Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 811
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата,Куки.
Нещо се бях покрила аз тези дни и вие цяла тема сте изписали.
Честито на момичетата видели две чертички и силни палчета за нечакащите.Много имам да наваксвам. Embarassed

# 31
На близо няма аптека, иначе още днес ще взема.При мен в два дни тестовете са с наситени черти, но не колкото трябва, но прямо останалите ми тестове, са с най- наситени. Дано да има с какво да се хваля, ще се похваля.  bowuu

# 32
Моите винаги са били такива. По-бледички от контролната Simple Smile
Дано има!  Hug

# 33
  • SOFIQ
Запис благодаря за темата

# 34
Йееееей, честита нова темичкаааа:) Браво Куки- страхотна, както винги! Честита пролет! Вчера ходих да търся един определен щъркел в едно село, но още го няма  Joy Дано просто е много зает с разнасянето на бебета! Късмет на всички  Hug

# 35
Запис в новата тема , чудесна както винаги  Hug
Честита първа пролет! Simple Smile
При мен остават 8 дни до М, но за жалост съм сигурна,  че няма да е този месец. Вложихме доста старание и труд , но уви в нито един момент не усетих признаци на О. В момента нямам и ПМС, което е супер нетипично за мен. Вчера си направих един тест ей така , естествено беше отрицателен.
Все пак ще си събера прашец , може и за другия месец да е.  bouquet

# 36
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:

Organza първи ден 10.02, предполагаема дата на О 04/05.03, дата на М или тест 13.03  fingerscrossed
OrchideaBlue първи ден 19.02, предполагаема дата на О 6/7.03, дата на м или тест 20.03 fingerscrossed
bilyanki4ka първи ден 21.02, предполагаема дата на О 06.03, дата на М или тест 20.03 fingerscrossed
Solace първи ден 26.02, предполагаема дата на О 11.03, дата на М или тест 25.03
ilein87 първи ден 11.02, предполагаема дата на О 11.03, дата на М или тест 25.03
minimouse първи ден 0000, предполагаема дата на О 13.03, дата на М или тест 27.03
gEHu първи ден 01.03, предполагаема дата на О 14/15.03, дата на М или тест 28.03
bs30(биби) първи ден 08.03, предполагаема дата на О 23.03, дата на М или тест 06.04
Соренда първи ден 10.03, предполагаема дата на О 24.03, дата на М или тест 07.04
shik първи ден 10.03, предполагаема дата на О 27/28.03, дата на м или тест 10/11.04
blondie_anna първи ден 12.03, предполагаема дата на О 27.03, дата на М или тест 10.04
данито83 първи ден 14.03, предполагаема дата на О 26.03, дата на м или тест 09.04
Cookie reall първи ден 16.03, предполагаема дата на О 31.03, дата на м или тест 14.04
Sunny__ първи ден 16.03, предполагаема дата на О 05.04, дата на м или тест 19.04

# 37
Здравейте момичета , честита първа пролет  bouquet Дано ни донесе много  stork-boy stork-girl

Много се радвам , че темичката е със заглавието , което предложих  Hug

Да премина към моя казус : вчера правих Лейди тест и както ви казах се показаха 2 черти , но след малко едната не се виждаше . После бях на фризьор и , когато се върнах отново го погледнах , е тогава втората чертичка се забелязваше много слабо . Днес преди малко реших да направя Шуър чек и няма втора черта  Thinking Предполагам , че О е била на 8 или 9 .03 . Днес е 11 или 12 ден , май трябва да приема , че по-вероятно не съм бременна , а от днес сутринта имам кафеникаво оцветяване около устата и зърната на гърдите . Вече не знам какво да мисля  #2gunfire

# 38
Мери, наистина странна работа.
Ту я има, ту я няма. Аз съм си фен на Престото, защо не пробваш с него?
Може просто ЧХГ да е малко още и тестът да се "омотава". Ставам за сценарии на фантастика май...
Аз смятам, че е много рано за тъмното оцветяване, та дори и да има нещо.
Стискам палци цикльо да липсва 9 месеца и тестът да се е "объркал".
Органзата и Орхидеята да се отчитат тука с положителни тестове.
  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 16:07 от Dafnita

# 39
*Мери*Laughing ти ме уби с тази черта тука има, тука- нема! Все едно играем играта за наблюдение!  Laughing Я иди и се боцкай, че може и ти да си бъгава като мен!  Wink Иначе това за оцветяването... аз като забременях сега още преди да тръгна д аправя тест видях едно потъмняване на ареолите... в началото си мислех, че си внушавам или ми се струва, но няколко дена по-късно ЧХГ-то си каза своята дума и се отдъхнах, че не съм много мръднала  Laughing Стискам палци и стига си пълнина джобовете на тези, които произвеждат тези лъжливи тестове! Боцкай се! Това е истината! .... това прозвуча малко наркоманско  Rolling Eyes

# 40
Муше, а малко? Доста наркоманско, ма то си е като наркотик идеята за бебче...
Знам ли, аз като бременна имах такова потъмняване чак към шестия месец. Явно и това е индивидуално.
Дано и Мерито не е мръднала, ми си е бременна Simple Smile

# 41
 Laughing колко му е... ще спретнем клуб  Laughing

# 42
Не знам момичета , утре или в други ден трябва да ми дойде . Или не съм бременна , или нивото на хормона е още много ниско , което пък не е добре , защото не мисля , че е нормално тест с чувствителност 25 да не може да отчете около деня на Ц . С предните две Б съм правила тестове след закъснението . С първата след 7 дена , а с втората след 3 и ми отчитаха веднага . Мислих и за кръвен , но тази седмица ММ ще е на работа с колата , а лабопраториите са далече от нас и все бързам за работа . Ще изчакам още ден , два и ще си проличи , а междудругото Т остава висока и днес дори отново се покачи с 0.1 .

# 43
Как им вярвате на тези пикливите- незнам! Аз капка доверие им нямам- положителни, малко положителни, брой минути и отрицателни...

# 44
Муши , на мен винаги ми са отчитали точно . Не знам каква причина може да има , ако сега не ми отчита . Ти си от малкото изключения , които пиклив тест не ги лови и то при две бременности  Tired

Общи условия

Активация на акаунт