"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Една теория!
Александър е напуснал болницата, защото е преценил, че любовта му е по-важна, съответно да не се сприятелява с Калин и да се бори за Биляна!

# 226
# 227
Ейй,без плеймейтка не може... #Cussing out

# 228
  • Бургас
Перица_Йоксич , като споменахте Аристотел се хвърлих се в объркващи размисли...
Ако съдим по слогана на сериала - "Това е съдба. Трябва ли да я приемеш?"- имаме си направо трагична вина - противопоставяне на съдбата. (Дано филмът не се окаже класическа трагедия.)Тогава протагониста май е д-р Генадиев!? А не  Александър. А антагониста - Виолета Захариева. На пръв поглед на него му съчувствам, а тя никак не ми харесва. Обаче на втори - тя поне слага всички карти на масата. Може да е меркантилна и манипулативна, но поне "жертвите" й са информирани. Той - воден от любов към жена си, дефакто извършва две престъпления - открадна чуждо дете и се отказа от своето. ... Кой е добрият и кой лошият!? Както и в  живота - няма бяло и черно, има нюанси.  

# 229
  • ES
Анализ не бих казала, просто сравняване с другите лекарски сериали, все Хамерикански. Все едно да сравняваш България и щатите и да цъкаш език.

# 230
  • Там,където се събуждам щастлива.
Лично аз не очаквам от този сериал да стана лекарка, та дозата медицина ми допада. И наистина е прекалено да се сравнява Америка и България.

# 231
Коя е плеймейтката?

# 232
Ася Капчикова. Последната избрана.

# 233
Ася Капчикова. Последната избрана.

Ясно. Благодаря.

# 234
  • гр. Варна
Лично аз не очаквам от този сериал да стана лекарка, та дозата медицина ми допада. И наистина е прекалено да се сравнява Америка и България.

+1  Peace

Не разбирам дисекцията, която правят на сериала. Който може по - добре да се мята на сценарий и режисура.  Whistling
Няма как да се направи сериал на нивото на коментираните в линка от Marsia Ако е като тях - копираме, ако има разлики - не е достатъчно добър  Crazy

# 235
Да се запиша и тук. Не е кой знае какво, но историята е горе-долу вълнуваща, а и актьорите са добри. Като за първи опит на тази тематика - бива. Има и много какво да се желае разбира се, но аз си гледам всичко българско без големи очаквания и рядко съм разочарована, даже напротив. Wink

# 236
  • София
Не е точно зле сценария, според мен, става за сапунка. Изпълнението куца. Не знам пари ли им липсват, няма грам човек по коридорите на тая болница, чак пък толкоз. За статисти нямат пари, за озвучители нямат, за читави актьори май също нямат. Как да стане?

# 237
  • Разпиляна във въображението
През почивните дни си говорех с един доктор за сериала. На него му допада. Е, разбрал е каква е диагнозата на момчето с клизмите  Laughing Каза, че си е доста реален. Дори тези неща с коридорите и размотаващите се техници по стаите. Говорехме и за други неща, но едно нещо разбрах за себе си - филмът престава да бъде за мен лекарски. Няма смисъл да се тровя с това, при условие, че мога да гледам Анатомията на Грей и там да се нагледам на няколко доктора как бъркат в кървища, техника навсякъде, изследвания и къде къде по ясно разказани истории. Сега просто ще следя нишката с личните съдби и никаква лекарска история. Laughing

# 238
Интересно, а моите познати доктори и работещи в здравната система хора, казват - толкова ни е писнало по цял ден от  болести, че не бих си причинил/а и вечер да гледам хора в престилки и диагнози. Така и не са гледали нито Хаус, нито анатомията на Грей... напълно ги разбирам.

# 239
  • Разпиляна във въображението
Не съм доктор, а и доколкото гледам лекарското хич не е като в Хаус и Анатомията.

Общи условия

Активация на акаунт