влагалището ?

# 482
  • Бургас
мечо грозде се пие при цистит - една седмица

# 483
  • Bulgaria

А по колко се пие на ден ,защото навсякъде пише различно ?

# 484
Според вас при главоболие в тила, което продължава 3-4 дни и се усилва при умерени физически дейности до нетърпимо, на какъв доктор се ходи
Първо си измери кръвно налягане и спрямо резултата посещаваш личния си лекар,ако нямаш такъв към спец. обща медицина или вътр.болести

# 485
  • Бургас

На пакетчето с чая не е ли описано - забравила съм вече.
http://чайове.com/описание-и-приложение/мечо-грозде-arctostaphyllos-uvaursi

# 486

ама ти не го пий ако не е по предназначение.

# 487
  • на острова на мечтите
Много вероятно имаш шипове на шийните прешлени. Аз губех съзнание за няколко секунди,докато се наместиха и сега страдам само от главоболие,ако седя дълго в определена поза(когато работя продължително седнала и с наведена глава над бюрото). На времето ходих на ортопедичен хирург и направих рентгенови снимки,където се видяха шиповете.  Правих масажи при физиотерапист. Гимнастика и диклофенак инжекции.

# 488
  • София
The Дорис, лекарят й е казал същото, което ти написа.
 Peace

# 489
The Дорис, лекарят й е казал същото, което ти написа.
 Peace

Ще се оправи скоро надявам се  Peace

# 490
Благодаря
Мисля да мина кардиолог и УНГ( имам и сенна хрема), ще продължа с невролог и очен, ще включа и ортопед

# 491
Имам следните оплаквания:
- липса на цикъл вече втори месец
-бълбукане в яйчниците/все едно малки топчета се блъскат там/
-бяло течение с леки съсиреци
-тежест в долната част на стомаха

Направих безброй тестове за бременност и всички са отрицателни. Час за лекар ми е определен след две седмици чак, защото гинеколожката не е  в Бг, а с други не ми се занимава.
Възпалени яйчници ли да очаквам или?

# 492
Имам следните оплаквания:
- липса на цикъл вече втори месец
-бълбукане в яйчниците/все едно малки топчета се блъскат там/
-бяло течение с леки съсиреци
-тежест в долната част на стомаха

Направих безброй тестове за бременност и всички са отрицателни. Час за лекар ми е определен след две седмици чак, защото гинеколожката не е  в Бг, а с други не ми се занимава.
Възпалени яйчници ли да очаквам или?

2 м без цикъл....не бих чакала толкова време,за да отида на гинеколог.

# 493
Здравейте,
Утре имам възможност да отида на гинеколог за цитонамазка, но ще ми бъде 6-ти ден от цикъла. Ще имам идва цапащо леко кафеникаво. Как може да повлияе на резултата. Защото ми е важно сега да ида, понеже после незнам кога пак ще имам възможност...а искам да го съчетая и с мамолог.
Благодаря предварително.

# 494
Здравейте момичета!
Няма към кого да се обърна в момента..далеч съм от цивилизацията, а интернета ми е оскъден.
Преди седмица и половина,след бръснене ми излезе нещо като лилаво петънце - отдадох го на забит косъм и не му обърнах внимание. Днес обаче го погледнах - станало е релефно и леко кафенишкаво, няма вече този лилав отенък. В основата му имаше 3 косъма от един фоликул -издърпах ги с пинсета и излезнаха с лекота, за разлика от другите косми, които са ми много здрави и твърди. В средата на това нещо, което прилича на малка, бледо кафява бенка има червена точица, която подозирам, че е бил или все още е, забитият косъм. Не ме боли, не усещам нищо от там - просто ми е интересно, имате ли опит с нещо такова, поне за да спя спокойно докато стигна до кожен лекар...

Общи условия

Активация на акаунт