"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Май Сашко отива в болницата с хазаина, а?
Иии.. ще се върне, разбира се, на работа. Wink

# 256
Горкия Калин.

# 257
  • София
Тази Биляна е много зле.
Определено Калин ми е най-симпатичен за момента.
А стария Генадиев какъв е чехъл, прекалено властна е ролята на жена му.

# 258
Сега разбирам защо детското отделение в Инфекциозна беше в трагично състояние преди 10-тина години, много малко деца. Wink
Не разбрах как гласуваха - за или против?

# 259
Калин с пиарката ли се утеши или само така ми се стори? newsm78

# 260
  • Разпиляна във въображението
Поправете ме, ако греша, но ми се счу в разговора със Захариев, че имали детско като слънце и при един дъжд всичко ще се отиде. Затова и много се изненадах като казаха 300 000 за покрив и си помислих - доста златен покрив над едно единствено отделение.

Малко в повече ми идва като започнат с някакви разправии над пациенти, на които им спира сърцето, после си махат маските, а Биляна винаги им пуска ток. Тя не беше ли анестезиолог? Калин пък се отказа, клекна, сърцето заби и той стана Laughing

Горкият Калин Hug

На Сашо бързо му падна пердето като отиде в болницата - хем реши да остава, хем награби мацето в тоалетната Whistling

ПР-ката май е със Сашо в рекламата за утре Thinking

# 261
Със Сашо е да, в квартирата.
Май ще изкара така нещата, че уж е спала с него и на Биляна още ще и клюмне джуката.

# 262
И  на мен ми се стори, че Сашо е с пр-ката.

# 263
Епизодът ми хареса доста, даже надмина очакванията ми, може би защото очаквах по-вяло развитие на нещата. А то - катастрофи, опит за самоубийство, стрелба, борд на директорите... и чай с кардамон Grinning.

Калин - май е единственият мъж на място в сериала, но ще си остане недооценен. Да не говорим как ще се почувства, когато тати Генадиев разбере, че Сашко е неговото момче... Не е честно - ще го отсвири Биляна, после баща му ще прехвърли обичта си към другия ... Кофти се получава. Сигурно събитията ще го озлобят донякъде, но честно казано хич не го виждам като злодей или пък да стане отрицателен герой.

В сцената със Сашо в задния двор Калин пак беше невероятен - има подход това момче. Според мен Калин искаше да го предизвика да се върне и ако имаше срещу себе си мъж от своя калибър, непременно щеше да успее Peace.

Хареса ми как играха двамата от семейната двойка с катастрофата.
Калин разкри измамата с това кой е шофирал, но постъпи доста безчувствено, без да зачете мнението на Биляна и съответно изгуби точки пред нея. А на този етап тя само си търси повод да го отсвири.

А сцената с това как Генадиев яде зеле в кабинета си .... нямам думи #Crazy. Човек от народа го дава, докато Захариев беше толкова загрижен за паричките и доходите си, че дори не погледна храната. Пък и като знаем той и семейството му по какви заведения се хранят, не е за чудене.

# 264
  • Sofia
Не знам какво не й разбирате на Биляна - животът и е монотонен, работа, спане, работа, спане, мъжът й не иска нищо друго.
И аз съм вече на години, но на нейната възраст - вихър, лудост, искри, желание да бъдеш с някой, който само с поглед ти вдига пеперудите в стомаха...иска емоции момичето, иска да е обичана СТРАСТНО  Mr. Green. Не виждам нищо неразбираемо.

# 265
Не знам, тя трябва да е към 30-годишна в сериала, какви пеперуди, живее с мъж...
Аз на 30 години бях минала етапа с пипиругите. Laughing

# 266
  • ES
Не пеперудите търси Биляна и малко разнообразие, просто търси истинското и казват, че сърцето не подвеждало...

# 267
...Не е честно - ще го отсвири Биляна, после баща му ще прехвърли обичта си към другия ... Кофти се получава...
Кофти - да. За нечестно - не знам. В началото изглеждаше сякаш Калин неволно е откраднал живота на Александър, сега изглежда се получава обратното. За зрителите ще остане да се чудят чий живот е 'по' откраднат. Предполагам...

# 268
[В началото изглеждаше сякаш Калин неволно е откраднал живота на Александър, сега изглежда се получава обратното. За зрителите ще остане да се чудят чий живот е 'по' откраднат. Предполагам...

Дано подредят по-непредвидимо нещата...
Иначе ще се превърне в най-обикновена сапунка...  със сълзи и чай, чай и сълзи...
За Калин  и Пиарката - уиски  Grinning.

# 269
Според мен търси себе си и нещата, които да избира ТЯ самата, било в работата, било в личния живот.
Иска да решава, но пък изглежда я е страх да се изправи срещу всички и да бъде категорична. И определено се държи незряло, може би защото е раснала в златна клетка и не се е борила истински за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт