Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 802
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
,Куки благодаря че попита, вече всичко е наред. Имахме смъртен случай в семейството и аз го приех твърде лично, та едни контракции вече съм наред и ви ръся оооооооообббббббииииииллллллннннноооооо с розов прашец

# 61
Добро утро , дами  Heart Eyes

Тази сутрин си направих Лейди тест и май има много , много бледа втора черта , чак се чудя дали не е въображаема . На лампа не се вижда , само като го гледам на прозореца ми се струва , че има леко оцветяване  newsm78 Цикълът ми е изключително редовен , ако до довечера не ми дойде значи има нещо , ако не е Б може да е друга причина , но определено това не е типично за мен . Ще отида днес да си взема направление за АГ и при всички положения ще отида към края на седмицата  Hug

# 62
Мери, дано..... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 63
Добро утро и от мен Simple Smile
Давай Мери покажи 2те чертички Party
Бубалече, съжалявам. Дано всичко е наред.

# 64
Добро утро! И аз да се включа в новата темичка  Wink

# 65
Мери,покажи го тоя тест да оплакнем очи и ние  Hug Ако има нещо,след време би трябвало по-добре да се вижда чертата.Чакаме снимка  Mr. Green
Бубалаче,моите съболезнования мила!Това са неща от живота и ние няма как да ги променим!Пази се и продължавай да ни ръсиш така обилно  Hug
Много се ослушвате всички!Бива ли почти 5 страници без нито един категорично положителен тест! Crossing Arms
Хубав ден,момичета и успешна,усмихната седмица! Hug

# 66
Здравейте, гол запис от мен, ама ви изпуснах бая. Simple Smile

# 67
На мен можете да ме коригирате в късметлийското списъче - първи ден на Ц - 19.03. , предполагаема О на 02.04. и Ц на 16.04  Cry

# 68
Момичета , опитах да снимам , но на светлината бялото блести и дори контролната черта не се вижда , а на лампа едва ли ще забележите нещо . Добавям снимка , но само в едното крайче леко се вижда по-тъмно , аз на прозореца едва я долавям ...може и само така да ми се струва  #Crazy

http://prikachi.com/images.php?images/868/8702868m.jpg

# 69
Бубаленче, съболезнования!  Радвам се, че вече с малката госпожица сте добре.
Мери, стискам палци!  Аз на този тест едва виждам контролната черта, ама силно се надявам да те подмине лелята за следващите 9 месеца.

# 70
Момичетааааа, сънувах положителни тестове за Б и не бяха мои, а на някакво момиче, което дори не познавам! И тоя сън ако не е за вас, не знам !  Grinning
Мери, аз казвам, че си бременна! Точка.  Hug Не виждам нищо на теста, но от опит казвам, че след снимка даже и приятно бледи черти едва се виждат или направо не се. Та тя контролната е почти невидима. Я цъкни друга марка
Чакам  EFP и от останалите, не се скатавайте  lovekiss
Мятам ви прашец за стимул и разкош  Laughing
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 71
Ох, на много светло снимката, бре...
Мери, дано тестът си е двучертичов.
Аз пък имам големи очаквания от Органзичката, ама не ще да препишка един тест и да се похвали.

# 72
 Мери,  щом си я видяла чертичка, значи я има! Чакам с нетърпение да направиш нов тест и да се похвалиш с по-наситена черта! Супер, явно хормоните ме тресат, защото се развълнувах, много!

# 73
Буболече,съжалявам.
Мери,слънцето пречи на снимката,може би на сянка ако снимаш.Палчета.
Хубав ден от мен,чакам да се хвалите.
Органза да не се скатава. Mr. Green

# 74
Момичета, отрицателен е.Вече се съмнявам дали няма друг проблем, че такова закъснение не съм имала, а лелката я няма.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт