"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Ъхъм, и родителите й са я гаджосали с Калин вероятно, насила, тя не е искала, затова веднага се влюби в Сашо. Flutter

# 271
Биляна ме дразни много мен. Калин и Сашко са ми симпатични, макар че действията на втория с Биляна не ги разбирам, толкова пък да не може да се контролира, за големи хора става въпрос, не за пубери. Уж са приятели с Калин, а зад гърба му с жена му... Опита се да избяга, което беше най-тъпото, че и не успя да устиска.  Tired

# 272
...Не е честно - ще го отсвири Биляна, после баща му ще прехвърли обичта си към другия ... Кофти се получава...
[/b]Кофти - да. За нечестно - не знам. В началото изглеждаше сякаш Калин неволно е откраднал живота на Александър, сега изглежда се получава обратното. За зрителите ще остане да се чудят чий живот е 'по' откраднат. Предполагам...

Калин засега е заложен като положителен герой.Но ми е интересно каква метаморфоза ще претърпи като стане ясно всичко това-първо Биляна,после баща му и Александър.Или ще си остане пак добър .
Пиарката и Калин ми харесват повече като двойка,чисто визуално. Laughing

# 273
Не мисля, че ще остане положителен, точно обратното ще стане.  Peace

# 274
Сигурно го готвят за злодей...
Усещам как Генадиева и Генадиев ще поемат родителско-арбитърска роля в отношенията между младите. Като се намесят и Захариеви ще стане една ... Четиридесет и осем серии не могат да ги оправят.

# 275
Е какви пък толкова приятели са Калин и Александър, познават се отскоро, станаха си симпатични, толкоз. Същата работа и с Биляна, разбир се, но по-често се говори за любов от пръв поглед, отколкото за приятелство от пръв поглед.

# 276
  • гр. Варна
simpatikonia Аз си мислех, че серията ми се е сторила по - динамична заради винцето  Mr. Green а то се оказва, че не само аз съм на това мнение  Grinning
Калин, като персонаж не ми харесва, но като актьорска игра Димо Алексиев е на първо място в класацията ми.
Сцената с махането на маската на Биляна в операционната и на мен ми дойде в повече, но сцената и със Сашко в тоалетната ми хареса - получи им се търсената химия  Flutter
Сцената със семейната двойка от катастрофата ме разплака - да бяха взели това момиче за главната женска роля!

# 277
Сигурно го готвят за злодей...
Усещам как Генадиева и Генадиев ще поемат родителско-арбитърска роля в отношенията между младите. Като се намесят и Захариеви ще стане една ... Четиридесет и осем серии не могат да ги оправят.
Joy Joy Joy

Скрит текст:
simpatikonia Аз си мислех, че серията ми се е сторила по - динамична заради винцето  Mr. Green а то се оказва, че не само аз съм на това мнение  Grinning
Калин, като персонаж не ми харесва, но като актьорска игра Димо Алексиев е на първо място в класацията ми.
Сцената с махането на маската на Биляна в операционната и на мен ми дойде в повече, но сцената и със Сашко в тоалетната ми хареса - получи им се търсената химия  Flutter
Сцената със семейната двойка от катастрофата ме разплака - да бяха взели това момиче за главната женска роля!

Много добре й се получи.И аз така . Peace

# 278
Е, ще чакаме сезон 2 Simple Smile

# 279
Е какви пък толкова приятели са Калин и Александър, познават се отскоро, станаха си симпатични, толкоз. Същата работа и с Биляна, разбир се, но по-често се говори за любов от пръв поглед, отколкото за приятелство от пръв поглед.

Е, и да не са приятели, Калин му помогна, малко или много се сближиха. Не го намирам за правилно аз. Като са се харесали с Биляна, да се вземат, да казват на Калин и да се свършва.  Mr. Green

# 280
Между другото Калин има "материал" да се развива като отрицателен герой. Пък и ролите на Димо Алексиев, с които ни е познат досега, са все такива. Няма да се изненадам особено, ако егоистичното в него вземе връх и започне да показва лошите си черти.

Да се направи лош образ е по-лесно. Димо Алексиев ще се справи отлично. Само дето нещо с образа на "добрия доктор" нещо не се справят блестящо. Не ми харесва характерът му и това си е. Много е подмолен, потаен, после изведнъж се показва голям герой. Не харесвам такъв тип хора, които не са поставили в ред вътрешния си свят, но много държат да бъдат герои.

Според мен Сашко ще разбие живота на Биляна (и то задължително с най-добри намерения) Grinning.

# 281
  • ES
simpatikonia Аз си мислех, че серията ми се е сторила по - динамична заради винцето  Mr. Green а то се оказва, че не само аз съм на това мнение  Grinning
....
Joy Joy Joy  Peace

# 282
Да, момичето с катастрофата беше много симпатично, пък и наподобяваше Буковска малко сякаш.

# 283
Димо много ми хареса в кратката сцена, когато каза на мъжа (който пое вината на жена си) да си свали ръцете от него. Така искрено му го изсъска...

# 284
Калин ме кефи отвсякъде. Дано екранната му съдба не е да се превърне в тъп злодей.
Няма да им го простя на сценаристите #Cussing out.

Общи условия

Активация на акаунт