Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
-
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
-
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mure et Musc на L'Artisan Parfumeur?
-
Какво представлява Националният ден на парфюмерийната индустрия?
). По-лесния за харесване от двата, според мен. Eau de Gentiane Blanche е по-зелен, суров и натуралистичен. Мисля определено би ти харесал. Аз лично харесвам и често нося и двата, като не намирам никакви препратки в нито един към чушките. Grey Flannel съм тествала преди време, но нямам спомен
, писала съм хиляди оди за него 
, съгласна съм с мнението на приятелката на Zozina, че са горчиви, тревисти, воднисти, доста сапунени, за мен лично и доста ретро. Не споделям ентусиазма и за градините на Hermes, че са лесни за носене. Изобщо, творчеството на Елена не е лесно, трябва си химия с парфюмите, и покупката без тест означава, че сте готови и сте прежалили предварително парите, които сте платили за парфюма
Много ментов и силно евкалиптов в началото, силно медицински, имах чувството, че са ме намазали със спирт, преди да ми поставят инжекция, много алкохолен, нещо като да плуваш в басейн от джин
, но после омекна и стана доста поносим, но началото му е потресаващо