Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Благодаря за темата  bouquet! Дано се напълни с положителни тестове и да донесе много радостни емоции на всички ни!

При моята бременност потъмняването на зърната и ареолити беше един от първите симптоми, още преди да ми закъснее. Появи ми се може би 2-3 дни преди датата на МЦ. Иначе аз правих два Престо преди датата на цикъла и бяха - и двата, включително 2 дни преди датата, затова и много вяра им нямам. В деня на закъснението Лейди тест ми отчете втора черта, средно наситена, а един ден по-късно Шуърчек ми даде малко по-бледа втора черта спрямо Лейдито от предния ден. Затова и сега само с Лейди тест съм се запасила.

# 46
Муши , на мен винаги ми са отчитали точно . Не знам каква причина може да има , ако сега не ми отчита . Ти си от малкото изключения , които пиклив тест не ги лови и то при две бременности  Tired
Laughing дам и то различни марки тестове- скъпи, евтини... не ме ловят! Аз съм неуловима supermama

# 47
Мери, стискам палци да не ти идва в следващите 9 месеца и да видиш  EFP

# 48
Муши, сега ако препишкаш някой тест пак ли ще е отрицателен?  #Crazy

# 49
Честита пролет и честита нова тема. Grinning Муши неуловимата Grinning това ми оправи вечерта. 

# 50
AMAEBG Laughing
Dafnita, мислех си го по едно време, но после си казах, че да дам 10 евро за един тест при вече налично потвърждение... още не ми се лигави толкова! Но при първата бременност с двуседмично закъснение все още беше отрицателен!

# 51
Ти наистина си неуловима...  Joy Joy Joy
Наистина не си заслужава да профукаш 10 евро за идеята. Simple Smile

# 52
Страхотна тема  Simple Smile

# 53
  • Стара Загора
Имам лошо предчувствие вече...адски ме боли кръста все едно всеки момент ще цъфне Sad   Laughing Laughing Laughing Днес вече ми е 31 ден ама най-дългия ми е бил 33 дни така ,чеееее чакам все още ..... С милото имаме годишнинааа днес и пак ще пияя вино  Grinning  Flutter Flutter

# 54
Момичета,честита първа пролет! Нека бъдем здрави,щастливи и скоро бременни  Heart Eyes
Бубалаче,надявам се всичко да е наред с теб и бебенцето  Hug
М85А75,Илейн,Органза,Минимаус,Орхидея,много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за  EFP EFP EFP
Р_Н,има някаква близнашка нотка в темата  Wink От части в твоя чест и да ни е на късмет!Ще стискам палци сряда да ти кажат най-хубавите новини,че всичко е наред с бебчетата  Heart Eyes
Дими,ти си същата като мен  Grinning С това зацапване вечееееее  #Cussing out Брой за Ц от първи ден,когато цвета е точно червена кръв  Peace Знам,че е много объркващо.Аз също съм объркана,че пуснах хормони уж на трети ден,пък всъщност точно в този ден ми се засили и бях с болки...Тази седмица като отида на преглед ще споделя притеснението си и ще видим какъв ще е отговора  Peace
Мери това,че ти се е покачила Т още е нещото,което силно ме кара да вярвам,че до 2 дни ще ни размахаш един хубав тест!Утре сутрин направи един с първа урина и да започваме новата тема подобаващо   Hug По принцип как ти е цикъла по БТ?Кога ти пада?По това можеш да си направиш някакви изводи  Hug
Муши,ти си специално неуловима  Wink Hug

# 55
  • SOFIQ
Дами какво означава когато теста за О ми показва средно наситена втора чертичка вече 7ми ден цикъла ми е на 28 дни но така и не видях положителен този месец показва ми че имам 11 дена до МЦ

# 56
Дами какво означава когато теста за О ми показва средно наситена втора чертичка вече 7ми ден цикъла ми е на 28 дни но така и не видях положителен този месец показва ми че имам 11 дена до МЦ
Ако е точен всеки месец на 28 дена,то овуто е на 14 ден,значи е било на 18.03,и моето беше тогава и аз не чакам на 1 Април.Има и цикъл веднъж в годината,който е без овулация... Снимай тестовете!  bouquet

# 57
Куки,  Т пада минимум ден по-рано,  тоест трябваше днес да падне, за да ми дойде утре. И това още повече ме обърква. Предполагам тези дни ще знам окончателно,  освен ако не съм станала и аз неуловима като Мушморанка  Hug

# 58
 Laughing Laughing Laughing вие сега ме вкарахте в едни филми и се чудя дали и други тестове не ме хващят? Например тези по история за това ли винаги не са ме разбирали? Ако се напия и духам дали ще отчете? Ами за наркотиците?  newsm78 Май не трябва много да разгласявам възможносттите си, че може и да ме отвлекат за някоя лаборатория  Shocked  Whistling

# 59
Мушенце, наистина си египетска находка!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт