Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 809
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Мери,снимай където няма слънце,без светкавица и си купи Престо!

# 76
Еее, Органзичке, имах някакво шесто чувство за теб.
Да не би и ти да си неуловима като Мушито?
Засечено ли ти е ОВУ-то?

# 77
Момичета, отрицателен е.Вече се съмнявам дали няма друг проблем, че такова закъснение не съм имала, а лелката я няма.  Shocked
  Не вярвай много на урините тестове,бягай до някоя лаборатория да ти вземат кръв за бета ЧХГ.  bouquet

# 78
Засякох я с тест лентички, но няколко момичета казаха, че няма + тест.С първата бременност на 12 ден се появи втората черта.Така, че се съмнявам да има бременност.Това са тестовете за О, аз смятам, че 4 и 5 са +, а последния е - .Снимка е направена 10 дни след последния тест.  http://www.prikachi.com/images.php?images/892/8693892Z.jpg

# 79
Момичета, отрицателен е.Вече се съмнявам дали няма друг проблем, че такова закъснение не съм имала, а лелката я няма.  Shocked
  Не вярвай много на урините тестове,бягай до някоя лаборатория да ти вземат кръв за бета ЧХГ.  bouquet
Е какво не им вярваш, понякога човек няма възможност да ходи през ден до лабораторията. Аз пък им вярвам, просто може би трябва да пробва и с друга марка за по-сигурно.

# 80
  • Стара Загора
Аз знам,че положителните тестове за О веднага се появява втората чертичка , когато и аз съм имала положителни се появяваха веднага и пълно насищане най-много до една минутка.

# 81
Моите никога не са били с пълно насищане.Малко по- наситени са от на снимката, но не колкото контролната. Аз само тях съм използвала, но пък гинеколог ми потвърди миналия месец, че съм в О,  а лентичките бяха наситени като тези от снимката.Явно месец с месец-не си прилича.Какво марка да търся?

# 82
Добро утро момичета! Доста съм заета последните 2 седмици и нямам много време.  Минавам да се запиша само и да ви изчета, виждам че няма още тест - съвсем скоро ще има!!!  Аз имам много време до овулацията чак края на седмицата ама съм решила без трстове без нищо.  Имам много работа и ми мина малко фикс идеята и вманиачавамето- ако стане стане този месец.  Много силно го искам, но съм далеч от драмите вече и се чувствам много по-добре.  Никакво вглеждане, тест най -рано на 11-12 април така че ехее колко е далече, а до тогава няма да си пропилявам живота я:). Хубава и слънчева седмица любими мои :*

# 83
Здравейте и от мен , аз още си кашлям ,следователно и този месец съм оут.

Много успехи на всички НЕчакащи  Hug

# 84
Органзичке, аз три месеца ползвах тестове за овулация и трите месеца не видях две еднакво наситени чертички, камо ли пък тестова по-наситена, а според БТ и гинеколог овулация си имах и през трите месеца.
Моите тестове изглеждаха точно като твоите, винаги с една идея по-светли.
Аз ползвах на Owiew и Clear. Нямаше разлика.
Какъв ти беше тестът за Б?

# 85
Шуър чек.

# 86
  • София
Запис и от мен. Благодаря за новата тема и дано да има много положителни тестове в нея. Аз не чакам към 1 април, но с тая ПК нямам как да преценя с точност.

# 87
  • Стара Загора
ами аз си взех дигитален от амазон ,но е скъп, също и ленти One step пак от амазон 40 теста 7 долара. Чеее тука 5 теста за 10лв много скъпо ми се вижда....

# 88
Органзичке, пробвай с друг тест. Аз не знам защо ама този Шуър чек хич го не обичам.
Орхидеа, и в Амазон, и в Ибей има много изгодни тестове. Тук са на баснословни цени спрямо там.

# 89
Аз само Шуър съм използвала, пък и тук Престо има само в определени аптеки.Ако не ми дойде,  ще пробвам един Престо в сряда.  Naughty Благодаря ви за подкрепата, момичета! Пожелавам успех на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт