"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Мисля, че ще има обрати, в анонса видях някаква динамика. Praynig

# 211
Със сигурност ще има. Но от видяното дотук всички важни моменти ще са плод на стечение на обстоятелствата а не на действия на героите. Нищо добро не чака рейтинга на този сериал.

# 212
  • ES
Аз мисля, че ще има някаква завръзка около новия Управителен съвет на директорите и Генадиев-старши. А и в сериала до сега все подхвърлят, че главния лекар не се харесва много на хората от министерството и търсят повод да го отстранят. И мисля, Василев ще му помогне по някакъв начин.

Кой беше дядото с пушката от трейлъра?

# 213
Дядото с пушката е бащата-комарджия на д-р Василев.

# 214

По-скоро старият професор с метастазите.

# 215
  • ES
А, не мисля, че беше проф. Камбуров, този имаше брада и мустаци.

# 216
  • Пловдив

По-скоро старият професор с метастазите.
бащата е.

# 217
  • София
Гол запис, че много сте изписали, а аз не съм догледала още последната серия Simple Smile

# 218
И аз започнах да го гледам. На мен ми харесва Simple Smile

# 219
Освен това са толкова различни от нас по характер, че дори не ги усещам като мои деца. Синът на сестра ми го усещам като моя кръв повече от моите собствени.

Това е много грозно изказване  Stop Надявам се, го пазиш за себе си само и осъзнаваш каква болка може да причинят подобни приказки на децата ти.

Ужас! Пропуснала съм го нагоре това изказване... Тъжно ми стана за децата, че са и три!

И кое е ужасното !!! Аз ги обичам повече от всичко на света. Просто не приличат на мен по нищо. Само се чудите от кво да се ужасите и не вниквате в смисъла

# 220
Освен това са толкова различни от нас по характер, че дори не ги усещам като мои деца. Синът на сестра ми го усещам като моя кръв повече от моите собствени.

Това е много грозно изказване  Stop Надявам се, го пазиш за себе си само и осъзнаваш каква болка може да причинят подобни приказки на децата ти.

Ужас! Пропуснала съм го нагоре това изказване... Тъжно ми стана за децата, че са и три!

И кое е ужасното !!! Аз ги обичам повече от всичко на света. Просто не приличат на мен по нищо. Само се чудите от кво да се ужасите и не вниквате в смисъла

Дам, седя и се чудя, как да го вникна тоя смисъл, като няма мисъл.  Там горе в най- първият цитат.

# 221
Офф, не разваляйте темата за сериала моля. Skrekkelig, ако може не им обръщай внимание, че няма да се спрат и темата ще стане мазало.  Hug

# 222
  • ES
Цитат
Героите в новия български сериал „Откраднат живот” по Нова се изправят пред трудните последствия от необмислените им решения в епизодите във вторник, сряда и четвъртък тази седмица.

Александър взе решение да послуша разума пред сърцето си и ненадейно напусна болница „Свети Кирил”. Още във вторник зрителите ще видят как колегите му ще приемат новината и най-вече каква ще бъде реакцията на Биляна. Преди да напусне София и да се върне във Варна, Алекс ще реши да прекара малко време насаме със себе си. Съдбата отново ще се намеси и по време на своята разходка той случайно ще срещне Евгения Генадиева, с която дълго ще разговаря. Дали тази съдбовна среща ще промени решението му и той ще се върне на работа?

Съдбата ще бъде главно действащо лице в „Откраднат живот” и през тази седмица и няма да остави някои необмислени действия без последствия. Д-р Генадиев ще бъде изправен пред професионални затруднения, но тревогите за тях бързо ще отминат, за да бъдат заменени от други. В болницата ще се върне наскоро изписаната Мила, на която Генадиев направи секцио, но заради други ангажименти остави специализантката Галя да довърши процедурата.

Извън личните отношения между докторите болница „Свети Кирил” ще продължи да приема пациенти с различни диагнози и съдби. Тази седмица в сериала ще участва и Мис Плеймейт 2016 Ася Капчикова, а какви са нейните оплаквания и в каква роля ще влезе зрителите ще разберат съвсем скоро.

Не пропускайте епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.
http://novatv.bg/accents/view/11629/%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1% … 0%B2%D0%BE%D1%82/

# 223
  • София
За тези, които чакаха проблеми с родилката със секциото - ето на. Grinning

А как не ми се искаше да влизат в сериала разни известни личности и прочие - сега пък плеймейтка... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 224
Недей така, момичето не е толкова известно, аз миналия месец научих за нея от Черешката на тортата и съм впечатлена като се има предвид каква слава им се носи на плеймейтките.....
А и сигурно ще виждаме доста лица за епизодични роли

Общи условия

Активация на акаунт