Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 636
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Моля някой, който има hotpoint Ariston 6 компл., да ми помогне с настройката на отложен старт.  Praynig Благодаря предварително.

# 631
##Bvlgari##,
Това е указано в инструкцията:
Скрит текст:

# 632
PAV1, много ти благодаря, в моите инструкции имаше имаше преводи на всякакви други езици, но не и на български.  Hug

# 633
Днес като пускам съдомиялната,водата спряла за малко без да забележа.връщам се в кухнята и тя не работи,а показва само това на дисплея

Тръгна да работи само като я изключих от контакта.изкара си програмата и пак като я включих свети това и не може да се пусне.после като я включих и изключих от контакта тръгна.съдомиялната ми е Беко купена от Технополис,ако искаш да я дам на сервиз ще трябва да я закарам там нали?
Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо

# 634
 Fifty Shades,
Почисти филтърчето на входящата вода.

Скрит текст:

# 635
  • Berlin
Моята миялна има дъх на препарат, предната пак беше така. От какво може да е?

# 636
##Bvlgari##,
Скрит текст:

Моля те,  ако имаш цялото упътване на бг да го снимаш, и при възможност качиш . Може и на лични.
Предварително ти благодаря за отделеното време.
Моята книжка също е на руски.

# 637
# 638
Здравейте имам съдомиялна на whirlpool. Не знам модела точно какъв е. За 10 комплекта, А++, 8 програми 6то чувство.
В магазина имаше два модела моя и един по евтин и продавачката ме убеди да взема по скъпия защото имала половин зареждане. До сега обаче така и не го виждам това половин зареждане.
Имам една бърза програма 25мин имам и една за 1 час имам и опция някакво експресно миене което ми съкращава програмата на половина, имам и право да избирам само горна или долна тава. Да обаче братовчедка ми има същата но бял цвят и има бутон 1/2. Kое от всички мои опции е половин зареждане??

# 639
Моля те,  ако имаш цялото упътване на бг  при възможност качиш .
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=e5d014c4e5
http://www.technopolis.bg/medias/sys_master/h9c/h5a/905491208604 … f?attachment=true  Peace

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 21:58 от Анонимен

# 640
##Bvlgari##,
Скрит текст:

Моля те,  ако имаш цялото упътване на бг да го снимаш, и при възможност качиш . Може и на лични.
Предварително ти благодаря за отделеното време.
Моята книжка също е на руски. Аристон за 6 комплекта

# 641
Благодаря ти много за отделеното време. Въпреки разликата в модела, поне ще имам по ясна предства.

# 642
Благодаря ти много за отделеното време. Въпреки разликата в модела, поне ще имам по ясна предства

# 643
  • София
Пиша пак с моята одисея със съдомиялната.
Оказа са че при приключване на работа, вода не се събира сега, а след ден например се "връща" на дъното.
От какво може да е? Проблем ми е че като остане и замирисва Sad

# 644
  • София
Здравейте имам съдомиялна на whirlpool. Не знам модела точно какъв е. За 10 комплекта, А++, 8 програми 6то чувство.
В магазина имаше два модела моя и един по евтин и продавачката ме убеди да взема по скъпия защото имала половин зареждане. До сега обаче така и не го виждам това половин зареждане.
Имам една бърза програма 25мин имам и една за 1 час имам и опция някакво експресно миене което ми съкращава програмата на половина, имам и право да избирам само горна или долна тава. Да обаче братовчедка ми има същата но бял цвят и има бутон 1/2. Kое от всички мои опции е половин зареждане??
1/2 зареждане би трябвало да ти е опцията , да избираш само горна или само долна кошница.

Общи условия

Активация на акаунт