Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 585

Здравейте, тука съм ,ама от сутринта напред назад,болници, изследвания и само ви попрочетох отгоре отгоре. Благодаря ви още един път за подкрепата,днеска съм значително по-добре.
Излезе ми цитонамазката най-после - PAP 1 - супер. Simple Smile Относно другите изследвания за сега е излязъл само прогестерона който е  4,58 при реф. стойности - 0,60 - 4,70, как е според вас?

Орхидейка, напълно ми е познато това с подпитването,ама аз вече взех да ги режа или да се правя на разсеяна като ме питат и на всички съм им била игнора, че иначе става нетърпимо.  Mr. Green

# 586
Илейн, чуден си ти е прогестеронът.  Hug
Много мразя и аз такива подпитвания и подмятания. Аз малка родих първото си дете, та не съм имала такъв проблем, но съм слушала подобни приказки и ги скастрях да си затварят устите и да не се бъркат в чужди паници.

# 587
  • Бургас
Какви са мерните единици на прогестеронът ? Приличат ми на стойности за фоликулярна фаза.

# 588
Какви са мерните единици на прогестеронът ? Приличат ми на стойности за фоликулярна фаза.

nmol/l

Няма фази, както е било друг път.

# 589
R_N,не е изчезнала Тедиту.В друга тема се прави,че пак е разочарована и резултата е само 2 и нещо си и пак ни е била подвела,като изобщо не си спомня,че този месец не ни е лъгала с бледи черти та да сме разочаровани. Wink

# 590
  • Бургас
Да ... тази стойност показва, че трябва да ти дойде всеки момент (както се и случи вчера), надявам се да е паднал още, хубаво е да клони към долна граница в началото на цикъла Simple Smile

# 591
При нас подмятанията са все от страна на роднините на ММ.От юни месец 2015 сме женени, та и  за близнаци се говореше даже.Сега след биохимичната, всеки си мълчи.Добре, че поне има някакъв такт в "новото семейство". След като правихме СГ ,ММ имаше леко влошена морфология, но все пак си беше нормозооспермия.Аг-то беше почти сигурна, че проблема в него.Новата рода смяташе, че едва ли, проблема е в него.Вероятно моят диабет(който все още нямам, а съм просто предразположена) е причината според тях.Все пак запазихме добрите отношения, пък и за бебета не се подмята вече.

# 592
Аз много се надразних ( а сега ми е дори смешно ), как свекито нищо не казваше за бебета, въпреки, че 3години с ММ живеехме заедно, но  като се оженихме и след някой друг месец започна да ми говори как чакала внуци, как едва тогава жената се чувствала истински щастлива и т.н. А ние тогава определено не искахме, не че нямаше да се радваме, но не ни беше приоритет. Мъжо тогава я скастри, че не е нейна работа и от тогава - вече 3та година, дума не е казвала  Laughing

# 593
Момичета, аз пък да си призная, че си подпитвам така хората  Embarassed Но наистина  само и единствено с добри и топли чувства, понеже мен пък като ме питат не се дразня. Казвам им, че и това ще стане, че има време. По-близките ми знаят за опитите и на тях въобще не им се дразня, всички са ми толкова милички и ме успокояват и само повтарят, че ще стане!Сега се замислих newsm78 Май ще приключа с подобни въпроси и подмятания   Peace
Илейн, дано всичко се нареди  Hug
Стискам палци за нечакащите М и за чакащите О  Hug
Момичета, ще помоля за едни палчета, ,довечера съм при док  Hug
Хайде слънце да огрява вече, а в коремчето да расте мъничко човече!
Слънчевите дни наближават, с две черти да ни зарадват!
Ще ги видим ние тези две черти, преди лятото да ни навести!

# 594
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:

Organza първи ден 10.02, предполагаема дата на О 04/05.03, дата на М или тест 13.03  fingerscrossed
OrchideaBlue първи ден 19.02, предполагаема дата на О 6/7.03, дата на м или тест 20.03 fingerscrossed
Solace първи ден 26.02, предполагаема дата на О 11.03, дата на М или тест 25.03 fingerscrossed
ilein87 първи ден 11.02, предполагаема дата на О 11.03, дата на М или тест 25.03 fingerscrossed
minimouse първи ден 0000, предполагаема дата на О 13.03, дата на М или тест 27.03 fingerscrossed
gEHu първи ден 01.03, предполагаема дата на О 14/15.03, дата на М или тест 28.03 fingerscrossed
Marciq първи ден 02.03, предполагаема дата на О 14/15.03, дата на м или тест 30.03
Соренда първи ден 10.03, предполагаема дата на О 24.03, дата на М или тест 07.04
shik първи ден 10.03, предполагаема дата на О 27/28.03, дата на м или тест 10/11.04
blondie_anna първи ден 12.03, предполагаема дата на О 27.03, дата на М или тест 10.04
данито83 първи ден 14.03, предполагаема дата на О 26.03, дата на м или тест 09.04
Cookie reall първи ден 16.03, предполагаема дата на О 31.03, дата на м или тест 14.04
bilyanki4ka първи ден 19.03, предполагаема дата на О 02.04, дата на М или тест 16.04
Sunny__ първи ден 16.03, предполагаема дата на О 05.04, дата на м или тест 19.04

[/quote]

# 595
Мацки, не се дразнете на хората.В повечето случаи не го правят нито от лоши чувства нито дават много значение на въпроса те самите.

Така или иначе ако не сте женени, мрънкат кога ще се ожените, ако нямате деца, кога ще имате, ако имате дете, кога второто... няма угодя!

И аз не обичам да ме питат по въпроса, но на най досадните, казах че им обещавам , че когато имам новина те ще са от първите които ще разберат Simple Smile На случайни хора, обяснения не давам, или им казвам че "да" купонясва ми се, или им казвам че " да" ще имаме деца скоро, " или "да" няма да имаме деца скоро, или "да" ще имаме второ, пето, десето.... Grinning

# 596
Куки, имаш от мене силно стиснати палчета,дано видите ДФ, ще чакам резултати! Simple Smile

bilyanki4ka, и моята такива ги направи същите, като се оженихме и взе да подпитва и то го направи, когато мен ме нямаше,разпитала ММ, бях побесняла направо,ама ми мина Simple Smile

Муши, пиши ме в списъчето наново, ама само с дата М на 28,03 - като имам повече инфо ще ти кажа и другите дати. Благодаря! Heart Eyes

П.П. Излезе и ТСХ в норма - 1,19, само това пустоо чхг се бави.
Прогестерона, не трябваше ли да е висок,ако има бременност, нещо не разбирам?

# 597
  • Бургас
Илейн,

Скрит текст:
При начална бременност прогестерона не е съвсем толкова висок. При положение, че бременноста не се е задържала, жълтото тяло е спряло да синтезира прогестерон и неговото количество в организма намаля. Стигне ли ниски стойности, лигавицата започва да се излющва и те ти цикъл в цялата му прелест.

Мушморанка ... би ли ми попроменила датичките ... М:23.03.2016  О. 06.04.2016 Тест: 20.04.2016

# 598
Илейн,

Скрит текст:
При начална бременност прогестерона не е съвсем толкова висок. При положение, че бременноста не се е задържала, жълтото тяло е спряло да синтезира прогестерон и неговото количество в организма намаля. Стигне ли ниски стойности, лигавицата започва да се излющва и те ти цикъл в цялата му прелест.

Solace,

Скрит текст:
да да логично! Благодаря за разяснението, уж ги знам тея работи,ама като ми дойде до главата и сякаш забравям всичко.... Mr. Green

# 599
И тази тема я изписахме без много от ония черти, двете...  време е да се раздвижат нещата... Няма ли някой да прави тест скоро... ??  Илейн айде мила, пиши като имаш ЧХГ много искам да ни зарадваш!!  Аз вчера на отрицателния тест се отчетах .. Май вече няма смисъл от опити как мислите??

Общи условия

Активация на акаунт