Август още е далече, но мама знае пола вече

• 56 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Ама цената и  #Crazy

# 601
  • София
Аз мисля да взема шише(та) на Нук и механична помпа на Авент. Поне засега това е плана. Шише като за начало едно - стъклено и с каучуков биберон, за да видим как ще потръгне кърменето. Пък ако се налага ще докупуваме.

# 602
И аз мисля първо
Механична на авент ако
Ми трябва ел тогава иначе ей така да давам такива пари не мисля

# 603
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Според мен елекртическата има смисъл ако ще се изцеждате и давате от шише за постоянно.
Иначе, при регулирана кърма помпата се ползва за доста кратък период.

# 604
Добро утро мамита Simple Smile Записвам се и аз- казвам се Ива , на 33 години и съм бременна с първото ми бебенце- момиченце. Термин- 25л08л2016 г. Simple Smile Надявам се да ме приемете в групичката ви. А сега се връщам да чета назад, че много сте писали , а определено имам какво да си записвам Simple Smile))

# 605
Христос Воскресе!!! Господ да пази всички нас и малките ни слънчица и да ни дари с много здраве.

# 606
Христос Воскресе! Нека всички гушкаме своето живо и здраво лятно чудо Simple Smile)) Бъдете здрави и щастливи! Simple Smile))

# 607
Христос Воскресе! Бъдете здрави и благословени вие и вашите семейства! Много щастие и късмет!

# 608
  • София
Ивка, добре дошла! Тук при нас е много уютно Simple Smile

Колкото до помпите... Електрическата за мен е някакъв краен вариант, ръчната върши чудесна работа. Ако има нужда от помпа - няма особена разлика. Ако има достатъчно кърма - помпа изобщо няма да трябва.

# 609
Христос воскресе нека господ бди над нас , семействата ни и нашите бебета през целият живот !

# 610
Воистина Воскресе  Flowers Four Leaf Clover easter easter Живи и здрави да сме.

И аз съм с термин 25.08.16, въпреки че подозирам ще е по-рано. Божа работа. Simple Smile

# 611
Воистина Воскресе!! Здраве и благоденствие на всички!!!  bouquet

Моя термин е на 27.08.2016г.  Peace

# 612
Христос воскресе! Живи и здрави!
За килограмите и аз се притеснявам вече, с първото чак в 7месец качих първото кило, а сега съм още в 6-ти 24 +5 дни и съм +6 кг
Име отдавна избрахме, при нас ще е на Свеки, понеже пък дъщеря ми е на моята майка и викаме, айде да са доволни, но и имената си ни харесват, ако не бях харесала, щях да се замисля дали да кръщавам на някой
viktoriq_k92 , аз съм ползвала шишета и помпа Авент, доволна съм и сега купих пак такива шишета.
Аз съм ползвала 2 ръчни помпи, много време бяхме на цедено, не ми беше проблем, добре ми е с ръчна. А сега се надявам след 2-годишно кърмене да успея по-лесно с бебето.

# 613
  • Бургас
Воистина Воскресе, момичета! Здраве и щастие за вас и семействата ви!  easter

# 614
Добро утро. Малееееее , колко неща сте изписали и то важни Simple Smile
Благодаря за посрещането. Сигурна съм ,че е уютно при вас Simple Smile
Аз като чета по колко кг сте качили , чак ви завиждам. При мен е слонска работа. Но след раждането всичко ще възстановя с правилно хранене и много движение Simple Smile
Първо терминът ми бе за 04.09.2016. След това се установи че вървим със седмица напред - дълга мома ще е Simple Smile и стана 30.08. На 15л04 бях на ФМ и доки ми каза , че за по-сигурно ме пише с термин 25.08 , защото растем големи Simple Smile А и с цезарово  ще раждам , така че знам ли......... Определено ще е по-рано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт